-
סיני,אוסטרלי,וכל השאר
האמת שלי נישבר .....מהסיני האוסטרלי אדון הובי קינג.........זמן המשלוח שלהם נמדד בשנים....
שבוע בפרוססינג.....עוד שבוע בשיפד(עדיין לוחץ על הכפתור כל יום אולי כבר נשלחה באמת?)......ועוד שבועים אולי שלוש מגיע הביתה.
אתמול עשיתי הזמנת נסיון מאתר HIMODEL.COM ...מדהים- תוך 7 שעות מרגע ההזמנה ,החבילה שלי כבר נאספה ע"י FEDX ....כבר מופיעה באתר שלהם...וצריכה להגיע בקרוב.
אני עוקב אחרי און ליין.
אתר HIMODEL בעל מבחר קצת קטן יותר אבל הוא משלים את הובי קינג למי שמטיס בעיקר בנזין וניטרו- המחירים דומים למעלה ולמטה. הרוב המכריע נמצא במלאי,ולא כמו הובי קינג שחציו בבאק אורדר-
אז יש חיים אחרי הובי קינג.:D
www.himodel.com למי שלא מכיר.
-
תגובה להודעה: סיני,אוסטרלי,וכל השאר
הזמנתי משם לפני כמה ימים.יאמר לזכותם שלאחר כמה שעות החבילה הייתה במצב "נשלח".
נראה מתי זה יגיע אלי.
-
נראה אותם כשיגיעו ל5000 הזמנות ליממה.
לא יודע , אני מקבל הכל תוך כשבועיים וחצי-שלושה, לי זה נראה סביר.
תכף יגידו לי שאני מושתל של HK
אז שיגידו....:p
-
אני לא הייתי נוגע ב-90% מהמוצרים שלהם...לא נראה משהו...
לא שהסיני כזה מדהים...
-
הכל אותו זבל סיני,אותם יצרנים חנות אחרת.בוגל ניראה לי שאתה מושתל שלהם אצילנו לא מקבלים את החבילות בפחות מחודש ויותר.לא כולל טעות של מתחילים שעשיתי בהתחלה והזמנתי בEMS...החבילה עשתה טור ישראל וסביבותיה......
חוץ מזה עם יש להם 5000 חבילות ביום אז שיגדילו את מערך השילוח. וניראה גם שהם מתיחסים לישראל אחרת. כי בפורומים בחו"ל אנשים מדברים על זמנים קצרים יותר...
ובכלל בהזמנה קודמת בדקו לי את כרטיס האשראי במקרוסקופ של חידקים ועוד רשמו..ארץ בסיכון גבוה..
אתה מבין הסינים שהם הזיפנים הכי גדולים בעולם רושמים על ישראל כארץ בעלת סיכון גבוה:D
אתמול הזמנתי- החבילה מופיעה באתר פדקס וכברכ רשום זמן מסירה משוער- 16.8.11 שעה 18:00...8 ימים והיא בארץ? גם עם יקח 10 ימים זה טוב יותר מהובי קינג שחבילה אחרת שלי כבר שבועים עושה סיבובים אצלהם במחסן.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hifly
[B] וניראה גם שהם מתיחסים לישראל אחרת. כי בפורומים בחו"ל אנשים מדברים על זמנים קצרים יותר...
גם בפורומים באיטליה?:rolleyes:
-
כן גם באיטליה......
Fori di discussione anche l'Italia ha circa parlare
-
אני כבר מצמצם מהסיני בדברים שאני צריך דחוף (עד שבועיים)
אם אני קונה מהסיני אני לוקח בחשבון שזה ייקח חודש.
-
ראשית, אני לא מושתל של אף אחד :D ותמיד שמייח לשמוע רעיונות חדשים
אבל -
לא מדוייק שהם המחירים של HK לדוגמא מנוע ASP52 אצלם 70$ אצל HK 49.99
אצלם מחויבים ל FedEX - יקר או EMS - יקר לייבא
ועוד כהנה וכהנה מוצרים במחירי HK או גבוהים יותר וגם אצלהם יש בעייה של Out of stock
אז... תעשו את החשבון לבד...
-
אין מה לעשות יש מבחר יש מחיר
זמן המשלוח לא תלוי בחנות אלה בדואר הסיני שלא כל כך רע
אתם יודעים מדינה כמו ישראל לא יוצאים אליה מטוסים כל יום מה לעשות אנחנו מדינה קטנה
לכן זמני המשלוחים קצת ארוכים
הכל תלוי בקשר שייש עם המדינה ובכמות המסחר
רוב המסחר עם המזרח מתרכז בספינות כי כולם מזמינים קונטיינרים
בגלל זה סינגפור הוא נמל הספינות העמוס ביותר בעולם
ולמי שייש בעיות מוזמן ללכת לאתר אחר ולשלם יותר ;);););)
-
זמן המשלוח כן תלוי בחנות לפחות חציו. אם החבילה שבוע בפרוססינג ושבוע בנישלח שזה בעצם נמצא באזור המשלוח מחכה למשלוח- אז כבר שבועים מרגע ההזנה שהחבילה נמצאת עדיין בחנות- כל השאר תלוי בחסדי המטוסים.
לגבי מחירים- נכון ASP יותץר יקר בהי מודל אבל לא כל יום קונים מנוע זבל סיני- רוב המוצרים ,אביזרים וכו מחירם דומה,יש זולים יותר מהיבי קינג ויש יקרים יותר.
אני מעדיף לשלם עוד טיפה ולקבל משלוח אחרי 8 ימים,כמו בטוואר הוביס שאני מזמין משם מידי פעם.
עוד- בהובי קינג יש 3 סוגי משלוחים בלבד- יקר,יקר מאד,ויקר מאד וארוך מאד-EMS
בהי מודל יש 5 סוגי משלוחים- ב5 טוחי מחירים- תבחר מה שבא לך.
אין פרוססינג שבוע ואין בטיח.
אגב בטוואר הוביס חברת ענק גדולה יותר מהובי קינג- המשלוח יוצא תוך יום אחד!!!!!!
יש להובי קינג הרבההללמוד על שרות,וטיפול בחבילות.
וכן אני מוכן לשלם טיפה יותר על משלוח מהיר יותר.לא בא לי להזדקן עם הובי קינג;)
-
רציתי לעדכן אתכם בקשר למשלוח הראשון מאתר HIMODEL-- שימו לב למהירות- תוך 7 שעות ממההזמנה- המשלוח נאסף ע"י חברת פדקס בסין- ואפשר לעקוב אחריה בכל זמן נתון עד הגעתה היום לבן גוריון- מסירה משוערת קוצרה מה 16 לחודש למחר ה14
לינק לאתר פדקס למעקב אחרי החבילה
http://fedex.com/Tracking?ascend_hea...s=469822138625
שימו לב נאספה ב8.3.11 ומגיעה מחר 14.3 אלי הביתה באמצעות משאית של פדקס.
חבילה אחרת שלי מהובי קינג היתה שבועים בפרוססינג,ושיפד ורק יצאה לדרך לפני יומים...עדיין לא מופיעה באתר הדאר הישראלי במעקב החבילות.
באתר HIMODEL יש 5 אפשרויות משלוח לישראל ב5 רמות מחיר שונות- אני בחרתי פדקס הכי מהיר במחיר סביר-האפשרות הזולה יותר היא בתור "חבילה קטנה" בדאר רגיל אבל ללא מעקב זמן הגעה משוער בין שבועים לשישה שבועות...לא הלכתי על זה .
המבחר באתר זה מעט קטן יותר אבל גדול פי 10 מכל חנות בארץ,ובהחלט מספק- רמות המחיר משתנות עם משווים להובי קינג יש יקר יותר ויש שווה ערך,יש מוצרים יקרים יותר בדולרים בודדים- אני מעדיף לשלם מעט יותר אבל לקבל משלוח תוך 8 ימים,ללא המתנה מעצבנת של מספר שבועות.
לגבי מה שבוגל כתב שיש להם 5000 הזמנות ביום לא יודע מאיפה המספר הזה וגם אם הוא נכון כל עסק נורמאלי שהקיף עבודתו גדל צריך להגדיל את מערך המשלוחים בהתאם ולא לעקב או אותם בתואנה שיש 5000 משלוחים ביום- ראו את טוואר הוביס האתר הכי רציני וגדול בעולם משנת 1971 למכירה דרך האינטרנט/דאר עד היום אני מזמין מהם מוצרים שאין בסין או צריך מוצר איכותי,ההזמנות יוצאות כבר למחרת ומגיעות תוך 8 ימים הביתה.
בקיצור כל אחד יעשה את החשבון- אני אדווח כשהחבילה תהיה אצלי איך היגיע,איך האריזה,איך המוצרים.
אמיר
לינק לאתר
HIMODEL.COM
-
סיכום הזמנות שלי מהזמן האחרון
מקום ראשון READYHELI
תוך 3 שעות מרגע הזמנה כבר נשלחה והתעדכנה באתר דואר ארה"ב
מקום שני HELIKRAFT
תוך פחות מ 24 שעות נשלחה והתעדכנה באתר דואר של טאיוון
מקום אחרון בהפרש מטורף HOBBYKING
הזמנה אחרונה שלי שהתעדכנה כנשלחה ב 5/3 עד היום באתר הדואר של סין מכחישים כל קשר אליה....
-
-
טוב כמו שפדקס כתבו באתר וגם קיימו- הגעה ב14 לחודש שזה היום בבוקר התקבלה החבילה באמצעות שליח של פדקס. לא מעמ מכס ונעלים.
שרות מעולה 6 ימים מההזמנה והיא כאן.
בקיצור הובי קינג שיחפשו מי ינענע אותם..............שימשיכו לעשות פרוססינג לאנשים אחרים לא לי:D
-
תכלס ...
מכמה נסיונות עם lowpricerc ועם ההוא שמוכר משדרי וידאו .. ועוד כמה ... באמת יש סטנדרטים אחרים מהוביסיטי ...
ולא תמיד זה אומר הבדלים במחיר. להבי זנב שקניתי היו יותר זולים ממה שיש בHK מה גם שהם בכלל ב BK אצל הסיני ...
לדוגמה.
-
עם כל הכבוד לכל החנויות - יש 2 חנויות שאני מאוד אוהב מבחינת המשלוחים שלהם - helidirect מארה"ב שהמשלוחים שלה מגיעים ברוב המקרים בפחות משבוע ימים, לי חבילה אחת שהזמנתי ביום חמישי הגיעה לסניף הדואר ביום שני!! מדהים!
החנות השנייה היא heliguy מאנגליה - גם המשלוחים משם מגיעים אליי בד"כ תוך 6-8 ימים.
אין פה עניין של מרחק או של חברות שילוח, יש פה התייחסות ללקוח.
אלה שבאמת רוצים יודעים בדיוק מתי המשלוחים יוצאים הכי מהר ומשתמשים בידע הזה.
-
נכון מאד.
אגב אתמול עשיתי הזמנה לחבר מאותו האתר- ההזמנה יצאה היום לדרך עם פדקס- זמן מסירה משוער הכתוב באתר פדקס- 21.3..בקיצור 6 ימים.
ההזמנה שלי מהובי קינג עדיין מדשדשת לה בדרכה האיטית עד להחריד בכיוון ישראל.כמובן שאין לה זכר עדיין באתר דאר ישראל.. כל זה אחרי שבועים של טיפול,אריזה,בדיקה,ליטוף,אריזה העברה,ושאר זיבולי הובי קינג:D