מגיעה מזוודת הסוללות\שלט וכמה כלים. Pelican 1560 עם ספוג דחוס חתוך למידות.
אפילו יש למזוודה הזו גלגלים וידית נשלפת אם אתם מתעצלים לסחוב.
זה אחלה סידור להטסה מהירה - מסוק, מזוודה, וזהו.
תודה רבה שוב לTGM שעשו עבודה מעולה.
Printable View
מגיעה מזוודת הסוללות\שלט וכמה כלים. Pelican 1560 עם ספוג דחוס חתוך למידות.
אפילו יש למזוודה הזו גלגלים וידית נשלפת אם אתם מתעצלים לסחוב.
זה אחלה סידור להטסה מהירה - מסוק, מזוודה, וזהו.
תודה רבה שוב לTGM שעשו עבודה מעולה.
נראה מצויין!
מעט מדאיג אותי שהשלט שוכב "הפוך" כשהאנטנה מופנית כלפי מטה - בנשיאה של המזוודה...
מה סד"ג של מחיר למזוודה שכזו?
יש ספוג ביצים למעלה שלוחץ בעדינות על השלט, אני לא חושב שהוא זז בפנים (וגם אם כן, לאנטנה יש לאן לזוז).
עם הספוגים והעבודה (אני לא חתכתי את זה בעצמי - זה חיתוך מכונה) זה בערך מחיר של טירקס 250 סופר קומבו ;)
אותי מדאיג שהשלט והסוללות באותה מזוודה.
הייתי מעדיף לשים את השלט בנפרד ואת הכלים והסוללות בנפרד, מעבר לכך נראה מצויין.
את מזוודת הטעינה שלך אהבתי
את זאת פחות
היא גדולה, מסורבלת ולא מתוכננת אופטימלית
יש בשוק אלטרנטיבות טובות בהרבה (מוכנות) ובפחות כסף, כמו למשל המזוודת אלומיניום של הקופטר איקס 250 שזו לדעתי מזוודת השלט הטובה ביותר שקיימת (מנסיון).
הסידור הפנימי שלה מושלם, והמידות החיצוניות מאד קומפקטיות
היא מכילה כמובן את השלט, מטען אם תרצה, מעט כלי עבודה, סוללות, ואפילו משקפי שמש (שני זוגות).
והשלט יושב שם בצורה ובכיוון מצויינים
פי יאללה, אתה רציני אתה :D
בהחלט סידור טוב אבל העובדה שהשלט יושב הפוך לא הכי בריאה לו. לא רק בגלל האנטנה אלא בגלל כל הרכיבים הפנימיים שלו.
אני לא אוהב לקחת אותו הפוך.
חוץ מזה, אם אתה מניח בפנים סוללות, תזהר מאוד לא לסגור את המזוודה על איזה חוט בטעות, זה עלול להפוך למזוודת נפץ די מהר..
שחר.
השלט לא יכול לזוז בפנים בכלל, חתכתי בקרקעית מקום למסילת נשיאה שלו כך שהוא ננעל ולא זז מילימטר.
לגבי הסוללות, שחר אתה צודק, אבל מסיבה אחרת - בפיוריון יש סידור של מגש קרבון שעליו יושבות הסוללות וכאן בתמונה הסוללות נמצאות במזוודה מורכבות על המגש. אני מניח שהחוטים - במיוחד אלו של הבאלאנסר - יכולים להשתפשף כנגד המגש ולגרום לבעיות. אני אחשוב על איזו קומבינה לטובת העניין.
בכוונה לקחתי מזוודה גדולה, חשבתי לקחת את ה1510 של פליקן, אבל היא קטנה יותר ורציתי מקום לעוד מספר סוללות 6S 5000 אז בסוף לקחתי את זו.
אני הולך לסדר בפנים מקום לסט כלים, טכומטר, פיץ' גייג' וכו' - אני אעדכן כשזה יסתיים.