שאלה לגבי שלט של ספקטרום DX7
שמעתי שהשלט DX7 מאבד קליטה לעיתים קרובות..
א- מה הסיבה בזמן הטסה לאבד קליטה?
ב- האם מצב של איבוד קליטה קיים בכל השלטים ?
ג- בעקבות כך. ה DX7 כדי לרכוש אותו ? (כמובן אחרי שקבעתם שזה שטויות שהוא מאבד קליטה.)
או שייש המלצה לשלט מסוג אחר ממשפחת ה 7 עד 10 ערוצים. כמובן עבור הטסה של מסוק מדגם TREX500 או הוריקן. מה עדיף, מה כדאי?...... (מתחיל).......
תגובה להודעה: שאלה לגבי שלט של ספקטרום DX7
שלטים ממשפחת DSM2 משתמשים בזוג תדרים בטווח של 2.4 לעומת יצרנים אחרים שפורסים את השידור על מספר רב של ערוצים. תאורתית יש יתרון לשיטות אחרות, מעשית אפשר למצא מאמינים משתי הכתות שיסבירו את היתרונות והחסרונות של הצד השני.
ספקטרום יצאו בשדרוג לטכנולוגיה שמגדיל את מספר הערוצים ל-23 מה שאמור לתת מענה לסביבות רבויות משדרים.
נו טוב, אני מניח שלא ממש עניתי לך. אני מטיס עם DX6i שמשתמש בטכנולוגיה דומה ל-DX7 ולא חויתי איבוד שליטה (מסוקים חשמליים וטיסני ניטרו).
DX7 מצויין
יש אפשרות בכל שלט לאיבוד קליטה עקב מיקום לא נכון של מקלט או הפרעות
Re: שאלה לגבי שלט של ספקטרום DX7
אני דיי בטוח שדיברו על זה הרבה בפורום!
מדובר בתופעה שנקראת brownout, לרוב כאשר המתח יורד רגעית מתחת לרמה מסוימת המקלט מאבד קשר ועד שמתבצע סינכרון מחדש אין שליטה על כלי הטיס.
שימוש בסרוואים זולים, ESC סיני זול עם 2 אמפר BEC פניה חדה ואופס... צלילה חדה/נזק.
לגבי האם זה מיוחד לספקטרום? לא.
היה לי DX7 והייתי מרוצה מאוד ממנו (עד שלא הייתי אבל אצלי הבעיה היתה במקלטים).
תמיד תמצא אלף שיגידו שאין בעיה אבל גם כמה שיגידו שיש מנסיון.
צא לשטח ותבדוק יש אפשרויות חדשות למערכות עם יתרונות וחסרונות לכל אחד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ami_fal
שמעתי שהשלט DX7 מאבד קליטה לעיתים קרובות..
ג- בעקבות כך. ה DX7 כדי לרכוש אותו ? (כמובן אחרי שקבעתם שזה שטויות שהוא מאבד קליטה.)
או שייש המלצה לשלט מסוג אחר ממשפחת ה 7 עד 10 ערוצים. כמובן עבור הטסה של מסוק מדגם TREX500 או הוריקן. מה עדיף, מה כדאי?...... (מתחיל).......
התשובה פשוטה - שמעת לא טוב..
א- התקנה לא נכונה או נתק בחוטים
ב- פוטנציאלית ומעשית - כן.
ג- כן. בהחלט. אתה תקבל כל מיני המלצות לשלטים, רובם יעשו את העבודה כמו שצריך אם תתפעל אותם כמו שצריך, הכל עניין של העדפה אישית מבחינת התפריטים ומבחינת הארגונומיה.
תגובה להודעה: Re: שאלה לגבי שלט של ספקטרום DX7
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Hagay
אני דיי בטוח שדיברו על זה הרבה בפורום!
מדובר בתופעה שנקראת brownout, לרוב כאשר המתח יורד רגעית מתחת לרמה מסוימת המקלט מאבד קשר ועד שמתבצע סינכרון מחדש אין שליטה על כלי הטיס.
.
לא מדובר בתופעה ספציפית, יש כל מיני סיבות ולא דווקא ירידת מתח רגעית כגון הסתרה של האות בהתקנה לא נכונה.
[QUOTE=ami_fal;245732]שמעתי שהשלט DX7 מאבד קליטה לעיתים קרובות..
או שייש המלצה לשלט מסוג אחר ממשפחת ה 7 עד 10 ערוצים. כמובן עבור הטסה של מסוק מדגם TREX500 או הוריקן. מה עדיף, מה כדאי?...... (מתחיל).......[/QUOT
שנתים יש לי שלט כזה אפילו פעם אחת זה לא קרה...