תגובה להודעה: מקלט בטיסן בנזין...
אני יודע לאיזה חומר אתה מתכון ולא אמור להיות שום בעיה
וחוץ מזה שתמיד אתה יוכל לבדוק טווח קליטה לפני טיסה
ניילון מכל סוג שהוא שקוף לגלי רדיו. במילים אחרות, אינו יכול לגרום להפרעות בקליטה. רק נוכחות של סיבי מתכת ו/או קרבון בכל צורה שהיא עשויים להוות מכשול.
כפי שאתה מתאר, אין לך בעיה. בכל מקרה, כמובן וברור מאליו, שתערוך בדיקת טווח כמקובל לפני ההטסה.
הדבר שגורם להכי הרבה הפרעות בשידור בטיסנים עם מנועי בנזין הוא כאשר מחברים פושרוד ולינקים ממתכת לקרבורטור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סבא זיו
הדבר שגורם להכי הרבה הפרעות בשידור בטיסנים עם מנועי בנזין הוא כאשר מחברים פושרוד ולינקים ממתכת לקרבורטור
כלל ברזל הוא שאין לבצע התקנת פושרוד וקלויס (מזלג) עשויים מתכת בין סרוו המצערת והקרבורטור במנועי מתנול, קל וחומר במנועי בנזין.
מה לגבי מנועי ניטרו?
גם כאן אסור קלויס ופושרוד ממתכת לקורבורטור?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tamos
מה לגבי מנועי ניטרו?
גם כאן אסור קלויס ופושרוד ממתכת לקורבורטור?
מה שהוא התכוון כשהוא כתב מתנול ומה שאתה מתכוון בניטרו זה אותו דבר, אם כי אני לא מכיר את הבעיה הזו במנועי ניטרו, בבנזין אסור בשום אופן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מני2000
מה שהוא התכוון כשהוא כתב מתנול ומה שאתה מתכוון בניטרו זה אותו דבר, אם כי אני לא מכיר את הבעיה הזו במנועי ניטרו, בבנזין אסור בשום אופן.
גם בניטרו הבעיה קיימת, מניסיון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מני2000
הבעיה קיימת גם בניטרו אם כי רוב המנועים מהשנים האחרונות מייצרים קרבורטורים עם זרוע פלסטיק
ההגדרה הנכונה למנועים הפועלים על דלק טיסנים היא: מנועי מתנול.
וההסבר: הדלק הזה מבוסס מתנול. המתנול הוא המרכיב הגדול בדלק. השמן והניטרו הם תוספים באחוז מסויים, בלבד. אחוז הניטרו נע בין 0% ל- 30%.
לפיכך, איך נקרא לדלק בו אחוז הניטרו הוא 0 ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flatspin
ההגדרה הנכונה למנועים הפועלים על דלק טיסנים היא: מנועי מתנול.
וההסבר: הדלק הזה מבוסס מתנול. המתנול הוא המרכיב הגדול בדלק. השמן והניטרו הם תוספים באחוז מסויים, בלבד. אחוז הניטרו נע בין 0% ל- 30%.
לפיכך, איך נקרא לדלק בו אחוז הניטרו הוא 0 ?
אוקטן 95 ?
נטול עופרת ?
ההערה במקום
באנגלית סוג המנועים נקראים GLOW
בעיברית השתרש השם הסקסי "ניטרו"