חדש בתחום וצריך עזרה והמלצה..
שלום לכולם,
אני מקווה שאני עומד בכללים.
אני ממש חדש בתחום, קראתי המון חומר בפורום כדי ללמוד ולהיכנס לעניינים מבלי להטריד יותר מדי.
אני מעוניין לקנות מסוק טוב אך לא יקר, משהו למתחילים אבל עדיין משהו שיתן אופצייה להתקדם מבלי להחליף דגם בהמשך.
כמובן שבהתחלה אני יתחיל עם סימולטור כדי ללמוד להטיס בצורה סבירה, אבקש המלצה לסימולטור טוב.
הבנתי ש TREX 450 עומד במשימה. האם נכון?
כמו כן ראיתי שיש תחליפים כמו titan 450 שהוא זול יותר. האם הוא טוב? מתאים למשימה? האם השלט שמצורף לקיט מספיק?
מצרף קישור להבין לאיזה אני מתכוון.
http://cgi.ebay.com/Titan-450-PRO-6C...item27b8f8046e
תודה לעונים,
ערן
תגובה להודעה: חדש בתחום וצריך עזרה והמלצה..
450 די קטן ויקשה עלייך ללמוד ( גדול יותר = יציב יותר)
מסוק 500 לא עולה הרבה היום , בין אם יד שניה או חדש
אפשר לנקוט בדגם ספציפי ל 500?
הדגמים הפופולריים:
TREX 500 או COPTER-X 500 או HK-500 (מהובי קינג, החנות שמפורסמת בבאנר בראש הפורום) או Gaui Hurricane שמגיע בשני גדלים - 425 ו-550 (שניהם דומים בגודלם ל500).
ההבדלים ביניהם יכולים לאכלס מלחמת עולם שלישית, ולכן מספיק לומר שאם תמצא לעצמך מדריך ותקבל את ההמלצות שלו לגבי המסוק שהוא מעדיף - אתה תהנה ממה שקנית במקום להתעסק במה שהיית יכול לקנות.
כנס בחתימה שלי לריכוז המידע, תקבל שם תשובות מאד ברורות לשאלות שלך
את כל השאר תקבל בהמשך
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
הדגמים הפופולריים:
TREX 500 או COPTER-X 500 או HK-500 (מהובי קינג, החנות שמפורסמת בבאנר בראש הפורום) או Gaui Hurricane שמגיע בשני גדלים - 425 ו-550 (שניהם דומים בגודלם ל500).
ההבדלים ביניהם יכולים לאכלס מלחמת עולם שלישית, ולכן מספיק לומר שאם תמצא לעצמך מדריך ותקבל את ההמלצות שלו לגבי המסוק שהוא מעדיף - אתה תהנה ממה שקנית במקום להתעסק במה שהיית יכול לקנות.
אייל, תיקון של כמה טעויות:
יש רק שני דגמים פופולריים: הטי רקס 500 וההוריקאן 425
גם הקופטר איקס וגם הHK כמעט ולא ניצפים בשיטחי ההטסה לעומת הצפה בשני המסוקים האחרים
לגבי הגדלים של ההוריקאנים:
ה 425 זהה בגודלו לטי רקס 500 (אפילו טיפונת יותר גדול חזותית). להבים ואורך זהים
ה550 זהה בגודלו לטי רקס 550 (וכאן דווקא הטי רקס טיפה יותר גדול חזותית). גם כאן להבים ואורך זהים