המסוק מקשקש בזנב (זה כמובן יפה אבל לא במקום)
שלום לכולם! אני חדש בתחום.
קניתי מסוק של אליין T-REX 600 NITRO 3G. כשהגיע זמן לכוון אותו כיוון הזנב, כניראה החלק המסובך :confused: , כל משאני עושה פשוט לא עוזר :( :mad: . גם כשהצלחתי לאזן אותו, העלתי אותו יותר גבוה ואז עוד פעם זה התחיל.
בבקשה מישיכול לתת לי הנחייה איך לבציע את הכיוון בצורה יעילה אני אשמח מאוד. במידה ודרושים נתונים נוספים אין בעייה.
תודה מראש
לאוניד :)
תגובה: המסוק מקשקש בזנב (זה כמובן יפה אבל לא במקום)
אתה צריך לכוון את ה gain. או בעצם- רגישות הזנב.
ממליץ להיעזר במישהו שמבין כי זה החלק המסובך יותר בכיוון.
תודה על התגובה. במידה והיה אפשרי תאמין לי כבר הייתי עושה זאת. אני פשוט לא מכיר אף אחד שיוכל לעזור לי.
אולי יש איזה דרך לתת לי הסבר על הדבר ע"מ שאוכל להמשיך הלאה בעצמי?
כעיקרון, זה תלוי בג'ירו שלך.
קרא את ההוראות שלו ועקוב אחר ההנחיות שלב אחר שלב.
כעיקרון, כיוון זנב טוב מתחיל בכיוון מכאני נכון. מצב האפס צריך להיות כאשר הכל נמצא ב 90 מעלות - שרוע הסרבו, הנדנדה שבין הפושרודים, וכמובן, הפיץ' סליידר בזנב. לאחר מכן, צריך לכוון את גבולות התנועה כך שיהיו מקסימליים לשני הכיוונים וזאת על פי ההנחיות בהוראות הג'ירו. מכאן, עליך לבצע כיוונים בשטח - בתלות בסוג הג'ירו, בחלקם יש לבדוק את מצב האפס בריחוף מצב RATE (לא שומר זנב) ובסוף, לכוון את הגיין כך שיהיה ממש מתחת למצב של האנטינג (רעידות מהירות זל הזנב שמאלה וימינה.
אולי אם תפרט את סוג הגירו שלך, תוכל לקבל הכוונה יותר מדוייקת.
בבהצלחה!
תודה רבה על התגובה!
הגיירו מובנה במערכת הפלייברלס. לפי משקראתי כיוון שלו זה אותו להליך של כיוון GP780 שלהם לא שזה אומר לי משהו, בכל אופ המערכת נקראת FL760 לא זוכר איזה גירסה.
כיוון GAIN מתבצע שם בעזרת סטיק על השלט אבל כשאני מוסיף כאילו לא קורה שום דבר. איזה תופעות יכולות להיות מיתר של GAIN?
ושאלה שאולי יותר עיניינית במידה וכתוב שלמסוקים גדולים הלד של הגיין צריך להיות ירוק אם אנסה להטיסו באדום איזה תוצאה יכולה להיות?