תגובה: טסט פליט כושל הוריקן
אני משום מה לא מצליח לסדר את הבעיה בהוריקן בגודל 550, מה שלא עשיתי עם הזנב הוא רוקד... יש לי ספרטן...
כמוך על ה-450 אין בעיה.
וזה לא רק אני, עוד כמה אנשים מהפורום שלחו לי פרטית על אותה בעיה שהם ניסו הכל ולא הצליחו לסדר את הבעיה...
לגבי החריפות - תנסה להוסיף 20% של EXPO במקום להוריד בסווש מיקס, זה בהחלט עדיף וייצב לך את המסוק בסטיק אמצע.
אני מהצפון, אם אתה מהאיזור או מגיע לאיזור אני אשמח לעזור לך בפתרון כל הבעיות האלה.
אלעד.
מנסיון עם לא מעט הוריקאנים בשני הגדלים אין שום בעייה, להיפך.
כיוונתי כבר עם כל סוגי הג'יירואים: 401, ספרטן ועוד
המסוק הזה יציב ביותר, עומד באויר כמו סלע כשזה מה שמבקשים ממנו, ומעולם לא נתקלתי בבעייה כלשהי
סביר להניח שהכיוונים אינם נכונים.
לגבי הג'יירו, צריך לשים לו את הספוג המקורי 3 מ"מ. זה כתוב במפורש בהוראות וזה עובד מושלם, ולא נכון לשים משהו אחר מלבד זה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
מנסיון עם לא מעט הוריקאנים בשני הגדלים אין שום בעייה, להיפך.
כיוונתי כבר עם כל סוגי הג'יירואים: 401, ספרטן ועוד
המסוק הזה יציב ביותר, עומד באויר כמו סלע כשזה מה שמבקשים ממנו, ומעולם לא נתקלתי בבעייה כלשהי
סביר להניח שהכיוונים אינם נכונים.
אני עם הגודל 550 (להבי 550) ניסיתי הכל פשוט, אבל ROTOR זנב של TREX 600 לפי המלצה... דבר לא עזר.
את הגיירו לא צריך לחזק יותר מדי עם רצועה, אם הרעידות לא נגמרות בהחלט אפשר להוסיף 'פחית' מתאימה כמו שעושים בניטרו כדי להתגבר על רעידות.
למרות זאת צריך קודם לבדוק טוב שכל שאר הסטאפ נכון ושאין שם טעות כלשהי. תנסו אולי לקרב את הבול על זרוע הסרוו זנב חור אחד פנימה (לכיוון מרכז הסרוו).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
לגבי החריפות - תנסה להוסיף 20% של EXPO במקום להוריד בסווש מיקס, זה בהחלט עדיף וייצב לך את המסוק בסטיק אמצע.
אני מהצפון, אם אתה מהאיזור או מגיע לאיזור אני אשמח לעזור לך בפתרון כל הבעיות האלה.
אלעד.
אוקי הבנתי לקח לי כמה זמן להבין את השלט ואת מה שאמרת . נראה מעניין מה שאמרת עכשיוו אני רואה בצג שבאמצע סטיק אין תנועה חדה.
ודרך אגב הבעיה של התנועה איטית בזנב נפתרה בזכותך כי שמתי לב שהיה על 50% EXPO.
בסוף אני אלמד את השלט . כל יום הוא מפתיע אותי מחדש .
תודה
נתחיל מזה שהמסוק הנ"ל במיטבו בלהבי 500 ולא 550 . זכור לי שכבר כתבתי על זה כאן כמה פעמים
וכמובן אם שאר הפריטים מתאימים לגודל הזה
תבוא לראות את המסוק שלי בן 4 שנים עם ג'יירו עתיק 401 ואחרי לא מעט ריסוקים, יושב באויר יציב כמו סלע
כמו כן למה להבי זנב של טי רקס 600? יש להוריקאן להבים בדיוק בגודל המתאים, וכשבעבר ניסיתי לשדרג אותם לקרבון התחילו צרות.
תחזיר את המקורי ותחליף להבים ל500
ואם אתה רוצה רק לנסות, בוא אלי עם המסוק וארכיב לך את הלהבים שלי לנסיון (אין לי רזרבה)
באיזה סרוו זנב אתה משתמש ב 450 ובאיזה בהוריקן?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Rexiguru
אני משום מה לא מצליח לסדר את הבעיה בהוריקן בגודל 550, מה שלא עשיתי עם הזנב הוא רוקד... יש לי ספרטן...
כמוך על ה-450 אין בעיה.
וזה לא רק אני, עוד כמה אנשים מהפורום שלחו לי פרטית על אותה בעיה שהם ניסו הכל ולא הצליחו לסדר את הבעיה...
שבוע שעבר ההוריקאן 425 שלי עבר טסט פלייט (תודה רבה מאוד גדולה לבורר ולטוסמן הגדולים) וחוץ מכמה קיזוזים הכל עובד מושלם, ג'ירו QUARK על ספוג דו"צ מקורי של ספרטן 3 מ"מ בלבד, EXPO 15% ב ELEV וב AILE בלבד, לינק על סרוו זנב הורכב בדיוק כמו שמומלץ בחוברת של הג'ירו.
בזמן הטסט המסוק ריחף באוויר ולא זז ללא מגע בסטיקים - הייתי מופתע לטובה.
ד.א - הספרטן בשלט מכוון לעבוד על ערוץ הGEAR ומכוון ל 60% שומר מצב 0% לrate
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
נתחיל מזה שהמסוק הנ"ל במיטבו בלהבי 500 ולא 550 . זכור לי שכבר כתבתי על זה כאן כמה פעמים
וכמובן אם שאר הפריטים מתאימים לגודל הזה
תבוא לראות את המסוק שלי בן 4 שנים עם ג'יירו עתיק 401 ואחרי לא מעט ריסוקים, יושב באויר יציב כמו סלע
כמו כן למה להבי זנב של טי רקס 600? יש להוריקאן להבים בדיוק בגודל המתאים, וכשבעבר ניסיתי לשדרג אותם לקרבון התחילו צרות.
תחזיר את המקורי ותחליף להבים ל500
ואם אתה רוצה רק לנסות, בוא אלי עם המסוק וארכיב לך את הלהבים שלי לנסיון (אין לי רזרבה)
להבי זנב 82 מ"מ לא של 600.
אני מדבר על ROTOR הזנב של ה-600 (החלק שתופס את הלהבים) יש על זה אפילו מדריך של ספינל לגבי הבעיה עם מהירות ראש.
כל החלקים מתאימים, להבי 550, בום מותאם לגודל 550 רצועה הכל... בדקתי מתיחות רצועה, שיניתי את מיקום הלינק על הסרוו, הכל.
בהזדמנות שיהיה לי זמן לקפוץ אליך אני אדבר איתך אם תוכל לבדוק אותו :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshezm
שבוע שעבר ההוריקאן 425 שלי עבר טסט פלייט (תודה רבה מאוד גדולה לבורר ולטוסמן הגדולים) וחוץ מכמה קיזוזים הכל עובד מושלם, ג'ירו QUARK על ספוג דו"צ מקורי של ספרטן 3 מ"מ בלבד, EXPO 15% ב ELEV וב AILE בלבד, לינק על סרוו זנב הורכב בדיוק כמו שמומלץ בחוברת של הג'ירו.
מה זאת אומרת לינק על סרוו זנב?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nlior
מה זאת אומרת לינק על סרוו זנב?
הבול לינק (כדורית שיושבת על הזרוע של הסרוו) שאליו מתחבר הפוש רוד.
אם אני זוכר נכון אז המרחק ממרכז ציר הסרוו צריך להיות 7.5 מ"מ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshezm
הבול לינק (כדורית שיושבת על הזרוע של הסרוו) שאליו מתחבר הפוש רוד.
אם אני זוכר נכון אז המרחק ממרכז ציר הסרוו צריך להיות 7.5 מ"מ
מוזר
אם מכוונים ל7.5 הזרוע של הסרוו עוברת את הזווית המקסימלית (מגיעה 180 מע' ) זאת במידה ומכוונים לימיטים בקצוות המכניים של הזנב .
אני לא הצלחתי להגיע לפחות מ 11 מ"מ
טוב היום אני יוצא לטסט פליט פעם שלישית
היום אני יותר מוכן .
בדיקת כיוונים מכניים
מצאתי בטעות עוד ספוגית 3mm הורכבה עם הפחית על בטוח.
למדתי כל הלילה את השלט
הבעייה של הזנב נפתרה (מגיב לאט ).
מסוק חריף למדתי לתקן בלי לגעת ב בסווש מיקס. (תודה אלעד הבנתי עוד משהו בשלט) עשיתי ניסוי בסימולטור 15% והמסוק שונה לגמרי ולא מגבילים לו את החדות בסוף סטיק . אהבתי.
תודה לכולם ועדכונים בהמשך
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshezm
ד.א - הספרטן בשלט מכוון לעבוד על ערוץ הGEAR ומכוון ל 60% שומר מצב 0% לrate
תתחדש, יש לך אחלה מסוק
ואתה מאד צודק בכל הפרמטרים הקטנים:
על הג'יירו צריך את ה3 מ"מ בלבד, בלי הפחית
ה60% שלך נשמע סביר, אבל ה0% לא. אין לזה הרבה משמעות אחרי הכיוונים, אבל יש לזה משמעות בזמן כיוון אורך הפושרוד זנב. ממליץ לך לשים את הRATE על 40-48%
המסוק הזה כשהוא מכוון נכון, גם ברוח מעל הממוצע עומד כמו פסל באויר
שלום לכולם
היום יצאתי לנסות את מזלי בכיוונים שוב, ניתקתי את הגירו
והתחלתי לעשות כיוונים מכניים דרך הפושורדים עד שהגעתי למצב שאני
מעלה מצערת והמסוק לא מסתובב.
שמתי לב שהסליידר לא ממוקם במרכז בשלב הזה אבל אמרתי שאני ממשיך.
ועוד שמתי לב שגם שעדיין אין גירוו הזנב רוקד מיצד לצד לאט וככל שאני מעלה ס"לד זה נחלש אבל המייצב האחורי
רוקד מהר (כמו רטט) אבל הזנב יציב.
בשלב הזה אמרתי שאני מחזיר את הגיירו . ולהפתעתי בלוק חוץ מהרטט של המיצב.
שאלות:
1- הערך של הגיירו עומד על nor 40
avc 35
האם זה נורמאלי? שמתי לב שבין 25-40 אין שינו כל כך.
2-במכת גז כמה הזנב צריך לזרוק?
3 - בריחוף כל המערכת חמה . מנוע בקר סוללות . האם זה נורמאלי?
4 - כמה זמן מוממלץ טיסה ? סוללות 3000 40C
5 - בערך של ה-nor לא נגעתי שמתי מההתחלה 40 . האם צריך לשנות ואם כן באיזה שינוי אני צריך להבחין?
תודה לכולם.
מכת גז
בהתחלה היתה לי זריקה (למרות הספארטן )עד שהחלפתי את הסרוו זנב לmks
עכשיו בלוק
זריקה מצביעה על תגובה איטית מידי ולכן או להעלות gain או
להעלות חור בזרוע, אצלי זה בערך ב11 מ"מ
או במקרה כמו שהיה לי - הסרוו הקודם לא היה מספיק מהיר
בריחוף המערכת יורדת חמימה לא יותר
איזה בקר יש לך?
אם אתה בהגבר מקסימלי ( אחוז שתיים לפני נדנוד מהיר )
תנסה להאריך את הבולינק בזרוע
לי זה מה שפתר את הבעיה
גם גרף מצערת גבוהה יותר יכול לנטרל חלק מהבעיה
בכל מקרה זו לא בעיה קריטית במיוחד לשלב ריחוף או שמיניות
תטוס תהנה וכאשר תפגש עם אחד המומחים הוא יפתור לך את הבעיה
דרור,
איזה מנוע ובקר יש לך?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshezm
דרור,
איזה מנוע ובקר יש לך?
מנוע 1800kva דגם טייפון של טורניגי (שיניתי את התמסורת בהתאמה גג"ש 60 + פיניון 13 )
בקר אליין 100 אמפר
bec של cc
ההוריקאן שלך כבר טס ?
קודם כל - שמח שעזרתי במשהו, דבר שני תמיד טוב ללמוד את השלט ואת האלקטרוניקה שמתעסקים איתה ולא סתם לכוון כמו תוכי.
לגבי זריקת הזנב - הוא לא אמור להיזרק לאף כיוון וכדי לתקן את הבעיה יש אחת משתי דרכים: העלאת/הורדת גיין, והשנייה היא כיוון דיליי.
צריך לדעת קודם לאיזה כיוון הוא נזרק - אם שמאלה - אז הדיליי/הגיין גבוה מדי, אם ימינה אז הפוך. מכיוון שבספרטן אין כיווני דיליי (לפחות לא בלי חיבור למחשב..) אז לך על האופציה השנייה - תעלה/תוריד גיין בשני קליקים על פעם עד שזה יפסיק.
לפי התיאור שלך על רעידות מהירות אני מניח שהזנב נזרק שמאלה ושהגיין גבוה מדי, תנסה להוריד שני קליקים בכל פעם עד שיפסיק.
אם זה לא עוזר אז תנסה כמו שאחרים אמרו פה למקם את הכדור על זרוע הסרוו זנב בדיוק כמו שכתוב בחוברת (גם עם אותה צורת זרוע אם קשה לדייק).
צריך להבין שכל מסוק גם אם מאותו דגם ועם אותה האלקטרוניקה יכול להתנהג מעט שונה והכיוונים - גם אם בכללי זהים, באופן מדויק יכולים להיות שונים מעט, לא צריך להיבהל מזה אלא ללמוד את זה ולהבין.
בהצלחה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dror_z
מנוע 1800kva דגם טייפון של טורניגי (שיניתי את התמסורת בהתאמה גג"ש 60 + פיניון 13 )
בקר אליין 100 אמפר
bec של cc
ההוריקאן שלך כבר טס ?
כן,
יש לי מנוע ובקר של טורניג'י, כאשר אחרי ריחוף המנוע יורד חם מאוד והבקר ממש פושר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshezm
כן,
יש לי
מנוע ובקר של טורניג'י, כאשר אחרי ריחוף המנוע יורד חם מאוד והבקר ממש פושר.
מה ההגדרות שלך ב- timing?