אהלן ..
בחזקתי שלט מסוג טורניג'י 9X.
רכשתי 8 סוללות 1600 MAH, אותם הנחתי בבית הסוללות המגיע עם השלט.
בצד השלט קיים שקע טעינה, האם אפשרי לחבר לשקע זה מטען SANWA ולהטעין אותם מבלי לפגום בשלט (קצר, מתח לא תואם וכ"ו) ?
תודה לעוזרים!
Printable View
אהלן ..
בחזקתי שלט מסוג טורניג'י 9X.
רכשתי 8 סוללות 1600 MAH, אותם הנחתי בבית הסוללות המגיע עם השלט.
בצד השלט קיים שקע טעינה, האם אפשרי לחבר לשקע זה מטען SANWA ולהטעין אותם מבלי לפגום בשלט (קצר, מתח לא תואם וכ"ו) ?
תודה לעוזרים!
lir, אני לא יודע בקשר למטען Sanwa. אבל כל ספק 12V עם יכולת אספקה של 1.5A (אני מאמין שגם 400mA יעבוד, אבל לא בדקתי) ומעלה יעשה את העבודה, צריך רק את המחבר המתאים (הסוללות שלך הן NiMH ?).
בקשר לשימוש בבית הסוללות שהגיע עם השלט - הוא בעייתי , לי היו צרות איתו ועברתי למארז מולחם, יש חברים שעשו שינוי במארז הפלסטי כדי שיאפשר לסוללות לנוע בתוכו יותר בחופשיות וזה עזר.
כשמשתמשים בבית הסוללה של המשדר as is, המגעים בין הסוללות נוטים להתנתק עצמאית וזה מתבטא בנפילות מתח גם כשהסוללות טעונות ב 100%, בד"כ ציפצוף ה low battery יציל אותך בזמן, אבל עם קצת חוסר מזל זה יכול לעלות בטיסן...
תתחדש
כל מטען קיר רגיל, פרט ל-JR, מתאים להטעין את הסוללות שלך בשלט ללא בעיה.
בענין המארז המקורי, כמו שנאמר, כדאי, וגם מומלץ מאד, לחבר את הסוללות בהלחמה לפאק מסודר, דוגמת הפאק המקורי המגיע עם שלטים אחרים.
תודה רבה חברים, דר"א השלט מעולה, תואם את הדרישות והציפיות.
הסוללות הן NIMH.
בכל מקרה, היכן אני יכול לרכוש פאק סוללות (מתכוון מהארץ אני סיימתי את הסיפור שלי עם יבוא מחו"ל [=) ??
שבוע טוב.
שלום שוב.
בדקתי בטיסן חיפה (למי שמכיר), פאק (LIPO) סוללות מהדגם הבא: PQ-800-LP-3S 800 MAH.
האם הוא יתאים למשדר? המתח הוא 11.1 V.
תודה לעוזרים!
סוללות 11.1V מתאימות בהחלט.
מידות התיבה לסוללה בשלט הן 30X30 מ"מ. תבדוק שמידות הסוללה המדוברת אינן חורגות ממידות אלו. אפילו סטיה של מ"מ אחד, ולא תוכל לסגור את המכסה.