תגובה: Copterx 450 - יותר טוב?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
קראתי שcopterx הוא התאום של הTrex?
האם זה מסוק סביר יחסית? מצאתי מארז משולב מוכן להטסה של הcopterx 450 ב320$. שזה הרבה מעבר למה שתכננתי להוציא, אבל אחרי הקטילות שקיבלו ה׳דילים׳ הקודמים שהצעתי פה אני שוקל להוסיף קצת. זה הקישור:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=260770711106
אין לי בעיה עם הרכבת קיטים דוגמת זה שהציעו פה של tarot אבל בשילובי האלקטרוניקה שאני לא מכיר זה קצת מעלה בי חששות... בקטע הזה נראה לי יותר פשוט לקנות מורכב עם כל החלקים והאלקטרוניקה שצריך..*
שמע, עצה ידידותית - רד מכל מה שכתוב עליו "מוכן לטיסה".
קופטר איקס הוא מסוק סביר מינוס (מנסיון). המרכב שלו יקדם אותך קצת אבל לא הרבה מעבר לזה.
אבל האלקטרוניקה שבאה עם ערכות RTF שלו לא מומלצת בעליל.
הפורום מלא בהצעות לאלקטרוניקה במחיר שווה לכל נפש שהוכיחה את עצמה אצל לא מעט מטיסים.
אם אתה ממש לחוץ על כסף - לך על קופטראיקס (למרות שאם אתה רוצה להנות באמת - תצטרך להשקיע קצת יותר).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
HeliDraco
שמע, עצה ידידותית - רד מכל מה שכתוב עליו "מוכן לטיסה".
קופטר איקס הוא מסוק סביר מינוס (מנסיון). המרכב שלו יקדם אותך קצת אבל לא הרבה מעבר לזה.
אבל האלקטרוניקה שבאה עם ערכות RTF שלו לא מומלצת בעליל.
הפורום מלא בהצעות לאלקטרוניקה במחיר שווה לכל נפש שהוכיחה את עצמה אצל לא מעט מטיסים.
אם אתה ממש לחוץ על כסף - לך על קופטראיקס (למרות שאם אתה רוצה להנות באמת - תצטרך להשקיע קצת יותר).
+1000
תתרחק מכל הדילים של ה-RTF רק נזק..
במחיר שלך מאוד קשה להשיג מסוק טוב המסוק שהמליצו לך עליו אומנם עולה 190 דולר אבל על זה תוסיף משלוח ואלי גם מכס לכן אתה עובר את ה200 דולר..
תעשה את השיקולים שלך..ההשקעה הראשונית יקרה..
בהצלחה וברוך הבא..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
קראתי שcopterx הוא התאום של הTrex?
האם זה מסוק סביר יחסית? מצאתי מארז משולב מוכן להטסה של הcopterx 450 ב320$. שזה הרבה מעבר למה שתכננתי להוציא, אבל אחרי הקטילות שקיבלו ה׳דילים׳ הקודמים שהצעתי פה אני שוקל להוסיף קצת. זה הקישור:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=260770711106
אין לי בעיה עם הרכבת קיטים דוגמת זה שהציעו פה של tarot אבל בשילובי האלקטרוניקה שאני לא מכיר זה קצת מעלה בי חששות... בקטע הזה נראה לי יותר פשוט לקנות מורכב עם כל החלקים והאלקטרוניקה שצריך..*
מאיפה הגעת למסקנה שהוא מורכב?
גוף המסוק מצויין, האלקטרוניקה שלו על הפנים