-
התחדשתי במערכת רדיו חדשה hitec aurora-9 וזקוק לעזרה
לאחר מספר תקלות של קליטה במערכת 9 ערוצים של הסיני
החלטתי לעבור למשהו מיקצועי יותר.
קניתי בשלט רחוק במחיר מאוד מאוד טוב, את המערכת כולל 2 מקלטים של 9 ערוצים שבאו בערכה.
מודול החיבור למחשב שמעדכן את השלט לא היה זמין במלאי, אשמח לקבל עזרה בעדכון השלט מאחד החברים שיש בידיהם את הציוד הנדרש
תודה רבה
-
תגובה: התחדשתי במערת רדיו חדשה hitec aurora-9 וזקוק לעזרה
אני מראשון, אם זה קרוב לך אתה מוזמן :)
צור קשר בפרטי ונתאם.
שחר
-
יש לי אם אתה מעוניין, גר בחדרה , מגיע מידי פעם לטייסת 51 (הוד השרון)
-
תתחדש
זה צעד קטן לאנושות, גדול למטיס :)
בהצלחה - אתה תהנה מהרכישה
-
אתה מוזמן בשמחה כולל הסברים, באזור השרון (מושב ליד תל מונד)
-
וואי ליאור כמה חברים רכשת עם השלט .:Dמחר גם אני אקנה אחד,או אולי שניים.:Dאיזה כיף ,תמיד רציתי לעשות ניסויים על שלטים אחרים טוב שקנית.;)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_shenhar
לאחר מספר תקלות של קליטה במערכת 9 ערוצים של הסיני
החלטתי לעבור למשהו מיקצועי יותר.
קניתי בשלט רחוק במחיר מאוד מאוד טוב, את המערכת כולל 2 מקלטים של 9 ערוצים שבאו בערכה.
מודול החיבור למחשב שמעדכן את השלט לא היה זמין במלאי, אשמח לקבל עזרה בעדכון השלט מאחד החברים שיש בידיהם את הציוד הנדרש
תודה רבה
אני משתמש בשלט ומקלט 9X במספר טיסנים, למעלה מחצי שנה ועד היום לא חוויתי שום תקלה.
אודה לך מאד אם תוכל לציין מהן התקלות שנתקלת בהן, על מנת שאוכל לבדוק את עצמי ואולי לחסוך נזקים בעתיד.
-
אני וליאור חווינו מ"ס תקלות של איבודי קליטה בכל מיני דגמים של טיסנים.בדרך כלל עם שינוי מיקום האנטנה ניפטרה הבעיה.אבל באתם מיקרים כימעט ריסקנו טיסנים מאוד יקרים.לליאור לא שיחק המזל וריסק 3 .וכולם ביגלל השלט.בכל מיקרה אני הזמנתי FRSKY ובזה ניגמר כל הסיפור של הפרעות.אותו שלט רק מודול ומקלטים שונים.
-
תתחדש!
ראיתי אנשים מטיסים דאונים של 3 מטר עם השלט הזה עד למרחק שבו בקושי רואים את הדאון, והקליטה נשארה מושלמת
בנוסף לכך חבר שלי בדיוק רכש שלט כזה והטלמטריה של המתח של הסוללה היא פשוט דבר יקר מפז, במיוחד לדאונים וטיסנים שקשה לאמוד את זמן השהייה שלהם באוויר
עשית אחלה רכישה:)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimgil
אני וליאור חווינו מ"ס תקלות של איבודי קליטה בכל מיני דגמים של טיסנים.בדרך כלל עם שינוי מיקום האנטנה ניפטרה הבעיה.אבל באתם מיקרים כימעט ריסקנו טיסנים מאוד יקרים.לליאור לא שיחק המזל וריסק 3 .וכולם ביגלל השלט.בכל מיקרה אני הזמנתי FRSKY ובזה ניגמר כל הסיפור של הפרעות.אותו שלט רק מודול ומקלטים שונים.
אודה לך אם תוכל להרחיב מעט. למה כוונתך "בדרך כלל עם שינוי מיקום האנטנה ניפטרה הבעיה".
בטיסנים שלי האנטנה נמצאת במצב אופקי. בחלקם לפני המקלט, באחרים אחרי המקלט. כמו שכבר ציינתי, אף פעם אחת לא זיהיתי שום בעיה.
האם אתה בטוח שזאת היתה הסיבה ? איך זה שאחרים לא התלוננו על תקלות מסוג זה ? בכל אופן לא שאני שמעתי על כך.
-
הבעיה בדרך כלל עם טיסנים מהירים שטסים מהר מאוד כמו הוטלינרים פיילונים וכדומה
אתה יכול להטיס טיסנים ולא תהיה שום בעיה ואז פתאום בום אין קליטה
-
האם מדובר בגירסא V1 או V2 של השלט(טורניג')?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_shenhar
הבעיה בדרך כלל עם טיסנים מהירים שטסים מהר מאוד כמו הוטלינרים פיילונים וכדומה
אתה יכול להטיס טיסנים ולא תהיה שום בעיה ואז פתאום בום אין קליטה
אולי לא הסברתי את עצמי ברור לגמרי. אני מחדד איפוא את שאלתי. האם התקלה שאתה מתאר נובעת ללא צל של ספק מקיטועי תקשורת או אולי משהו אחר. כי אם זיהית נתק בתקשורת, אז איך זה שמיד הוא חזר לתפקד ? ומה עוד שמדובר בטיסן מהיר מאד ?
לי נשמע די מוזר. האמת, לא השתכנעתי.
-
בד"כ התופעות המתוארות הן מסוג PIO . כנגד זה אין מה לעשות.
בכל מקרה כבר ציינתי בעבר ואני מדגיש ב2.4 התנוחה המומלצת לאנטנת המשדר והמקלט היא אופקית ולא אנכית. זה פותר המון בעיות.
מה שכן, שמנו לב לרגישות של המקלטים בטיסה קרובה ( מטרים ספורים :D) מעל מבני משרדים של חברות הייטק.... אבל מצד שני מומלץ להמנע מקרבה למבני הייטק ולמבנים בכלל....
-
תודה על התשובות העניניות.
היות ואני מטיס אך ורק במרחבים פתוחים, והאנטנות בכל הטיסנים שלי ממוקמות במצב אופקי, אינני צופה לפיכך שאחווה תקלות מהסוג המדובר.
שוב אני חוזר ומדגיש, לאורך תקופה ארוכה - אפס תקלות. לא זו בלבד, אלא גם שני חברים שהזמנתי עבורם מערכות כאלו, מטיסים ללא שום תקלה.
שרק ימשיך ככה לאורך ימים.
-
גם אני במשך שנה לא חוויתי שום תקלה ואז לי וגם לחיים החלו תקלות
-
אני מנסה לנתח את המקרים שאתה מדבר עליהם. זו לא קטנוניות ולא היצמדות עיוורת לסוג מסויים של מערכת, אלא רצון כנה לאתר את הגורם לתקלות.
יש משהו מוזר בעובדה שאתה וחיים מטיסים באותה סביבה ולשניכם אירעו תקלות דומות באותו פרק זמן. מצד שני, מטיסים במקומות אחרים, כולל אני, מדווחים שלא היו להם שום תקלות. לא באותו זמן, לא לפני ולא אחרי. אעשה הכל כדי שלא יקרו לי דברים דומים אבל בעיני החידה עדיין איננה פתורה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
מה זה בדיוק תופעות מסוג PIO ?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
בכל מקרה כבר ציינתי בעבר ואני מדגיש ב2.4 התנוחה המומלצת לאנטנת המשדר והמקלט היא אופקית ולא אנכית. זה פותר המון בעיות.
+1
אבל, רצוי להפנות את אנטנת המשדר לימין או לשמאל (כדי שלא ייוצר מצב בו האנטנה מצביעה על הטיסן).
-
תישמע פלאט ספין,כל שטח שהייתי בו היו לי הפרעות,אני חייב לציין שבשנה הראשונה אפס תקלות.ועדיין הייתי שומע שלאחרים היו הפרעות ולא הבנתי איך.היום אני מבין שכנראה הזמן עושה את שלו.עכשיו אני חייב לציין עוד משהו,לא כל הזמן יש הפרעות,אלא מידי פעם ככה בקטנות ובזויות שונות שהטיסן נימצא.למשל בפאן ג"ט אני יכול להטיס 3 טיסות בשקט וברביעית יש ניתוק של 2 עד 4 שניות נתק מוחלט.וזה המון זמן ובפוקס הצלחתי להציל את הטיסנים שלי.ב3D שלי אין שום בעיות אלה אם כן אני מטפס לגובה של 500 מטר לפחות ובתנוחות מסוימות אני מעבד קליטה לרגע וחוזר מייד.בהוק EDF היה לי רק פעם אחת במרחק של 300 מטר עם הטיסן כלפי מטה.בכל אופן אני עדיין חושב שזה שלט מצויין ויכול להיות שהאנטנות שיש ליד השטחים שאני מטיס יוצרים מידי פעם הפרעות ויכול להיות גם שהשלטים של פוטאבה ,הייטק,גיי אר,או כל שלט עם מודול FHHST,שיש להם הרצה מהירה מאוד של תדרים בכל התחום של 2.4 גורמים מידי פעם לשלטים פשוטים יותר ללא דיברסיטי(שתי אנטנות),להכנס למצב של פייל סייף(FS).על כל מיקרה אם אין לך בעיות עם הצעצועים שלך אז אתה יכול להטיס רגוע.אבל ביום שתעבור לטיסנים כבדים יותר ומהירים יותר שיכולים לסכן את הסביבה שאתה מטיס בה אין ספק שאני ממליץ לך להחליף את המודול שלך לFRSKY,שהוא מודול מתקדם מאוד ואחד הטובים בשוק ועומד בקטגוריה של פואבה ,גיי אר,הייטק וכל שאר השלטים עם השידור של FHHST עם 2 אנטנות ודיברסיטי מלא ואמיתי.אני מטיס מקצועי ומסוכן,ובעיקר נמוך מאוד בסביבה של הרבה מטיסים ולכן ברגע שאיבדתי את האמינות בשלט נגמרו החגיגות ואני חייב להיות סופר זהיר עד שאני יחליף מודול ומקלטים ועשה בדיקות טווח חריגות במיוחד על מנת שאוכל לקבל את הביטחון בחזרה.
-
תודה על ההסבר המפורט.
בענין הצעצועים שלי, מילא. טיסן של 15 ק"ג במוטת כנף של 3.30 מ' זה באמת צעצוע ראוי.
שלא לדבר על אחדים במוטה של 2.25 מ' ומשקל של 5 ק"ג ו-6.5 ק"ג. יש גם אחד מהיר.
לא נורא. לא ידעת. עכשיו אתה כבר יודע. אתה בטח גם מבין מדוע חפרתי כל כך על מנת לקבל את מלוא המידע האפשרי.
שוב, תודה לך
-
אני ממליץ לך בחום להזמין מודול אחר לשלט .לפני שהשווי של הטיסן יהיה גבוה יותר מהשלט עצמו כפול 10.לעולם לא תוכל לדעת מתי זה יפתיע אותך.כי אותי זה הפתיע וזה עלה לי כמה פעמים וגם לליאור .
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
מה שכן, שמנו לב לרגישות של המקלטים בטיסה קרובה ( מטרים ספורים :D) מעל מבני משרדים של חברות הייטק.... אבל מצד שני מומלץ להמנע מקרבה למבני הייטק ולמבנים בכלל....
שלום לך,
יש לי שלט 2.4 ומה זאת אומרת "התנוחה המומלצת לאנטנת המשדר והמקלט היא אופקית ולא אנכית" לא הבנתי.
התנוחה של האנטנות שלי היא 90 מעלות.
תודה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimgil
אני ממליץ לך בחום להזמין מודול אחר לשלט .לפני שהשווי של הטיסן יהיה גבוה יותר מהשלט עצמו כפול 10.לעולם לא תוכל לדעת מתי זה יפתיע אותך.כי אותי זה הפתיע וזה עלה לי כמה פעמים וגם לליאור .
חיים יתכן שהפוטאבה שלי מפריע לך להטיס:confused:,פעם הבאה אני יבדוק את זה,אם כן אני יטיס לידך כל הזמן:p
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
.omer biton
שלום לך,
יש לי שלט 2.4 ומה זאת אומרת "התנוחה המומלצת לאנטנת המשדר והמקלט היא אופקית ולא אנכית" לא הבנתי.
התנוחה של האנטנות שלי היא 90 מעלות.
תודה
הוא מתכוון שהאנטנה של המשדר והמקלט צריכה להיות אופקית ביחס למשדר והמקלט ,ולא ניצבת להם.