חבר'ה , אני צריך את עזרתכם דחוף!!!
חברים יקרים בבקשה עיזרו לנו לחפש את הכלבה המדהימה שלנו לנגוש.
אם יש למישהו חברים ...ברחובות נשמח מאוד אם תפיצו בכל האיזור
לנגוש נעלמה לנו מתוך החצר בלילה של יום ראשון 8/5 (איתה נעלם גם צעצוע שלה שלא נמצא בשום מקום לכן אנו מאמינים שאולי מישהו לקח אותה)
בשבילנו הכלבה הזו היא בת משפחה לכל דבר ומלווה אותנו כבר 9 שנים, אין לנו מילים לתאר כמה אנחנו עצובים וחסרים
לנגוש מאוד חברותית ותסכים ללכת לשחק עם כל אחד אם רק יציעו לה צעצוע
כבר הציעו לנו בעבר למכור אותה בשביל סכומים רציניים כי היא מאוד יפה,חכמה ומיוחדת ומאולפת לחלוטין
היא נעלמה מהבית ברחוב יאנוש קורצ'אק ברחובות
נשמח אם יש למישהו כל מידע או אפילו אם מישהו ראה אותה מסתובבת או שמע על כזו כלבה שהביא אחד החברים..
אורית 054213107 או סבי 0542033237
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos..._6057192_s.jpg
תגובה: חבר'ה , אני צריך את עזרתכם דחוף!!!
בהצלחה בחיפושים! במידה והייתי גר באיזורך הייתי עוזר לך לחפש אותה, שתחזור הביתה שלמה ובריאה..
הייתי מליץ לך לתלות מודעה מחוץ לפקולטה לחקלאות ומכון וויצמן... אני מכיר המון סטודנטים שישמחו לעזור לך
אני יודע כמה קשה זה לאבד כלב....
שיהיה המון בהצלחה!
אם תוכל להעלות תמונה עם רזולוציה יותר גבוהה אדאג לתלות בכמה מקומות במכון ויצמן ולהפיץ במייל בין הסטודנטים.
שיהיה בהצלחה
תודה לכולכם על התמיכה והרצון לעזרה, בקרוב אעלה מס׳ תמונות נוספות.
תודה לכולם על העזרה, הכלבה שבה אל ביתה !!!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sabi
תודה לכולם על העזרה, הכלבה שבה אל ביתה !!!!
כיף לשמוע. אתם יודעים מה גרם לעזיבה הזמנית?
לא ידוע בדיוק ... אבל נראה לנו שמישהו לקח אותה מחצר הבית (החצר סגורה ומגודרת ויש שער ..... כשהיא נעלמה , נעלם יחד איתה גם הצעצוע שלה...!!!)
בכל מקרה היום בשעה 14:00 בערך השכן התקשר ואמר לי שהיא מחוץ לשער מחכה כבר שעתיים ... וברגע שהפתחתי לה את השער היא רצה לשתות אבל לא לאכול, אז נראה לי שהיא היתה בבית של מישהו שדאג להאכיל אותה.... בכל מקרה טוב שהיא חזרה, עכשיו השער לא רק סגור אלא גם נעול שאף אחד לא יוכל לשחרר אותה!!!:o
איזה כיף לשמוע, אני ממש שמח בשבלכם:):):)
אני יש לי 2 כלבים: אחת רועה הולנדית (סוג מאוד מאוד נדיר) ואחת פקינז (השם מדבר בעד עצמו) ובגלל זה השער שלי נעול רוב הזמן, והחלון שלנו שמול השער כל הזמן פתוחה פתוח בשביל שנראה אם יש איזה משהו... הכי טוב זה לנעול, תאמין לי. :)
טוב לשמוע שהכלבה חזרה אליכם!
ניתן להזריק שבב אלקטרוני אשר מכיל את המידע על בעל הכלב, בעזרתו אפשר לאתר את הכלב אם אבד.
בשעה טובה! שמח שהכלבה חזרה אליכם!
לכלבה יש שבב מגיל חצי שנה (היא כבר בת 9) בכל מקרה במצב הזה השבב לא עזר .... אבל היא חזרה הביתה וזה מה שחשוב ;)