-
9 קבצים מצורפים
F15 החדש שלי.6 תאים והוא מהיר,מאוד
טוב אז החלטתי להביא את הF15 מ EPO מלידרס הובי והתוצאות מדהימות.
הטיסן טס מאוד מהר עם 6 תאים ,נימדד ברדאר של שלומי מבית אריה ב180 קמ"ש נגד הרוח(כן נגד הרוח לא טעיתי בכיתוב).יש לציין שהטיסן דואה כמו דאון עם כל המשקל שלו (1.3 קילו) ובא לנחיתה באלפא יפה מאוד ממש כמו טרינר.
הטיסן יציב מאוד באוויר ומיתנהג ממש יפה גם ברוחות חזקות ודרך אגב גם נוחת יפה מאוד ברוחות צד,ולא מישתולל מידי.כנראה שהזנב עושה את העבודה.להלן כמה תמונות.היות ולא היה מי שהוא שיעשה וידאו אין סירטון כנראה ששבוע הבא יהיה.
-
תגובה: F15 החדש שלי.6 תאים והוא מהיר,מאוד
http://rc-castle.com/shop/product_in...oducts_id=1782
זה המנוע ובקר טורנגי 60.הייתי ממליץ על בקר 80 לפחות ורק טורניגי.מבין כל הבקרים שהיו לי הם נישארו הכי טובים ועובדים הכי טוב.בקרים של סקיי וינג ב6 תאים לא עובדים עם המנוע טוב ,קצת מוזר כי יש לי פאנג"ט 6 תאים עם מנוע טורנגי והוא עובד מצויין.וניסיתי גם להחליף בקר וגם לא עזר.בקיצור מומלץ טורנגי 80.
-
יפה מאוד חיים,בהזדמנות תביא לי סיבוב עליו אני יבדוק לך אותו
-
תתחדש ,
1. עם אתה רוצה בקר טורניגי 80 אמפר יש לי .
2. סרט , יום שישי הבא , עלי .
-
מגניב! שמתם לב שכתוב על הזנב "ANSA" ? נראה לי שהם התכוונו ל ״NASA" .... או שני טמבל :-)
-
אה, בטח התכוון ל-80קמ"ש וטעה בכיתוב(;))..בקיצור, סרט..רוצים לראות.
-
לדאות כמו דאון הוא לא ידאה בחיים.
אחלה פרוייקט, נראה מצויין!
-
חיים תתחדש... נראה טוב למרות שלא ראיתי אותו טס עדיין.
התחלתי לבנות את הf-15 החדש האפור שלי..
נבוא לקחת ממך כמה טיפים...
-
מתי שבא לך.:D.אל תישכח את מה שאמרתי לך בטלפון.שלא תעשה טעות.ואל תדאג זה לא מחליש את המבנה בכלל,מניסיון :D
-
הטיסן טס פצצה וכרגיל עבודה מהשורה
תתחדש ואל תשכח לתדלק
-
יש לך אולי המלצה על סטאפ יותר רגוע?
-
תתחדש חיימוב...דווח קצת על הסטאפ??
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ofir181
תתחדש חיימוב...דווח קצת על הסטאפ??
יש בהודעה השניה הסט אפ של המנוע והבקר של טורניגי .סרוואים HK929*4.אופיר אתה חייב לראות יום שישי ,שבת.אתה לא מבין הטיסן הזה טס ברבע גז בלי בעיה בכלל ובחצי גז הוא כבר מהיר.בפול גז הוא כבר מיתרחק מאוד
-
טיסן בהחלט יפה, הוא מגיע עם מניפה אחת?
-
אני רק רוצה לראות EDF שעולה 90 כמו שצריך
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
טיסן בהחלט יפה, הוא מגיע עם מניפה אחת?
כן ,אחת ויחידה .שעדיפה על שניים
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimgil
טוב אז החלטתי להביא את הF15 מ EPO מלידרס הובי והתוצאות מדהימות.
הטיסן טס מאוד מהר עם 6 תאים ,נימדד ברדאר של שלומי מבית אריה ב180 קמ"ש נגד הרוח(כן נגד הרוח לא טעיתי בכיתוב).יש לציין שהטיסן דואה כמו דאון עם כל המשקל שלו (1.3 קילו) ובא לנחיתה באלפא יפה מאוד ממש כמו טרינר.
הטיסן יציב מאוד באוויר ומיתנהג ממש יפה גם ברוחות חזקות ודרך אגב גם נוחת יפה מאוד ברוחות צד,ולא מישתולל מידי.כנראה שהזנב עושה את העבודה.להלן כמה תמונות.היות ולא היה מי שהוא שיעשה וידאו אין סירטון כנראה ששבוע הבא יהיה.
חיים גיל . הפעם באמת עשיתה תרגיל.. התמונות אומנם יפות .אך סירטון בבקשה !! אנו מצפים לבאות.!! ואם בפעם הבאה כשאתה כותב 180 קמש ולא הבאתה צלם אל תתפלא שיגידו הבחור כניראה חלם. הטיסן נראה יפה הייתי בא לראות אותו מקרוב על ספל קפה.. אז לסיום אומר לך תתחדש אבל אל תשכח שהבטחתה לנו שבפעם הבאה שנצפה זה יהיה סרט אש. :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
haimgil
יש בהודעה השניה הסט אפ של המנוע והבקר של טורניגי .סרוואים HK929*4.אופיר אתה חייב לראות יום שישי ,שבת.אתה לא מבין הטיסן הזה טס ברבע גז בלי בעיה בכלל ובחצי גז הוא כבר מהיר.בפול גז הוא כבר מיתרחק מאוד
תתחדש , בהחלט שווה סרטון :)
מה נפח הסוללה שהכנסת שם ?
-
-
יאללה מספיק עם הטיזינג. רוצים סירטון.
-
אני קורא את התגובות ובין השורות ניתן להבין (אולי) שרומזים פה על תיעוד צילומי בתנועה- אסתכן ואומר בזהירות- סרטון, או אפילו סרט קטנטון..
אני אומר זאת בעדינות כי אולי לא הבנתי נכון ובכלל לא התכוונו למשהו דומה..:rolleyes:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
adibenbasat
אני קורא את התגובות ובין השורות ניתן להבין (אולי) שרומזים פה על תיעוד צילומי בתנועה- אסתכן ואומר בזהירות- סרטון, או אפילו סרט קטנטון..
אני אומר זאת בעדינות כי אולי לא הבנתי נכון ובכלל לא התכוונו למשהו דומה..:rolleyes:
הבנת נכון העם רוצה סרטון;)
-
יום שישי בעזרת ה'.נקווה שאומרי יצלם אותי .או מישהו אחר כי אני לא יכול לצלם ,אני מטיס:D
-
רק תרוצים שתו לי אכלו לי .. היום עם המיני מצלמות אתה לא צריך צלם.. עם ידיים כמו שלך אתה יכול לייצר התקן כמו שלי לראש ולצלם בלי שום בעיה . משהו בסיגנון רואה יורה .. אז לעבודה.. :)
-
דוד הבאת לי רעיון פצצה.תודה.אני כרגע לא יספר למה ,מה ואיך,אולי תידרוש כסף על הרעיון.:D:p