BEC JH20A PRO 911 רגולטור חיצוני
תייעצו לי בבקשה מי שיש לו ניסיון עם זה??
האם כדאי להרכיב את הBEC רגולטור על המסוק 550 3G ??
אם זה היה 600 אז אין פה שאלה בכלל. אני רוצה לשמוע מאנשים עם נסיון קצת בנושא.
בגלל שזה מסוק יחסית לא גדול ומלכתחילה הוא לא בא עם זה,האם כדי להרכיב את זה ועוד בטריה?
תודה לכולם!!
תגובה: BEC JH20A PRO 911 רגולטור חיצוני
כן זה צריך עוד סוללה...
אני אישית עם מסוק כזה ושמתי את הבאק הזה...
היי
המסוק הזה בנוי לטוס טוב עם הסטאפ הטבעי שלו ללא בק חיצוני.
אצלי ב-550 כן ביצעתי הפרדה לשם הביטחון והוספתי בק פרו של קסטל ובעצם שני הרכיבים האלו (בק+בקר) מקבלים מתח מהסוללה הראשית בלבד. עוד סוללה לבק זו הכבדה של משקל(למרות שהמסוק חזק מאד).
לשיקולך
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kal1311
היי
המסוק הזה בנוי לטוס טוב עם הסטאפ הטבעי שלו ללא בק חיצוני.
אצלי ב-550 כן ביצעתי הפרדה לשם הביטחון והוספתי בק פרו של קסטל ובעצם שני הרכיבים האלו (בק+בקר) מקבלים מתח מהסוללה הראשית בלבד. עוד סוללה לבק זו הכבדה של משקל(למרות שהמסוק חזק מאד).
לשיקולך
שאלה! אם כבר הרכבת את הבק הזה אז למה במקביל לסוללה ראשית? אם יש ניתוק אז מתנתק הכל,אז מה עשיתה בזה?
הרעיון הוא להוריד עומס מהבקר ע"י ניתוק הבק הפנימי שלו.
גם אם הבקר יישרף בטיסה עדיין תהיה לי שליטה בהגאים.
הניתוק היחיד שאתה מעלה בשאלך הוא בסוללה מה שגם יכול להגרם אצלך ולהשבית לך את המערכת.
איך יודעים באיזה סוללה נוספת להשתמש? מה הטווחים? V ו mah ?
אני משתמש ב1900
40C
זה מה שהיה לי....
טיסה אחת זה בערך 250 MAH
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kal1311
הרעיון הוא להוריד עומס מהבקר ע"י ניתוק הבק הפנימי שלו.
גם אם הבקר יישרף בטיסה עדיין תהיה לי שליטה בהגאים.
הניתוק היחיד שאתה מעלה בשאלך הוא בסוללה מה שגם יכול להגרם אצלך ולהשבית לך את המערכת.
תזביר לי איך זה יכול לקראות אצלי אם אני ישים בטריה נוספת רק לבק אשר מחובר לסרווים ולמקלט,כך שאם הסוללה הראשית מתנתקת סתם דוגמא בהלחמות,עדיין יש לי אוטורוטציה מה שלא נצפה בנוסחה שלך..
חבר יקר
אין פה שום נוסחה! לא מדובר כרגע על כשל של סוללה אלא של בקר עם בק פנימי.
האם מצב כמו שהצגת לגבי ניתוק הלחמות..לא יכול לקרות גם לסוללה של הבק שלך?? אז מה תעשה? תוסיף עוד סוללה לגיבוי?
אני לא המצאתי את הגלגל ואם תעשה קצת חיפושים באינטרנט תגלה שחיבור בק לסוללה ראשית זה דבר שכיח והגיוני.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kal1311
חבר יקר
אין פה שום נוסחה! לא מדובר כרגע על כשל של סוללה אלא של בקר עם בק פנימי.
האם מצב כמו שהצגת לגבי ניתוק הלחמות..לא יכול לקרות גם לסוללה של הבק שלך?? אז מה תעשה? תוסיף עוד סוללה לגיבוי?
אני לא המצאתי את הגלגל ואם תעשה קצת חיפושים באינטרנט תגלה שחיבור בק לסוללה ראשית זה דבר שכיח והגיוני.
נוסחה = מעגל חשמלי
בקיצור אני מעמין שלך יש קצת יותר ניסיון עם זה,אז אתה ממליץ לא להוסיף סוללה נוספת..
תגיד שאלה,למה במסוקי 600 לא רואים דבר כזה ? שם זה חובה בסוללה נוספת,הרי זה אותו דבר למעשה..