-
1 קבצים מצורפים
סוף סוף צבעתי את ה - Rainbow A388 שלי + תמונה אחת ממסובים של כל החברה מרחוק
-
תגובה: סוף סוף צבעתי את ה - Rainbow A388 שלי + תמונה אחת ממסובים של כל החברה מרחוק
יפה מאד. צבעים בולטים בגוונים שונים.
ייראה היטב בכל מצבי טיסה.
-
תגובה: סוף סוף צבעתי את ה - Rainbow A388 שלי + תמונה אחת ממסובים של כל החברה מרחוק
אז אתם המטומטמים שמטיסים באוזר הTMA של נתב"ג....
באמת שאין לי מה להגיד עליכם...
-
נראה לי עדיף שבאמת תסתום את הפה שלך
ומטומטמים
תקרה להורים שלך
-
צביעה יפה מאוד,
צריך פשוט ללכת לחנות יצירה ולבקש צבע מים ולקה על בסיס מים? לא ערבבת שום דבר?
-
לא ערבבתי כלום, מומלץ לקנות צבע על בסיס מים סמיך כדי שלא תצטרכו לעשות כמה שכבות
-
אלכס איזה יפה .קטלני.,יש סיבוב?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eagle701
אז אתם המטומטמים שמטיסים באוזר הTMA של נתב"ג....
באמת שאין לי מה להגיד עליכם...
חפש את החברים שלך.זה כבר מזמן לא במסלול המטוסים.א:הם היום עוברים דרך חולון. ב:אנחנו לא באזור של המטוסים. ג:והמקרה המדובר היה בהרצליה.ומטומטם תיקרא לחברים שלך.טמבל.:mad:
-
תתחדש אלכס ...הציור של המלטאות די משעשע...
-
1 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 48450
היי ,
צביעה יפה מאד ! , את שלי גם צבעתי כמו דוגמא שמצאתי ב RCG , הצבע הוא טמבור ב 10 ש"ח אין שום צורך בצבע על בסיס מים כי החומר הוא EPO ,
בברכה ,
-
koren9 צביעה יפה מאוד גם כן...
-
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
koren9
קובץ מצורף 48450
היי ,
צביעה יפה מאד ! , את שלי גם צבעתי כמו דוגמא שמצאתי ב RCG , הצבע הוא טמבור ב 10 ש"ח אין שום צורך בצבע על בסיס מים כי החומר הוא EPO ,
בברכה ,
איזה צבע זה של טמבור
תן עוד מידע לגביי הצבע ?
תודה,
משה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
koren9
קובץ מצורף 48450
היי ,
בברכה ,
הצבע הזה (בניגוד לזה של אלכס ועם ציפוי הלכה) יתקלף לך.
-
ממש יפה! כל הכבוד
מזכיר מאוד את הצביעה של ה-P40 ממלחמת העולם השנייה:
http://www.warbirdalley.com/images/fly-by-P-40.jpg
-
איזה יופי של תגובות אתם מוכחים איזה אנשים אתם.....
ממש לא באיזור של המטוסים???
זה הפינל של מסלול 12!!!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eagle701
איזה יופי של תגובות אתם מוכחים איזה אנשים אתם.....
ממש לא באיזור של המטוסים???
זה הפינל של מסלול 12!!!
מטומטם מי שעשה אחד חכם כמוך תבוא למסובים נסדר לך את הטמטום
לפני שאתה מקלל אנשים תבדוק אם הטענה שלך נכונה, שינו את כיוון הטיסה!
אלכס צביעה פיצוץ!
-
אולי במקום להחליף קללות בפורום- שאותם חברה שמטיסים במסובים יתקשרו פעם אחת למגדל פיקוח או למי שצריך להתקשר
תנו את המיקום המדויק שלכם ותשאלו האם בסדר להטיס שם?
-
ליאור, תומר וחיים תרגעו בבקשה, למה אתם בכלל עונים לילד זב חוטם שאתם לא מכירים ?אלעד הכול בקונטרול, משטרת ישראל אפילו יושבת איתנו בהטסות לסירוגין.*
-
לפי הקללות שלכם ולפי רמת ההתגוננות זה נראה כאילו אתם יודעים שאתם עושים משהו לא בסדר...
שינו את כיוון הטיסה, כן בטח...
זה שמידי פעם מטוסים נוחתים על 30 לא אומר שמסלול 12 לא פעיל....
כמו שאלעד אמר תתקשרו פעם למגדל הפיקוח בנתב"ג תשאלו אם זה תקין להטיס שם.
ואלכס תעשה לי טובה, משטרת ישראל? ביום שהגוף הזה יעשה משהו מועיל באמת אז דבר איתי.
סתכלו על התגובות שלכם, ככה אתם גם מדברים בשטח הטסה?? בטח ממש כיף להטיס איתכם...
-
היי משה ,
השתמשתי ב 2 סוגים :
1. טמבור מסדרת "תרסיסים"
2. Kryton פשוט
הפעם היחידה שהוא התקלף הייתה ששמתי עליו מסקינג טייפ חזק כדי לחזק את החופה שלא תעוף לפני שהוספתי לה מגנטים :) הייתי אומר שהוא חזק מספיק .
בברכה ,
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eagle701
לפי הקללות שלכם ולפי רמת ההתגוננות זה נראה כאילו אתם יודעים שאתם עושים משהו לא בסדר...
שינו את כיוון הטיסה, כן בטח...
זה שמידי פעם מטוסים נוחתים על 30 לא אומר שמסלול 12 לא פעיל....
כמו שאלעד אמר תתקשרו פעם למגדל הפיקוח בנתב"ג תשאלו אם זה תקין להטיס שם.
ואלכס תעשה לי טובה, משטרת ישראל? ביום שהגוף הזה יעשה משהו מועיל באמת אז דבר איתי.
סתכלו על התגובות שלכם, ככה אתם גם מדברים בשטח הטסה?? בטח ממש כיף להטיס איתכם...
תבוא להטיס איתנו תראה איזה כיף היהי לך (תלוי על איזה סוג של כיף אתה מדבר)
כל המירמור שלך יעבור ברגע
-
כן כן תמשיכו לאיים עלי כאילו אנחנו ילדים קטנים....
במקום שמישהו מכם יענה כמו שצריך אתם רק מאיימים עלי ומקללים אותי,
אולי יש אמת במה שאני כותב? אולי יש אמת במה שאתם כותבים??
אי אפשר לדעת כי אתם בוחרים לריב.....
-
קיללו אותך בגלל שקראת להם מטומטמים, למה ציפית ?
רצית להעביר מסר , עשית את זה בצורה הכי גרוע שיש.