לשים רגולטור על טירקס 550 או לא? אם כן תמליצו לי על משהו טוב ואיזה סוללה ?
תודה לכולם,
אם אכן כדאי לשים רגולטור על ה 550 אז איזה לבחור?
ואיזה סוללה לשים V? C?
תודה :)
תגובה: לשים רגולטור על טירקס 550 או לא? אם כן תמליצו לי על משהו טוב ואיזה סוללה ?
תמיד טוב להפקיד מערכות..
לגבי סוללה הסוללה הטובה ביותר בישבילך 45 עד 90 c
או 40c מינימום!
תגובה: לשים רגולטור על טירקס 550 או לא? אם כן תמליצו לי על משהו טוב ואיזה סוללה ?
לשים BEC נפרד כן, אבל אני חושב שיהיה קצת מוגזם גם לשים סוללה נפרדת ל-BEC בטירקס 550
נראה לי שיהיה לך יותר פרקטי לקנות את ה-BECPRO של CC להלן קישור. ושיקח את המתח שלו מהסוללה הראשית. ככה אתה מפריד מערכות, והבקר שלך גם יעבוד יותר קר מכיוון שלא יהיה לו את ה-BEC הפנימי שיעבוד ובכך יחמם את הבקר שלך.
האה אז מצויין אני פשוט אוסיף עוד בקר אבל בעצם שניהם יהיו מחוברים לאותה סוללה ראשית.
תודה :)
הבקר נראה טוב אני נראה לי אקח אותו. אני צריך גם לקנות מתאם שיפצל לי את הסוללה? או שזה מגיע עם זה?
אני לא מבין כל כך את המינוח שלך
עם הטירקס 550 שלך הגיע בקר- שכולל בתוכו גם BEC
אם אתה משתמש בטירקס 550 3G (מערכת הפלייברלס מוסיפה צריכת זרם משמעותית ומעמיסה על ה-BEC המובנה בבקר) אז מומלץ לנטרל את ה-BEC הפנימי
בתוך הבקר ולהוסיף אחד חיצוני כפי שנתתי לך בלינק
אז יש לך בקר אחד- שיש בתוכו BEC מנוטרל-ולכן אינו מספק מתח למקלט אלא רק למנוע
ויש לך BEC חיצוני- שמספק מתח למקלט
איך מחברים את הסיפור? קודם כל כדי לנטרל את ה-BEC בבקר אתה צריך לנתק אחד מהחוטים,חפש את שרשור הבנייה של ליאור ברעמי על טירקס 500. הוא מסביר שם איך עושים את זה (זה לוקח 2 דקות בדיוק)
עכשיו ברגיל לקונקטור שמתחבר לסוללה אתה מלחים רק את החוטים מהבקר.
אבל עכשיו את צריך להלחים גם את החוטים מה-BEC החיצוני וגם החוטים מהבקר ביחד לקונקטור שיתחבר לסוללה, וככה שניהם יקבלו מתח מהסוללה.
כלומר המערכת 3G תקבל מתח מהBEC חיצוני..?
המקלט יקבל מתח מה-BEC החיצוני
וכל מה שמחובר למקלט יקבל ממנו מתח- גם ה-3G (והסרוואים)
אצלי זה 550 לא פלייברלס.. אלה רגיל אז אני מבין שמספיק הבקר הרגיל.. אבל אפשרי גם להוסיף חיצוני נוסף אבל ל אנראה לי שיהיה על שלי עומד עקב שהוא לא פלייברלס