-
מבקש המלצה לטיסן שני\שלישי...
היי
אני מחפש טיסן שלב שני/שלישי
משהו שיהיה לא גדול(בערך מטר כנף) ולא כבד מידי ושיוכל לשהות באוויר זמן סביר (10-15 דקות)
חשבתי על T-28 Trojan מוקצף, ראיתי אותו פעם אחת טס וממש אהבתי אותו... בארץ הוא עולה יקר ואני לא יודע מאיפה לקנות בחו"ל ואם להביא מוקצף או באלזה.
מה אתם אומרים ? אשמח לתגובות על הטיסן הנ"ל ולהמצלות נוספות.
תודה.
-
תגובה: מבקש המלצה לטיסן שני\שלישי...
מה זה שלב ראשון אצלך?
ואני לא חושב שקיים מושג כזה "שלב שני" . זו פיקציה
מי שכבר מטיס, בוחר טיסן לטעמו, לכיסו, ולכישוריו.
ובנוסף, כשאתה מציין מוצר כלשהו, בלי קישור אין לזה ערך
-
אני מתכוון שאני לא מחפש טריינר עם כנף עליונה...אלא משהו יותר אירובטי...
זה הטיסן ששאלתי לגביו...
http://secure.hobbyzone.com/catalog/hz/PKZ4475.html
-
תקנה את היאק של הסיני, יהיה לך סופר אירובטי ומאד מענג בהטסה
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=17521
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yanivoz
טיסן נחמד מאוד ונראה מצויין באויר , יכול להכנס לקטגוריה של טיסן שלב 2 אבל לדעתי הוא לא יותר מאשר טריינר כנף תחתית ... מאוד קל להטסה ומספק אוירובטיקה בסיסית ותו לו , אני השתעממתי ממנו די מהר ...
-
היה לי יאק טלינק ונמאס לי ממנו כי הוא רגיש לרוחות(לדעתי :cool:)
shaharg יש לך טיסן אחר שאתה ממליץ עליו ?
-
אני יכול להמליץ על כמה אבל אף לא אחד מהם עונה על הקריטריונים שאתה מחפש " לא כבד ובערך מטר ו 15 דקות באויר ..."
כשאני המשכתי הלאה אחרי הטריינר עברתי ל CHEEROKEE של GP ( גדול יותר וכבד ורק 8 דק באויר ) והטיסן השני שהוא ממש כיפי אבל מיועד ל 3D במקור למרות שעד היום אני נהנה להטיס אותו פשוט , הוא EDGE 540BP של EFLITE . אבל לדעתי זה לא מה שאתה מחפש ...
תוך כדי כתיבה קופץ לי : האם חשבת ללכת על טיסן בסגנון MULTIPLEX MERLIN או המקבילה הסינית ה KINETIC ?
גם לא גדול מידי - גם שוהה הרבה זמן באויר וגם מספיק מהיר לאוירובטיקה ולמי שהטיס קצת לא תהיה בעיה להטיס ...
-
שכחתי לציין שאני מעדיף עם גלגלים...
אין לי בעיה להוריד את הקריטריון של" ה- 15 דקות באויר" אבל שהיה שווה את זה.
אני מחפש משהו שאוכל לעשות איתו " תרגילים" בגובה סביר ולא אצטרך לטוס גבוה בשביל זה...
אפשר קישור ל CHEEROKEE שדיברת עליו ? ומה ההבדל בטיסה בינו לבין ה T-28 ?
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
פרח
תעבור למגמת קרב-edf
בחיים הוא לא יגיע ל15 ד טיסה.אולי 5 ד.הכי טוב זה טיסן עם שטח כנף גדול והרבה סוללות.
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yanivoz
הוא קטן ותזזיתי ... יהיה קשה לשלוט עליו בעיקר ביום עם קצת רוח לדעתי לא מתאים כטיסן שני .
קישור ל CHEEROKEE כאן
ההבדל בינהם הוא שמיים וארץ - קודם כל קלקר מול בלזה .. אבל מעבר לכך : גדול יותר , יציב יותר , מהיר יותר , אוירובטי יותר , דואה יפה וקל לנחיתה ובעל מדפים כך שניתן לנחות במהירות איטית כמעט כמו עם טריינר . חסרונות - עלות גבוהה יותר גם בטיסן וגם בסטאפ...
-
למה לא רשום שם מחיר ?
תשמע אני לא יודע למה אבל אני עדיין מפחד להטיס בלזה למרות שאני יודע להטיס...
וגם אין לי חלקי חילוף לאלזה... לא התעסקתי אף פעם ולכן זה מרחיק אותי...
כמה יעלה לי סטאפ לטיסן הזה ?
-
טיסני בלזה טסים טוב משמעותית מכל טיסני הקלקר למיניהם, ה"בעיה" החידה עם בלזה היא שאין ביטוח נגד ריסוקים אני דווקא חושב שזה ייתרון עם בלזה יש לנחות בצורה מדוייקת כל פעם דבר שמעלה את המשמעת העצמית של המטיס ומשפרת את רמת ההטסה שלו אוסיף ואומר כי טיסנים לא בוחרים לפי עמידותם כנגד ריסוק על אלא פי שיקולים אישיים(מהירות אווירובטיקה פאן פליי וכו')
-
פאן קאב. מאוד עמיד. עם סוללה מתאימה תקבל יותר מעשרים דקות באויר. אפשר לעשות איתו תרגילים בגובה נמוך, לנחות ולהמריא כמעט בכול מקום במרחק מטר ומשחק עם המדפים מאוד מאתגר. הוא סוג של טריינר אבל מאוד ורסטילי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
פאן קאב. מאוד עמיד. עם סוללה מתאימה תקבל יותר מעשרים דקות באויר. אפשר לעשות איתו תרגילים בגובה נמוך, לנחות ולהמריא כמעט בכול מקום במרחק מטר ומשחק עם המדפים מאוד מאתגר. הוא סוג של טריינר אבל מאוד ורסטילי.
לא אהבתי את צורת הטיסה שלו...ניראה צעצועי מידי לדעתי...
תודה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yanivoz
לא אהבתי את צורת הטיסה שלו...ניראה צעצועי מידי לדעתי...
תודה.מה כן אהבת שראית? אתה מתפזר לכל מיני כיוונים...
מה כן אהבת שראית? אתה מתפזר וקשה לייעץ ככה...
-
אהבתי את ה T-28 ...
ועכשיו אני גם רואה את סרטונים של ה CHEEROKEE ששחר המליץ וגם אותו אהבתי
לא מוכרים את ה CHEEROKEE הזה בארץ ? והאם הוא קשה להרכבה?
-
הוא מגיע כ ARF , מהיכן אתה בארץ ? אוכל להפנות אותך לחנות שדרכה תוכל להזמין את הטיסן אבל זה עסק לא זול ... כ 1200 שח' לגוף ותוסיף סטאפ סיני בבערך עוד 700 שח...
-
מזה ARF ?
ואי אפשר לארגן את הגוף ביותר זול ?
אני מאשדוד.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yanivoz
מזה ARF ?
ואי אפשר לארגן את הגוף ביותר זול ?
אני מאשדוד.
ARF - ALMOST READY TO FLY או בעברית כמעט מוכן לטיסה - ובתכלס :כל הגוף מגיע מורכב ( עדיין יש עבודה של כ 20 שעות על סרוואים מנוע והדבקת החלקים של הגוף וכד' ) אבל לא צריך להדביק פרופילים ולצפות את הטיסן ( הרכבה מ -0 .)
-
הבנתי
אין אפשרות לקנות במחי זול יותר ?
או שאולי לחפש יד שניה...
-
הבנתי
אין אפשרות לקנות במחיר זול יותר ?
או שאולי לחפש יד שניה...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yanivoz
הבנתי
אין אפשרות לקנות במחיר זול יותר ?
או שאולי לחפש יד שניה...
מכיוון שמדובר בטיסן גדול יחסית עלויות המשלוח / מיסים גבוהים יחסית , אם חפצה נפשך בטיסן חדש יש גם חלופות זולות יותר ( דגמים דומים מחברות שונות - אך איני יודע את טיבן ) וטיסנים יד שניה זו אופציה מצוינת רק שיש לבדוק את הטיסן היטב על מנת שלא להתאכזב .
-
אני ממליץ על ה t-34 מנטור שתוכנן למתחילים כך שכני הנסע שלו עמידים. כמובן שהוא הרבה יותר קטן (מוטת כנף 1.4 מטר ) משקל 2.5 קילו. אבל טס מעולה ובעל תכונות טיסה טובות (כפי שציינתי בשרשור) הוא יצא לך טיפה יותר זול כ 1000 ש"ח לגוף ועוד בסביבות 100$ לאלקטרוניקה. כך שאתה חוסך איזה 400 ש"ח אבל משלם בכך שהוא יותר קטן. כמובן שאני לא ראיתי את הפייפר צירוקי של שחר כך שאין לי מושג מה עדיף ומה עוד ההבדל בינהם.