הרשמה בחינם של הפורום לתוכנת אייפון ואנדורואיד מי מהאחראיים רוצה לטפל בזה
קיימת אפליקציה לפלאפונים שנקראת forum runner
על מנת שהיא תעבוד האחראים על האתר אמורים להכניס שם את פרטי הפורום שלנו בחינם ולהתקין איזה תוכנה
מישהוא יכול לטפל בזה על מנת שכולנו נוכל להינות מהדבר הנפלא הזה ?
http://www.forumrunner.net
תגובה: הרשמה בחינם של הפורום לתוכנת אייפון ואנדורואיד מי מהאחראיים רוצה לטפל בזה
תגובה: הרשמה בחינם של הפורום לתוכנת אייפון ואנדורואיד מי מהאחראיים רוצה לטפל בזה
taptalk עולה כסף, ואין taptalk פרוץ או חינמי לידעתי , אז באסה P:
אם אתה ממש אוהב את הפורום ,לא יקרה לך כלום אם תיפרד מכמה שקלים ...
ישראלים קמצנים ...(מבלי לפגוע)
אני שילמתי 3$ ואני נהנה מכל רגע מהאפליקציה.
נוחות, גישה, וגם היא מתאימה לכל הסמארטפונים כמעט, ולא רק לשתיים.
כן הורדתי אותה והיא עובדת מצויין
למה לשלם כשיש מכשיר פרוץ
יאללה שמישהו ישלח לי אותה... 3$ זה כמעט סרוו כחול! :rolleyes:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
maozasaf
אם אתה ממש אוהב את הפורום ,לא יקרה לך כלום אם תיפרד מכמה שקלים ...
ישראלים קמצנים ...(מבלי לפגוע)
אני שילמתי 3$ ואני נהנה מכל רגע מהאפליקציה.
נוחות, גישה, וגם היא מתאימה לכל הסמארטפונים כמעט, ולא רק לשתיים.
לא קטע של קמצנות, אני ילד, אין לי כרטיס אשראי, ובטח לא כרטיס אשראי בחשבון באייפון, ככה שגם אם זה רק סנט אחד, אין לי איך להוריד את זה.
אני מקווה שהטיסנים שלך לא גנובים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Flying_student
אני מקווה שהטיסנים שלך לא גנובים
יואו איזה מצחיק אתה...
אשמח אם לא תגיבו יותר על מה שאמרתי, וד"א צדיקים, אני בטוח שאין פה אחד שלא הוריד תוכנה "פרוצה" בחיים שלו, במחשב בפלאפון שיר או סרט, אז תפסיקו להתייפיף... ושוב, אני דיברתי על זה שאין לי איך להוריד תוכנות שעולות כסף לפלאפון, ככה שהאפשרות של taptalk לא פתוחה לכולם.