תגובה: בעיה עם קוננקטור HXT 4mm
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Kuro
תמונה תעזור
בבקשה ...
קובץ מצורף 49390
כדי לנעול את הפינים בפנים אני מלביש פינים נגדיים על הפינים שמוכנסים ואז כאשר הפינים המוכנסים מושענים כלפי שולחן
אני לוחץ את הבית כלפי מטה והפינים נכנסים דיי בקלות
שים לב כשאתה מלחים שלא ישאר שאריות בדיל על החלק החיצוני של הפין זה יקשה מאוד על ההכנסה
אגב, אני נוהג לעטוף את הפין המולחם בנייר כסף על החלק החיצוני שלו על מנת שלא "יתלכלך" מבדיל עודף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sharonarn
כדי לנעול את הפינים בפנים אני מלביש פינים נגדיים על הפינים שמוכנסים ואז כאשר הפינים המוכנסים מושענים כלפי שולחן
שים לב כשאתה מלחים שלא ישאר שאריות בדיל על החלק החיצוני של הפין זה יקשה מאוד על ההכנסה
בדיוק ככה! עובד הכי טוב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sharonarn
אני מצליח לנעול את הפינים כאשר אני מכניס קודם הבית על החוט ואז מלחים את הפין ומושך את החוט אלי ( אני אנסה להצמיד לו את הנגדי בתקווה שיהיה יותר קל ) השאלה איך אפשר לנעול אותו מצד שני אחרי שמלחימים את הפין ולהכניס את הבית בדחיפה ? הסיבה שאני שואל היא שכבלים של 10 AWG לא נכנסים לכל האורך אלא נתקעים בנועל ( בחיבור הצר יותר ) ולכן לא ניתן לנעול אותם במשיכה/ דחיפה של הפין פנימה עם קונקטור מבחוץ ..
אי אפשר לנעול את זה בצורה ההפוכה
קודם צריך להשחיל את הכבל דרך הבית להלחים ולנעול
או שפשוט מוותרים על בית התקע/שקע
ועוטפים בשרינקים כמו שאאני עושה.
או שמחממים מעט עם מצית ומושכים את החוט או דוחפים עם הפין הנגדי.ניכנס בקלות בלי שום בעיה.