הסיני רודף אחרי לכל מקום באינטרנט
בד"כ לא מייחסים חשיבות לכל הפרסומות גוגל שיש באתרים.
אבל הסיני הוא פשוט מכה. ברגע שביקרת באתר שלהם כל הפירסומות של גוגל דוחפות אותך לקנות את הביקסלר או הבטריה הסטדנרטית שלהם או מה לא.
כנראה הוא משלם הרבה לגוגל.
ואני מוצא את עצמי מנקה את הקוקיז מהדפדפן רק כדי לא לראות את הפרסומות שלו כל הזמן.
עכשיו זה רק אני ? או שגם לכם זה מציק, מפריע, מדליק ???
תגובה: הסיני רודף אחרי לכל מקום באינטרנט
גם לי ... קופצים לי מסוקים, טיסנים סוללות ... אפילו בג'ימייל אני מקבל פרסומות בשורה למעלה.
גם לי.. הסיני הזה השתלט על כל אתרי הפורנו הטובים! כל מקום...
מעיין תמיד אנשים כאן בפורום אומרים, אני לא מצליח להבין מהתיאור שלך, תן לינק, מה הסט אפ שלך ?
איזה מצחיקים,זה לא שהוא השתלט.
אם תפתחו מחשב שבחיים לא ראה אתר טיסנים יופיע אתר אחר, הפרסומות מסודרות לפי רלוונטיות, גוגל מזהה את האתרים הנפוצים שאתם נכנסים ולפי זה מתאים את הפרסומת.
נגיד גלשתם הרבה בפורנו, אז מה שתראו יהיה ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
FSK
מעיין תמיד אנשים כאן בפורום אומרים, אני לא מצליח להבין מהתיאור שלך, תן לינק, מה הסט אפ שלך ?
170-175 ס"מ, C CUP, עיינים כחולות, שיער שחור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tamos
אם תפתחו מחשב שבחיים לא ראה אתר טיסנים יופיע אתר אחר, הפרסומות מסודרות לפי רלוונטיות, גוגל מזהה את האתרים הנפוצים שאתם נכנסים ולפי זה מתאים את הפרסומת.
איזה קטע התחיל להופיע לי פורנו סיני
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tamos
ואללה ? טוב שאמרת לי ... כי הייתי בטוח שהוא רודף אחריי, הפסקתי ללכת ברחובות חשוכים.