תגובה להודעה: מפעל ליצור סוללות
תדבר איתו שיוריד מחירים לסיני + 5% ונפנה כולנו אליו !! :)
מעולה ! תודה על המידע ...
יש לך מושג לגבי הגיאומטריה של הסוללות והמשקלים ? ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
liranlevin
מעולה ! תודה על המידע ...
יש לך מושג לגבי הגיאומטריה של הסוללות והמשקלים ? ...
אין לי מושג ,אבל את יכול להתקשר לשם ולשאול הם נורא נחמדים וסובלניים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איהאב
תדבר איתו שיוריד מחירים לסיני + 5% ונפנה כולנו אליו !! :)
אני חושב שהאיכות היא הרבה יותר טובה מהסיני!והמחירים של הסוללות הרבה יותר זולים ממה שמוכרים בחניות של טיסנים.
בקשר לסוללות הליפו, יצא לי לנסות כמה סוללות ליפו שנבנו לפי הזמנה ע"י עמיסל והן לא תפקדו טוב כל כך.
יש לך ניסיון הם הליפו שלהם ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
TooLy
בקשר לסוללות הליפו, יצא לי לנסות כמה סוללות ליפו שנבנו לפי הזמנה ע"י עמיסל והן לא תפקדו טוב כל כך.
יש לך ניסיון הם הליפו שלהם ?
כנ"ל
איציק אפילו ריסק טיסן בגללם. כמה הטסת איתן?
יש בעיה עם הסוללות של עמיסל - בפרוייקט הגמר שלי, ביקשנו מהם שישנו לנו תצורה שהגיעה בטעות מחו"ל - סוללות NIMH, לאחר השינוי הסוללה היתה מסוגלת לספק 5A מקסימום - הם משתמשים ב- ברים להלחמת פונקטשוייץ (או איך שלא קוראים לזה - ריתוך נקודה) - פשוט מחומר לא מספיק טוב - הסוללות הפכו למשקולות - והתחממו בטירוף תחת עומס. תגובת עמיסל - שמנו מנגנון הגנה על הסוללות -פתחנו את השרינק - אין מנגנון ולא נעליים - פשוט פחית דקה מאוד בין תא לתא - פה הבעיה. אני לא אומר אל תעבדו איתם -סה"כ השינוי נעשה תוך יום ל-6 פאקים. הם היו בסדר, פשוט הציוד שלהם לא מתאים לצרכים שלנו (זרמים גבוהים).
יוסי
חברים,זו לא חברת עמיסל זו חברת מירסל הם עובדים עם משרד הביטחון והם גם מוסמכים ISO 9000 ומי שמבין מה המשמעות של זה יודע שזה תקן איכות שלא פשוט לקבל אותו.
אני עוד לא קניתי מהם, ברגע שאני אסיים את הבנייה של החשמלי שלי אני אקנה מהם סוללת LIPO.:)
חברים מושיק צודק
חברת עמיסל מרמת גן וזו חברת מירסל מאשדוד.
גם הם מחברים את הסוללות בעזרת פיקים חשמליים וזאת בכדי לשמור על הסוללה .
רכשתי אצלם כבר פעמיים סוללות לבובו שלי ושל חבר (בובו עם סוללה מולחמת )
סוללה של 2500 כולל התקנה ב 20 ש"ח.
כמו כן שבוע שעבר רכשתי סוללת ניקל מטל 4.8V 2500MAH למקלט תמורת 100 ש"ח.(25 שקל לכל תא).
החברה מספקת גם יעוץ הנדסי לסוללות וכן מייצרת מטענים, בודקי מתח סוללה,מעגלי הגנה ועוד
שווה לבדוק .:)
יוסי,
יש מנגנוני הגנה לפקים שנראים כמו פלחים ממתכת מצופים בשרינק דק (עשויים חומר בי-מטאלי) יכול להיות שהם השתמשו במנגנון כזה.
מושיק,
כיף לראות את האהבה לכחול לבן!!!
ד"א תקן ISO9000 אינו תקן של איכות מוצר. זהו תקן של ניהול תקין ואחידות. אין כל אבטחה שציוד שיוצא מחברה בעלת ISO9000 הוא איכותי. חבל שחברות מציגות את התקן בצורה שגויה.
שחר
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מושיק
זול זה לא !!! אני מוכר את זאת פה בארץ במחיר של 185 ש"ח (אחרי משלוח , מיסי יבוא , ומע"מ שאני משלם במכירה) ,סוללה מוכרת עם חוות דעת טובות בעולם וזול יותר ממחיר חו"ל(יש כמובן זולות יותר)
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1229803184
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מושיק
חברים,זו לא חברת עמיסל זו חברת מירסל הם עובדים עם משרד הביטחון והם גם מוסמכים ISO 9000 ומי שמבין מה המשמעות של זה יודע שזה תקן איכות שלא פשוט לקבל אותו.
אני עוד לא קניתי מהם, ברגע שאני אסיים את הבנייה של החשמלי שלי אני אקנה מהם סוללת LIPO.:)
גם חברת הניקיון והאחזקה "בוזגלו עובדים ונהנים" עובדת עם משרד הביטחון.
טוב הבנתי,נמשיך לקנות מהסיני הזול והטוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
גם חברת הניקיון והאחזקה "בוזגלו עובדים ונהנים" עובדת עם משרד הביטחון.
אז שיגיעו לנקות אחרי שה LIPO ישרוף את הדירה..;);)