מבקש עזרה- דבק להדבקת EPP/EPO
שלום וערב טוב לכולם
קיבלתי הערב חבילה מהוביקינג עם פארק פלייר חביב, מיני פייפר קאב J3 מ EPO. בנוי נחמד, המנוע על תושבת עם קפיצים למניעת נזק בריסוקים. אהבתי.
אבל אבוי, הדבק שכלול בחבילה כבר התייבש אי שם בדרך לחלוטין, ואני כרגע תקוע בלי דבק ל EPO.
ידוע לי ש CA ממיס EPO כאילו אין מחר, ואפוקסי גם כן, אז נשאלת השאלה- איזה דבק אני צריך בשביל להדביק את הדבר הזה? האם רצועות דבק דו צדדי חזק יספיקו או שחובה פה משהו נוזלי שיכנס לכל החריצים?
-ערכתי חיפוש בפורום לפני פתיחת הדיון, לצערי לא עלו תוצאות.
תודה מראש לעוזרים.
תגובה: מבקש עזרה- דבק להדבקת EPP/EPO
שפר את כישורי החיפוש שלך... :p
תתחיל לקרוא
אז למה שעשיתי חיפוש בפורום על המילה "דבק" זה נתן לי "אין תוצאות"?
האנשים פה סבבה, אבל מערכת הפורומים קצת אנטיפטית לפעמים...
זה כי מעל לכל רצון לתועלת יש את השאיפה לבדר את החברים, וככה אפילו הבוס חטא ונתן שם בלתי אינטואיטיבי לאחד המאמרים הכי חשובים בפורום... ;)
אני יודע ממקור ראשון שהמנהל ניסה כמה פעמים לשנות את הכותרת למשהוא מתאים יותר, אך המערכת חוסמת אותו - גם פניה ל-ADMIN לא עזרה.....;)
דבק אפוקסי יעשה את העבודה מצוין
דווקא לפי המדריך זה לא הכי טוב על EPO....
בכל מקרה, כבר סיימתי את ההרכבה עם CA, תופס מהר מאוד וחזק מאוד. להפתעתי אפילו טוב יותר מעל בלזה.
הפייפר הזה יצא ממש חמוד, אפילו עם ניהוג בגלגל זנב, נשאר רק לדחוף פנימה מקלט ולעלות לאוויר.
-המנוע הוא OVERKILL רציני על הדבר הפצפון הזה, אני חושד שעם פרופ גדול מספיק הדבר הזה יוכל להאיץ בקו ישר למעלה....
תתחדש קודם כל !
אשמח לקישור , תמונות , אולי איזה סרטון נחמד :D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רן שמעיה
תתחדש קודם כל !
אשמח לקישור , תמונות , אולי איזה סרטון נחמד :D
1+
מה זה "קניתי, קיבלתי, הדבקתי ..." בלי קישור לטיסן ו\או תמונות? העם דורש קישור ! ;)
תתחדש
הדבק שהדבקתה דבק CA רגיל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pika007
דווקא לפי המדריך זה לא הכי טוב על EPO....
בכל מקרה, כבר סיימתי את ההרכבה עם CA, תופס מהר מאוד וחזק מאוד. להפתעתי אפילו טוב יותר מעל בלזה.
הפייפר הזה יצא ממש חמוד, אפילו עם ניהוג בגלגל זנב, נשאר רק לדחוף פנימה מקלט ולעלות לאוויר.
-המנוע הוא OVERKILL רציני על הדבר הפצפון הזה, אני חושד שעם פרופ גדול מספיק הדבר הזה יוכל להאיץ בקו ישר למעלה....
CA רגיל, לא ה foam safe.
קישור- http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=16287
זה הצוציק המדובר.
תמונות או וידאו קצר ברגע שאני אצא איתו לשטח, כנראה הסופ"ש.