שלום לכולם,
מכירים? נראה מדליק ביותר
יפה.
http://www.infinity-hobby.com/main/article_info.php?articles_id=245
Printable View
שלום לכולם,
מכירים? נראה מדליק ביותר
יפה.
http://www.infinity-hobby.com/main/article_info.php?articles_id=245
הייתי אומר שאליין יתרכזו קודם בפיתוח מערכת פלייברלס שטסה כמו שצריך לפני שמוסיפים לה גימיקים כאלו.
אולי זה גימיק אבל זה גימיק מדהים, חוץ מזה ראיתי את ה3GX אצל ישראל והיא נראתה מתפקדת בצורה מצויינת
ישראל מטיס טוב וגם מערכת שלא מתפקדת מושלם יכולה להראות מהצד כטובה כשהמסוק בידיים שלו.
אם אתה שוקל לקנות מערכת חדשה שיש עליה מעט ניסיון בשוק ויש לך אפשרות להתנסות בה לפני קנייה תעשה זאת.
בו נגיד בעדינות שאליין לא כיכבו עד היום עם מערכת הפלייברלס שלהם ביחס למערכות האחרות בשוק.
דווקא אני לא ממש מרוצה מהוי באר..
בוא נגדיר את זה ככה
על מערכת (אני מדבר על הדור הקודם, 3GX עדיין חדשה ועדיין דרוש זמן לעמוד על טיבה) שזורקת זנב כמו שזורקת לא הייתי סומך שתחזיר את המסוק הביתה לבד.
ציקי, העניין הוא שאתה כל הזמן יורד על המוצרים של אליין, לפעמים לא בצדק. זה קצת מתחיל להתיישן.
כמו לדוגמה פה שאתה מזלזל במשהו שאפילו עדיין לא ניסית כמו שצריך. זה לא במקום לדעתי.
פותח השירשור העלה משהו דווקא נחמד ואתה מצאת בזה פתח להבעת זלזול.
אני דווקא מתכוון לנסות את ה 3GX ואם היא תתפקד טוב - מודול ה GPS הזה יכול להיות שידרוג טוב לצרכים שלי - זה כמובן תלוי גם בתג מחיר שידביקו לה.
אלעד
קרא שוב את התגובות שלי ולאיזה מערכת הן מתייחסות.
אני יורד על אליין? אם שכחת אני מחזיק מסוק שלהם, מה לעשות בקיטים הם טובים ביחס למחיר, באלקטרוניקה הרבה פחות.
ה 3G של אליין מערכת בעייתית וה 3GX מערכת חדשה, יתכן טובה יתכן שלא צריך לתת לה קצת זמן כדי לקבוע כמה היא טובה.
לגבי ה GPS, גימיק נחמד כשלעצמו אבל כשמדובר במוצר נלווה למוצר שאיננו מוכר עדיין ובמיוחד שכשקודמו סבל מבעיות כה רבות אז באופן אישי הייתי נזהר ממנו.
מה שבטוח זה שני דברים:
1. האלקטרוניקה של אליין באופן כללי ביחס לחברות אחרות היא ברמה ממוצעת, לא יותר ולרוב אף פחות.
2. חוסר הסיפוק שלך מהויבאר כפי שטרחת לציין לא קשור כלל לשירשור הזה.
נכון, אבל גם ההצהרה שלך "הייתי אומר שאליין יתרכזו קודם בפיתוח מערכת פלייברלס שטסה כמו שצריך לפני שמוסיפים לה גימיקים כאלו" אינה במקום לדעתי, בעיקר אם המערכת חדשה ולא בטוח שאתה בכלל מכיר אותה.
מלבד זאת אני לא מכיר את כל הבעיות שאתה מדבר עליהן במערכת ה 3G ולכן אתה שוב מגזים לדעתי.
אצלי המערכת עבדה בצורה מושלמת מהיום הראשון ועד הויברציות שנוצרו במסוק שלא היו קשורות למערכת עצמה.
ההערה שלי קשורה לשירשור כמו שהציטוט למעלה קשור אליו.
בכל מקרה, חבל על השירשור, בוא נפסיק את זה פה.
לדעתי הרעיון של ה GPS נחמד ביותר ואם הוא יעבוד בצורה טובה זה יכול להיות דווקא די מעניין.
אני אשמח לקרוא את דעתך במידה ולא היה כתוב על זה ALIGN...
ציקי..למה עצבני...? למה אלקטרוניקה של אליין ממוצעת?אני רוצה להגיד לך שהיא עובדת נפלא..גם במתחים שלא מומלצים עיי היצרן...מניסיון שלנו.בתחביב הזה יש אנשים שקונים שמות ומותגים ויש הקונים מוצר טוב עם שם פחות טוב...אליין חברה טובה עם תג מחיר סביר מאוד ביחס לסחורה.ישנם כאלה שקונים שם מותג ולא מסכימים על מוצר אחר עם שם ...אליין בפחות כסף...לסיכום יש גרמני ויש טיוואני...אני קונה טיוואני...למרות שיש לי גרמני על הראש...תרתי משמע
חג שמח ושנה טובה