הבקאי של הסיני במבצע- שווה?
הבקאי של הסיני מופיע תחת מכירת חיסול, בעלות של 27.99$. אני לא יודע מה מחירו הרגיל אבל זה נשמע לי ממש זול לכלי טיס קצת שונה כולל הכל חוץ מסוללה. אפילו רדיו 2 ערוצים כלול בזה! מצד אחד שמעתי עליו רשמים די צוננים ובל נשכח שזו מכירת ״חיסול״, מצד שני ממש מפתה בעלות של 30$ כולל סוללה במבצע, להעמיד כלי טיס אחר לטיסה. אפילו המשלוח (32.99$) עולה יותר מהבקאי עצמו...
למישהו יש נסיון איתו?
תגובה: הבקאי של הסיני במבצע- שווה?
הבקאי הזה הוא חרא דבר ממה שחבר שלי מספר, הוא לא הצליח אפילו להמריא איתו
אם הבנתי נכון הוא לא מתוכנן להמריא מהריצפה אלא להיות משולח מהיד.
או שגם את זה הוא לא הצליח לגרום לו לעשות?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
אם הבנתי נכון הוא לא מתוכנן להמריא מהריצפה אלא להיות משולח מהיד.
או שגם את זה הוא לא הצליח לגרום לו לעשות?
לא נראה לי שהוא משולח מהיד, מצנח הרחיפה שלו אמור להיות פתוח ומוכן. זה לא יקרה בהמראה מהיד...
זבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חבל על הכסף
טוב הבנתי. סוף סוף דעה אחת ברורה ומגובשת לגבי משהו כאן בefly ;).
מה פתאום? זה כלי נפלא, מרגש ,מסעיר, אירובטי, מהיר בטירוף, יושב נפלא בטרמיקות, חסכוני בסוללה, ממריא מהיד, ממריא מהרגל, טס ברוורס, טס בלילה, טס ביום, ובעיקר טס לשקית אשפה :D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Flying_student
לא נראה לי שהוא משולח מהיד, מצנח הרחיפה שלו אמור להיות פתוח ומוכן. זה לא יקרה בהמראה מהיד...
לקנות אותו אני כמובן לא אקנה אחרי הביקורות הנוקבות הללו, אך מה שכתבת כאן ספציפית איננו נכון להבנתי.
בסרטוני ההדגמה שלו מראים שמחזיקים אותו הפוך כשהמצנח פתוח ואז בתנועת הנפה (או בלשון רמזור, ״תנועת מנואלה״...) הופכים אותו וככה המצנח נפרש, ואז מדליקים מנוע ומשחררים אותו.
אבל כמו שכבר אמרתי פעם סרטונים לחוד ומציאות לחוד.
ראיתי אחד כזה חדש אצלינו בשטח.והוא אפילו לא המריא.
מדובר בצעצוע בלבד...
->זה כמו לקנות מסוק כזה של 2 ערוצים כדי שיהיה "עוד כלי להטיס"...