תגובה להודעה: תופעת רעידות
וובלינג על הדק המחיקה :D:D:D:D
תרגיל 3D חדש!
גם למשתמשים רגילים אסור לשלוח לינקים לחנויות בארץ? נראה לי קצת מגביל מידי.
ומה הוא משתמש רגיל? או משתמש פיקטיבי "ממליץ" של אחד המפרסמים?
לפי שיפוט מנהלי הפורום. לא צריך חוקים מוחלטים שפוגעים בכולם כאשר מנהלי הפורום יכולים להוות "שופטים". בדיוק כמו בפורומים בחו"ל. סה"כ מדובר במקרים בודדים ואם תהיו אלימים בנושא זה יעלם מהר מאד.
ראיתי מחיקות ואף חסימות של סוחרים (אפילו במקרים תמימים) בעוד שכאשר המשתמשים הרגילים שמים את אותם לינקים אין עם זה שום בעיה.
לנו יש את הפריבילגיה שיש בחוץ עולם גדול לשים לינקים אליו, אבל תחשוב על פורומים בחול שמשרתים קהילה בינלאומית שאין להם.
זה גם יפגע בתחום בארץ באופן כללי - אנשים שנרתעים מלקנות בחו"ל לא יוכלו לקבל המלצות על קנייה בארץ ויקשה עליהם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
vinay
לפי שיפוט מנהלי הפורום. לא צריך חוקים מוחלטים שפוגעים בכולם כאשר מנהלי הפורום יכולים להוות "שופטים". בדיוק כמו בפורומים בחו"ל. סה"כ מדובר במקרים בודדים ואם תהיו אלימים בנושא זה יעלם מהר מאד.
מנהל הפורום לא צריכים להיות שופטים או שוטרים והם אינם רוצים זאת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
vinay
ראיתי מחיקות ואף חסימות של סוחרים (אפילו במקרים תמימים) בעוד שכאשר המשתמשים הרגילים שמים את אותם לינקים אין עם זה שום בעיה.
לא ידוע לי על מקרים כאלו, מצד שני אני לא עובר על כל eFly כל שניה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
vinay
לנו יש את הפריבילגיה שיש בחוץ עולם גדול לשים לינקים אליו, אבל תחשוב על פורומים בחול שמשרתים קהילה בינלאומית שאין להם.
זה גם יפגע בתחום בארץ באופן כללי - אנשים שנרתעים מלקנות בחו"ל לא יוכלו לקבל המלצות על קנייה בארץ ויקשה עליהם.
יש את הפורום של המסחריים, וגם יש גוגל.
זה אולי מאולץ אבל זה חוסך לי כאב ראש, אין לי את הרצון או היכולת לפתור את בעיות העולם. רק את פינת האלוהים הקטנה שלי
יום טוב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
לא ידוע לי על מקרים כאלו, מצד שני אני לא עובר על כל eFly כל שניה.
אני מתכוון בחו"ל. לדוגמא RR שחסמו את יצרן PROTOS בגלל ששם לינק תמים לטובת הקוראים. והקוראים מצידם פתחו במאבק להחזרתו כיוון שהוא תומך במסוק והוא הוחזר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
vinay
אני מתכוון בחו"ל. לדוגמא RR שחסמו את יצרן PROTOS בגלל ששם לינק תמים לטובת הקוראים. והקוראים מצידם פתחו במאבק להחזרתו כיוון שהוא תומך במסוק והוא הוחזר.
כשחוטבים עצים עפים שבבים.
נראה לי שנכנס לי שבב לעין