-
משדר ספקטרום dx4
היי
האם הdx4 שמגיע עם הmcpx בגרסת הrtf שימושי לעוד ייעודים מלבד הטסת הmcpx וחיבור כשלט לסימולטור? האם מתחבר למקלטי ספקטרום ותואמיהם הזולים, האם תומך במיקסים כאלו ואחרים? ניסיתי למצוא נתונים לגבי המשדר הזה, איזה שהוא מיפרט או חוות דעת ולא כל כך הצלחתי, אפילו לא באתר של ספקטרום.
בקיצור, האם יש אפשרות להשתמש במשדר הזה להטסת טיסנים מוקצפים או מבנייה עצמית כגון הבז של עודד (כאן שאלת המיקסים למשל רלוונטית)? לא שזה הגורם המכריע אם לקנות mcpx, רק התעניינות על הדרך.
-
תגובה: משדר ספקטרום dx4
שלום גיל ,
אם זכרוני אינו מטעה אותי בררת לפני מס' שבועות במשדר גיבוי / נוסף לטיסנים אחרים והייתה לך התלבטות לגבי הסוג , זכורני שדיברת על מקלטי ספקטרום הזולים יחסית לשאר ...
אז המלצתי היא כזו - קנה DX7 משומש עם כל האפשרויות התכנות האפשריות , תוכל לקנות את המסוק בגרסת ה BNF- BIND AND FLY וכן גם טיסנים / מסוקים נוספים לא פחות מוצלחים מהסדרה של PARK ZONE ושל EFLITE וגם קבלת שלט שלטעמי יותר טוב מהרבה סיניים ( אני לא מזלזל אבל יש משהו בתחושה הפלסטיקית שלא עושה לי את זה ... ) ויספק לך מענה למקלטים זולים ועם זאת אמינים של ספקטרום . :)
-
Re: משדר ספקטרום dx4
תודה שחר.
ירדתי מהרעיון לקנות שלט אקסטרא במיוחד רק בשביל להטיס טיסנים פשוטים איתו. והעלות של dx7 משומש היא בערך 150% מהעלות של הmcpx חדש בגרסת הrtf שלו. שך שזו לא הוצאה הגיונית. השאלה היא לאיזה יכולות, אם בכלל, מסוגל הdx4 מעבר להטסת דגם מסוק ספציפי זה, בתור רווח ״על הדרך״. סתם לידיעה כללית
Forum Modifications By
Marco Mamdouh