מבצעי חג המולד (כפרה על ישו איזה ממי)
כל מי שיודע על מבצעי קריסמס בחנויות השונות, נא לעדכן את החברים בשירשור הזה.
נתחיל בEsprit Model שמציעים 10% הנחה על כל מה שבמלאי ל72 השעות הקרובות (או ל65 השעות שנשארו מאז שקיבלתי את המייל... )
http://www.espritmodel.com/
http://file.espritmodel.com/banners/...2a_800x240.jpg
וגם דינו דירקט מאיימים במבצעים מרטיטי אשך, אבל כדאי לקחת את כל האחוזים שהם מנפנפים בהם בעירבון מוגבל ולהשוות לחנויות אחרות ולEbay לפני הקניה.
בינתיים מההשוואות שביצעתי - יש דילים חביבים מאוד.
http://www.dinodirect.com
(חשוב לזכור לגבי דינו - מה שלא נשלח בחינם נשלח ביוקר אחושקשוקה, ולפעמים למרות שמבקשים משלוח בDHL מקבלים אותו בEMS... )
תגובה: מבצעי חג המולד (כפרה על ישו איזה ממי)
תודה אייל,למה " סיספיריט "לא עולה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
כל מי שיודע על מבצעי קריסמס בחנויות השונות, נא לעדכן את החברים בשירשור הזה.
נתחיל בEsprit Model שמציעים 10% הנחה על כל מה שבמלאי ל72 השעות הקרובות (או ל65 השעות שנשארו מאז שקיבלתי את המייל... )
http://www.espritmodel.com/
http://file.espritmodel.com/banners/...2a_800x240.jpg
וגם דינו דירקט מאיימים במבצעים מרטיטי אשך, אבל כדאי לקחת את כל האחוזים שהם מנפנפים בהם בעירבון מוגבל ולהשוות לחנויות אחרות ולEbay לפני הקניה.
בינתיים מההשוואות שביצעתי - יש דילים חביבים מאוד.
http://www.dinodirect.com
(חשוב לזכור לגבי דינו - מה שלא נשלח בחינם נשלח ביוקר אחושקשוקה, ולפעמים למרות שמבקשים משלוח בDHL מקבלים אותו בEMS... )
ישית לא ממליץ לקנות מדינו דיירקט שום דבר .
סופר מרקט של מוצרים ברמות נמוכות במחירים יקרים , ניתן להשיג כל דבר שהם מוכרים באיכות כפולה בחצי מחיר .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
naty
ישית לא ממליץ לקנות מדינו דיירקט שום דבר .
סופר מרקט של מוצרים ברמות נמוכות במחירים יקרים , ניתן להשיג כל דבר שהם מוכרים באיכות כפולה בחצי מחיר .
אתה סתם מכליל ומעליל,
יש להם כמות נכבדת של מוצרים ממותגים מוכרים במחירים שמתחרים בכבוד במחירי אי-ביי, בעיקר סביב תקופות מבצעים, ובניגוד מוחלט לדילאקסטרים שהגדירו תחתית חדשה למושג "שירות לקוחות", דינו יודעים לעמוד מאחורי המוצרים שהם מוכרים ויש להם תמיכה זרירזה גם לפני הקניה וגם אחריה, וזה עוד לפני שנזכיר את המשלוח המהיר שלהם (לא כמו היפני אבל שבועיים וחצי לחבילה בדואר אויר רגיל מהונג קונג זה מכובד ביותר).
אני הזמנתי מדינו לפני חודש וחצי ועדין לא קיבלתי את ההזמנה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Golan
אני הזמנתי מדינו לפני חודש וחצי ועדין לא קיבלתי את ההזמנה
פתח דיספיוט בפייפאל.
יש לך מבצעי קריסמס מעניינים לחלוק?
[QUOTE=אייל שפירא;321048]אתה סתם מכליל ומעליל,
יש להם כמות נכבדת של מוצרים ממותגים מוכרים במחירים שמתחרים בכבוד במחירי אי-ביי, בעיקר סביב תקופות מבצעים, ובניגוד מוחלט לדילאקסטרים שהגדירו תחתית חדשה למושג "שירות לקוחות", דינו יודעים לעמוד מאחורי המוצרים שהם מוכרים ויש להם תמיכה זרירזה גם לפני הקניה וגם אחריה, וזה עוד לפני שנזכיר את המשלוח המהיר שלהם (לא כמו היפני אבל שבועיים וחצי לחבילה בדואר אויר רגיל מהונג קונג זה מכובד ביותר).
השתדלתי לא להיות אישי ולא להזכיר במילה מי המליץ על מה שקניתי ....
אך אני רואה שאתה מנסה להפיל גם אחרים .:mad:
בעניין תמיכה זריזה כמעט שנה אחרי לכל שאלה קיבלתי תשובה כנס לפורום .
שפירא אני מגייס את כל הסבלנות שאאני יכול לגייס כדי לא להגיד יותר מזה .
בעניין דיספיוט בפייפאל עדיף שלא לקנות כלל מחברה שאתה מזמין א מקבל ב רואה בתמונה
עיסקה שכוללת ספק ואתה לא מקבל אותו ומקבל תשובה שלא קנית ספק ....
ועכשיו לך תוכיח ... שפירא חבל שתגרור אותי להגיד מה אני חושב על ההמלצות שלך .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
אתה סתם מכליל ומעליל,
אכן יש להם מבצעים חבל על הזמן לפעמים אבל אני מצטרף לנתי בעניין השירות - ממה שאני חוויתי מהם, השירות היה גרוע. בDX זה לקח שעה וחצי של המתנה לנציג בצ׳אט אבל לפחות ענו לי בסוף, וכששלחתי תלונה דרך מערכת התלונות באתר קיבלתי תשובה למחרת. בדינו הייתה לי תלונה פתוחה חודש, הם לא ענו ובחוצפתם שלחו לי אחרי חודש מייל שבו אני מתבקש לטפל בתלונה שלי שפתוחה כבר יותר מדי זמן עם הצעה לסגור אותה ולפתוח אחת חדשה.
ובעניין מבצעים לכריסטמס - ה sweepstakes של בננה הובי נמשך עד 1.1.2012 אני מדי שבוע נכנס לעמוד שלהם בפייסבוק ונרשם להגרלה השבועית (לא חייבים לעשות like ולא חייבים לשתף בעמוד הפייסבוק שלכם). אני יודע שהדעות הכלליות עליהם בינוניות ומטה בד״כ אבל הפרסים שהם מחלקים נראים שווים לאללה. Www.facebook.com/bananahobbyonline. יש גם sweepstakes בwww.xheli.com - יומי, אבל שם צריך לעשות like לעמוד הפייסבוק שלהם ומזה אני משתדל להימנע כדי שלא יציפו אותי בשטויות אח״כ..
[QUOTE=naty;321067]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
אתה סתם מכליל ומעליל,
השתדלתי לא להיות אישי ולא להזכיר במילה מי המליץ על מה שקניתי ....
אך אני רואה שאתה מנסה להפיל גם אחרים .:mad:
בעניין תמיכה זריזה כמעט שנה אחרי לכל שאלה קיבלתי תשובה כנס לפורום .
שפירא אני מגייס את כל הסבלנות שאאני יכול לגייס כדי לא להגיד יותר מזה .
בעניין דיספיוט בפייפאל עדיף שלא לקנות כלל מחברה שאתה מזמין א מקבל ב רואה בתמונה
עיסקה שכוללת ספק ואתה לא מקבל אותו ומקבל תשובה שלא קנית ספק ....
ועכשיו לך תוכיח ... שפירא חבל שתגרור אותי להגיד מה אני חושב על ההמלצות שלך .
אתה מוזמן להגיד מה שבא לך כפרה
אני לא עובד בדינו ולא סופר אותם ממילימטר, ומצידי תעלה תמונה של דינוזאור ירוק עם צלב קרס על היד.
הייתי ממליץ לך להירגע ולא לקחת כל כך קשה את שירות הלקוחות הסיני פשוט בגלל שזה מה שהוא, אבל אני גם בסדר עם זה שלא תיקח יותר המלצות ממני אם זה כל כך מטריד אותך.
מנסיוני איתם - עד היום הזמנתי שם 5 פעמים, הזמנה אחת הגיעה בEMS במקום DHL וסירבתי לקבל אותה - היא הוחזרה לשולח, הזמנה אחת של מצלמת כרטיס הגיעה בלי עדשה - ביקשתי זיכוי על מחיר העדשה וקיבלתי, הזמנה אחת עדיין לא הגיעה (מלפני 17 ימים, זה הזמן להיסטריה?) ושתי הזמנות אחרות הגיעו במצב מצויין ובמחיר הכי טוב שאפשר למצוא ברשת אם בכלל.
אז נכון שבתחום האלקטרוניקה כל סין היא באסטה אחת גדולה, אבל אם היית מחפש איכות ממילא לא היית קונה שם, אז אתה מתעצבן על ההבדל בין חרא של סוס לחרא של פרה.