מספרי כרטיסי האשראי שנגנבו. בדקו אם שמכם מופיע - אם כן בדקו מול חברת האשראי .
בכתובת הזו, רשימת כרטיסי האשראי אשר נגנבו.
אם אתם מופיעים שעם תבררו מול חברת האשראי שזה אכן אתם. אם כן מומלץ להחליף את מספר הכרטיס..
http://isc.walla.co.il//w9/v/news/Cr...rds_names.html
אחרי שהאתר יטען במלואו.
(CTRL) + (F)
וחפשו את שמכם.
- אני מופיע שם ואני מנסה לבדוק מול חברת האשראי אם זה אכן אני כי בטוח שיש עוד גיא .... בארץ.
כרגע שחברות אשראי בכלל לא זמינות כנראה מהעומס.
TAKE CARE
תגובה: מספרי כרטיסי האשראי שנגנבו. בדקו אם שמכם מופיע - אם כן בדקו מול חברת האשראי .
ככל שהסכנה גדולה יותר כך הפרנויה וההיסטריה מזיקות יותר.
דיסאינפורמציה ויראלית היא הנזק היחיד שנגרם מה"פריצה" הזו למאגר כרטיסי האשראי.
קיבלתי במייל רשימה שנראית כמו מספרי כרטיסי האשראי (שלכאורה) נגנבו, היא עדיין לא אמינה בעיני אבל היא בטוח יותר אמינה מרשימה שמית בעברית.
אני לא יכול להעלות אותה לכאן משום מה כקובץ TXT, אבל אם מישהו מעוניין שאבדוק עבורו - שלחו לי את פרטי כרטיס האשראי שלכם ומספר תעודת הזהות בהודעה פרטית ואחזור אליכם בהקדם (אחרי שאוודא שמקבלים את הפרטים האלה באמזון... :) )
Re: מספרי כרטיסי האשראי שנגנבו. בדקו אם שמכם מופיע - אם כן בדקו מול חברת האשראי .
רשימה עם מספרים אפשר למצוא בYNET.
הרשימה השמית יכלה להיות דווקא נכונה, פשוט חילצו את השמות מהמספרים או משהו כזה.
תגובה: מספרי כרטיסי האשראי שנגנבו. בדקו אם שמכם מופיע - אם כן בדקו מול חברת האשראי .
דרך פשוטה יותר באתר חברות האשראי רושמים תעודת זהות וזה אומר אם הכרטיס שלכם נגנב או שלא.
רק שכנראה שיש עומס וכרגע אתר ישראכרט לא פועל עקב לחץ של כולם שמנשים לבדוק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
ככל שהסכנה גדולה יותר כך הפרנויה וההיסטריה מזיקות יותר.
דיסאינפורמציה ויראלית היא הנזק היחיד שנגרם מה"פריצה" הזו למאגר כרטיסי האשראי.
קיבלתי במייל רשימה שנראית כמו מספרי כרטיסי האשראי (שלכאורה) נגנבו, היא עדיין לא אמינה בעיני אבל היא בטוח יותר אמינה מרשימה שמית בעברית.
אני לא יכול להעלות אותה לכאן משום מה כקובץ TXT, אבל אם מישהו מעוניין שאבדוק עבורו - שלחו לי את פרטי כרטיס האשראי שלכם ומספר תעודת הזהות בהודעה פרטית ואחזור אליכם בהקדם (אחרי שאוודא שמקבלים את הפרטים האלה באמזון... :) )
למה רק באמזון ? מה עם אי ביי ? והסיני ? :cool: