תגובה: פטנט חדש של דואר ישראל
מסכים עם כל מילה שלך.
זה קרה גם לי.
פטנט לא חדש
היה לי כבר פעמיים רק השנה ...
זוהי חברת הדואר הכי מושחתת בעולם
מאז שנתנו להם להיות גוף עצמאי משנה לשנה הם מאכילים אותנו יותר חרא ומכניסים לעצמם יותר כסף
בשום מדינה בעולם זה לא ככה
Re: פטנט חדש של דואר ישראל
אי אפשר לפתוח איזו עצומה או משהו כזה ?
תגובה: Re: פטנט חדש של דואר ישראל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סאונד בראש
אי אפשר לפתוח איזו עצומה או משהו כזה ?
היה ניסיון כזה לפני חצי שנה, מישהו יודע איך זה התקדם אז?
http://www.efly.co.il/forums/showthr...חים-דואר-ישראל
צריך לפעול כנגד עמילות המכס. שום עצומה אחרת לא שווה/מחמיצה את היעד. האם במדינות אחרות יש דבר כזה בכל חברות שילוח האקספרס? עוד מעט בחירות וכל הקנייה ברשת תופס כוח ופופולאריות בזמן האחרון... זה הזמן
ברגע שתהיה האפשרות הנ"ל דואר ישראל ישפר את השירות משמעותית כי הוא יהיה בתחרות.
אני משתגע מזה. יושבים ומחכים להם בבית עם דלת פתוחה ובערב קוראים שנעשה נסיון מסירה אך הנמען לא היה בבית. הם פשוט לא מגיעים !!
שכחת לציין שגם לתפוס את מוקד השליחים היא לעיתים משימה לא פשוטה...
בוקר טוב :p
ברוך הבא למועדון....
ראה הודעה שלי מהעבר הלא רחוק :rolleyes:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...E9%F9%F8%E0%EC
מענין לענין במשהו די דומה
ידיד שלי שלח שלט לתיקון, מנהריה לתל-אביב. הוא רצה לזרז את ההעברה ולפיכך שלח באמצעות דואר שליחים ושילם 45 שח' (!!!) במקום כמה שקלים בודדים בדואר רגיל.
נכון, איך ידעתם? המשלוח לא הגיע ליעדו. גם אחרי שבוע וגם אחרי שבועיים לא היה לו זכר. טלפונים וריצות אין ספור היו מנת חלקו של ידידי, אבל דבר לא עזר. בתום חודש מיום המשלוח (בדואר שליחים, להזכירכם) נמצאה האבדה.
סוף טוב, הכל רע.
בדיוק מה שקרה לי לפני חודשיים
בסוף לא יודע איכשהו אחרי שדיברתי איתם (וכמובן אחרי המתנה של כמה דקות על הקו ) קיבלתי את זה
אני מצאתי היום חבילה קרועה ופתוחה מונחת על ארון חשמל ליד התיבות ... במקרה ...
בקלות זה היה נעלם.
בני זונות.
יש לי שלוש חבילות שכבר שבוע רשומות במעקב משלוחים שהן בסניף הדואר הקרוב לביתי.. אז הם לא שם,
אז הלכתי להוציא אותן מהסניף האזורי ("שמשם הן הגיעו לסניף שלי"), אז הן גם לא הגיעו לשם, שאלתי אז למה רשום? הסבירו: "שהכוונה שהם ישלחו לשם"..:rolleyes: אה..איך לא חשבת על זה קודם...?:confused:
זו התשובה שנתנו לי והם היו רציניים לגמרי..:eek:
"תבדוק מחר"- ייעצו.
אז כול העניין הזה עם מעקב של החבילה שזור בשקרים ודיווחים כוזבים, אנחנו לא באמת יכולים להיות בטוחים שכתוב או שלא כתוב היכן החבילה שלנו,
בשרשור "איפה החבילה שלי?", שקבלתי אחרי 72 יום (אחרי התערבות מסיבית..), התברר שהיא היית בארץ איזה חודש בלי שעברה "קליטה" (או קריאת ברקוד או משהו..),
למעשה במעקב משלוחים היא בכלל לא הייתה בארץ, אז מה שווה כול קשקוש הזה???
כמו שנכתב פה, יש לדואר את האפשרות לתת לנו חרא שירות, ביום שתהיה חברה מתחרה דברים היו צריכים להשתנות.
הבעיה שזה לא מתאים לכולם שתהיה פה חברה מתחרה..:rolleyes:
זה מה שקורה שהמדינה נותנת ל ***** לנהל לנו את הדואר
הם הולכים ברגל ?
"הפריט התקבל מהונג קונג ב 11/01/2012 ומועבר ליחידת הדואר בית המיון חיפה לשם מסירתו לנמען"
כמה זמן לוקח להעביר משהו מתל אביב לחיפה ??
אני לא רוצה להסתכן בתביעת דיבה אז ארסן את דברי בכך שאגיד שהיום סוף סוף קיבלתי את החבילות שלי שמאז שנשלחו מסין עבר המון זמן. פתאום ראיתי מדבקות פרסום של הדואר לכרטיס אשראי "בטוח" לקניות ברשת מטעם רשות הדואר... לא אופתע אם יתגלה שהחבילות נאלצו להמתין להדפסת המדבקות והצמדתן לחבילה.
אבל זו ספקולציה בלבד! מאמין שרק חברה מאוד מושחתת היתה מעכבת משלוחים כדי להצמיד פרסומות אחרי תקרית כמו ההאקר הסעודי - ודואר ישראל לא היה יורד לרמה כזו...:confused:
ההמלצה שלי... תביעה ייצוגית.
אם יש לכם ראיות ותיעוד של המקרים המדוברים, ניתן לאתר נפגעים נוספים, ולהגיש תביעה ייצוגית בעניין.
אז נראה אם חברת הדואר, תמשיך לכאורה בתרגילים הללו.
ביום 18/12/11 עזב משלוח עבורי מדואר הונגקונג בדרכו לישראל. היום קיבלתי פתק, לבוא מחר(!), 18/1/12 לסניף הדואר הקרוב למקום מגורי על מנת לקבל את ה'שלל'.
חודש ימים בדרך !!!
אפילו בספינות של מרקו פולו וחבריו היה מגיע יותר מהר :p