תגובה: שאלה על מחשב לילדה
15" בטוח שלא - חבל על הגב שלה - המחשב ישקול מינימום 2 ק"ג...
גם מבחינת הצרכים, אני מאמין שהיא לא צריכה מחשב חזק.
אופציה נוספת שכדאי לשקול - טאבלט מבוסס אנדרואיד, כדוגמת Galaxy Tab - יש 7" וגם 10.1" - שוקל 600 גרם.
הוא פחות נוח להקלדה, אבל בגיל 8 אני מניח שהיא עוד לא מקלידה ספרים...
גיא, רק IPAD, הילדים אצלי רואים דרכו HOT VOD בחינם, מורידים משחקים, הגדול גם נכנס לאתר הכיתה ומתעדכן בו על השיעורים ומעדכן גם.
כמובן ש - YOUTUBE...
גם לדעתי טאבלט זאת אפשרות טובה.
ואם בכל זאת מחשב נייד, אז משהוא ישן יד שנייה. גם זול, וגם עמיד.
כן ...
אני דווקא הייתי נגד אייפד,
אני חושב ש WORD זאת אפליקציה שהיא צריכה, כי להדליק שיעורי בית על איזו תכנה "תואמת" על אייפד לא תהיה תואמת בדיוק .. ואז שיעורים זה לא שיעורים ..
אני חושב שההשוואה היא בין מחשב נייד קטן ובין מחשב נייד גדול.
טאבלט אנדרואיד יש לבן שלי והם מכירים את זה - הם משתמשים אך ורק למשחקים .. ( ואם נהיה מדוייקים, ציפורים כועסות לגרסאותיו .. )
ויד שניה לא אופציה שם .. זה אנשים שצריכים את ה"חדש" ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guy1a
כן ...
אני דווקא הייתי נגד אייפד,
אני חושב ש WORD זאת אפליקציה שהיא צריכה, כי להדליק שיעורי בית על איזו תכנה "תואמת" על אייפד לא תהיה תואמת בדיוק .. ואז שיעורים זה לא שיעורים ..
אני חושב שההשוואה היא בין מחשב נייד קטן ובין מחשב נייד גדול.
טאבלט אנדרואיד יש לבן שלי והם מכירים את זה - הם משתמשים אך ורק למשחקים .. ( ואם נהיה מדוייקים, ציפורים כועסות לגרסאותיו .. )
ויד שניה לא אופציה שם .. זה אנשים שצריכים את ה"חדש" ...
שאת השיעורי בית על ה- WORD תעשה במחשב ה"ישן"...רוב השימושים של הילדים נמצאים ב-IPAD...:cool:
העולם עובד לניידות מלאה ולכן בהחלט כדאי לרכוש מחשב נייד ולא נייח. לגבי המשקל - כדאי לך בהחלט לשקול רכישה של מחשב 11" קטן וחמוד, העלות יחסית זולה (כמו אייפד ואולי פחות) והתמורה גדולה - גם בשעות סוללה הקטנים האלה מדהימים.
אם תרצה עבודה בבית עם המחשב בצורה נוחה יותר - פשוט קונים מחשב עם אפשרות ל docking. פשוט וקל.
מכיוון שמדובר על מחשב לילדה שיכול וצריך לשמש אותה בלימודים שלה - גם אני חושב שלא כדאי לוותר על האופיס.
תהנה!
את המחשב השולחני שלה אני אקח אלי הביתה
ואני חושב שזה ממצא את הדיון.
תודה לעונים.
לאייפד יש אפליקציית אופיס של מיקרוסופט מקורית - ככה שזה לא אפליקציה "תואמת" ולא אמורה להיות עם זה בעיה.
לאנדרואיד יש את Documents to go וזה גם אמור להיות בסדר - נסה את זה בטאבלט שלך.
יש חיסרון אחד גדול למחשב נייד קטן - לא רק שהוא חלש - הוא גם מריץ מערכת הפעלה כבדה Win 7 מה שעוד יותר מכביד עליו... (ואני מניח שאתה לא תתקין לה לינוקס)
ידוע שטאבלטים בעיקר משמשים למשחקים בקרב ילדים (ומבוגרים ;)), אבל אפשר גם להשתמש בהם לשימוש יותר רציני.
ורעיון נוסף שיכול לגרום לך להיות יותר שקט - אפשר להתחבר עם הטאבלט דרך הרשת למחשב נייח/נייד ולעבוד עליו מרחוק וכך תהיה בטוח שתהיה לך את האפשרות להשתמש בכל מה שאתה צריך ממחשב רגיל.
נפל הפור..
רימיתי :)
לקחתי אותה לאופיס דיפו ל"התרשם" .. היה שם נטבוק כחול חתיך .... והשאר כבר הסטוריה :)
ומתברר לי לאחר מחקר לא ארוך
מתברר שהופסק ייצור הנטבוקים ?!
וואוו !
בכל מקרה הדגם הזה הופסק..
ASUS חברה מצויינת, לא מכיר את זה ספציפית