תגובה: אין כמו himodel.com
יאללה, כרטיס האשראי ואני הולכים לבקר שם.
אני חייב לציין שהקטגוריות באתר לא נוחות בעליל
גם himodel.com וגם sdshobby.net מחזיקים ציוד חביב שאין ב- hobbyking.
ל- hk יש יתרונות פה ושם (למשל - מבחר בבקרים ובסרוואים) וחסרונות פה ושם (משלוחים, למשל).
לעניות דעתי - השלושה משלימים האחד את השני.
מ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yossis
סוללות יקרות בטירוף!
נכון, משום מה הם מפשלים עם הסוללות אבל מפצים עם ציוד ה-FPV ובקרי המהירות (HIMODEL PROFESSIONAL מצויינים).
הסיבה למחירים השונים במשלוחים היא שהאתרים האלו עושים רווחים היסטריים מהמשלוחים, אם את חושב שהמחיר שאתה משלם זה המחיר שהם משלמים,
אז האמת שזה ממש רחוק, ההפרשים הם במאות אחוזים ולמעשה יתכן שאת הרווח ה"גדול" שלהם ב"מכירה", הם עושים מהפרשי המשלוח, אז כול אחד לוקח כמה שבא לו..
דבר נוסף, לי אישית או יותר נכון למושיק ולי, היה ניסיון לא טוב עם האתר הזה ששלח לנו סרוואים תקולים וגם אחרי התכתבויות ואפילו צילום סרטון לא היו מוכנים לקבל את הטענות שלנו,
אגב הם התחייבו למשלוח עד 90 ובאמת לקח כמעט 3 חודשים לסרוואים להגיע במצב תקול.
הסרוואים היו מטאל דיגיטאל של E-MAX, אלו סרוואים ממש טובים שהם תקינים, די נראה שהם מחזיקים ציוד סוג ב' וזה מה שמכרו לנו, פשוט כי כולם היו תקולים.
אני מאמין שהם קונים עודפי ייצור או באמת סוג ב' ומוכרים ביותר זול, יש איזו קומבינה שם, אחרת אין לי הסבר להתנהלות שלהם, למה התנערו מאחריות?
למרות החסרונות ב-HK, אני עדיין יותר סומך עליהם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
adibenbasat
הסיבה למחירים השונים במשלוחים היא שהאתרים האלו עושים רווחים היסטריים מהמשלוחים, אם את חושב שהמחיר שאתה משלם זה המחיר שהם משלמים,
אז האמת שזה ממש רחוק, ההפרשים הם במאות אחוזים ולמעשה יתכן שאת הרווח ה"גדול" שלהם ב"מכירה", הם עושים מהפרשי המשלוח, אז כול אחד לוקח כמה שבא לו..
דבר נוסף, לי אישית או יותר נכון למושיק ולי, היה ניסיון לא טוב עם האתר הזה ששלח לנו סרוואים תקולים וגם אחרי התכתבויות ואפילו צילום סרטון לא היו מוכנים לקבל את הטענות שלנו,
אגב הם התחייבו למשלוח עד 90 ובאמת לקח כמעט 3 חודשים לסרוואים להגיע במצב תקול.
הסרוואים היו מטאל דיגיטאל של E-MAX, אלו סרוואים ממש טובים שהם תקינים, די נראה שהם מחזיקים ציוד סוג ב' וזה מה שמכרו לנו, פשוט כי כולם היו תקולים.
אני מאמין שהם קונים עודפי ייצור או באמת סוג ב' ומוכרים ביותר זול, יש איזו קומבינה שם, אחרת אין לי הסבר להתנהלות שלהם, למה התנערו מאחריות?
למרות החסרונות ב-HK, אני עדיין יותר סומך עליהם.
מעניין מה שאתה אומר, אזכור זאת.
קשה לי להאמין שהם מחזיקים מוצרים סוג ב', מה גם שהמחירים לא זולים יותר מאלו של הוביקינג. כנראה נפלת על סידרה לא תקינה.
באופן כללי, כשאני קונה מוצרים מהחנויות האלו בסין, אני לוקח בחשבון שיכול להיות שחלקם יהיו לא תקינים ומנסה אם המחירים לא גבוהים, לא להתעסק עם נושא האחריות וההחלפות.
יחד עם זאת, לא יצא לי עדיין להתעסק עם שירות הלקוחות (POST ORDER) שלהם, אז מה שאתה כותב באמת קצת מדאיג.
לזכות HK יאמר שבשני מקרים שהחזרתי להם ציוד (בקרי מהירות ששבקו) - קיבלתי זיכוי תוך חודש מההחזרה.
מה שבהחלט נחמד.
מ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עודד מזור
מעניין מה שאתה אומר, אזכור זאת.
קשה לי להאמין שהם מחזיקים מוצרים סוג ב', מה גם שהמחירים לא זולים יותר מאלו של הוביקינג. כנראה נפלת על סידרה לא תקינה.
באופן כללי, כשאני קונה מוצרים מהחנויות האלו בסין, אני לוקח בחשבון שיכול להיות שחלקם יהיו לא תקינים ומנסה אם המחירים לא גבוהים, לא להתעסק עם נושא האחריות וההחלפות.
יחד עם זאת, לא יצא לי עדיין להתעסק עם שירות הלקוחות (POST ORDER) שלהם, אז מה שאתה כותב באמת קצת מדאיג.
הכול מסקנות ותובנות מהמקרה והתנהלות, בוודאות אני לא יודע, מה שבטוח, המציאות היא שהזמנו 6 סרוואים וכולם היו תקולים.
אני משם כבר לא מזמין.
אגב, זה הסרטון ששלחתי להם (שימו לב שהסרוואים מרצדים):
http://www.youtube.com/watch?v=smyDYTfOIY0