תגובה: In 9.99 $ hlicoptar 450
זווית הצילום לא מאפשרת לראות הרבה..
איפה זה מצולם?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
זווית הצילום לא מאפשרת לראות הרבה..
איפה זה מצולם?
אנדרטת הנגב.. גם אתה מטיס שם :) צלם זה דבר נדיר:p
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שאול
מה בין הכותרת למצולם?
זה המסוק http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...x_Compat_.html אני קניתי מ.leaderhobby
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
saportas
אנדרטת הנגב.. גם אתה מטיס שם :)
ניחשתי... זה נראה לי מוכר, אבל אני לא מקשר בין שם המשתמש שלך לפנים; אבנר?
הסיני נותן מסוק יותר משופר :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
ניחשתי... זה נראה לי מוכר, אבל אני לא מקשר בין שם המשתמש שלך לפנים; אבנר?
לא ,אשר :) אני לא בה הרבה לשטח בזמן האחרון
זה צולם הבוקר, לא? גם אני הייתי שם הבוקר... בד״כ אני שם בימי שישי בבוקר, תבוא ונצלם אותך בשמחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
זה צולם הבוקר, לא? גם אני הייתי שם הבוקר... בד״כ אני שם בימי שישי בבוקר, תבוא ונצלם אותך בשמחה
היום ב 3 וחצי. יום שישי בבוקר זה בדרך כלל הטירטורים של האישה :o חוץ מזה אני מרגיש פדיחה להטיס אחרי האלופים שבאים לשם
אנחנו ניפגש בכיף
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
saportas
היום ב 3 וחצי. יום שישי בבוקר זה בדרך כלל הטירטורים של האישה :o חוץ מזה אני מרגיש פדיחה להטיס אחרי האלופים שבאים לשם
אנחנו ניפגש בכיף
בימי שישי בבוקר כמעט כל שבוע סביב 8:30 אנחנו מטיסים באנדרטה משה עם ההוריקן 425 שלו ואני עם הTrex 500 שלי, שנינו מתחילים, מטיסים כמה חודשים כל אחד. לפעמים חלק מהתותחים הגדולים של הדרום מגיעים גם, אבל לא בכל שבוע כמו בשבתות.. יש בקרי שישי שבאים 4-5 מטיסים אבל לרוב בתחילת הבוקר זה רק שנינו המתחילים. אתה מוזמן להצטרף אלינו *
9.99 $) היום זאת הפעם הראשונה שנגעתי בהיידל וזה שיחרר אצלי מחסום ביטחון רציני, בריחוף הארשון חששתי שנגיעה בהיידל תזעזעה את המסוק,ולהפתעתי -יצאה טוב .
http://youtu.be/Dis4ZHyDTLY
יפה מאד! נסיון ראשון בהטסה באיידל במסוק הזה או בכלל?
בכלל:)גיל , חבל שלא הגעת, לקחתי גם בחשבון את מה שכתבת לי תודה:) . מה איתך אתה מתכוון לקחת צעד קדימה בקרוב ?
כן, רק צריך זמן לשבת על כיוונים... המסוק שלי לא מכוון בצורה שמתאימה להטסה באיידל כרגע. ואז נחכה לגל של תעוזה ראשונית ובטח יהיה בסדר..
מהוידאו זיהיתי את הפנים שלך מחצרים ;)
סתם ככה, מעבר ל9.99$ שעלה הקיט, כמה השקעת על הסטאפ שעליו? חישבתי שהעלות המינימלית של בניית מסוק שכזה בלי סוללה ומקלט צריך להתחיל מבערך 50$, מעניין אותי אם אני צודק..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
saportas
רגע.הייתה בשטח היום ?
לא, באחת השבתות הקודמות.
סטאפ.. מה וכמה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
saportas
האם פרקת את כל החלקים והרכבת שוב עם LOCKTIGHT או שפשוט הרכבת את שאר החלקים שלא היו מחוברים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
כן, רק צריך זמן לשבת על כיוונים... המסוק שלי לא מכוון בצורה שמתאימה להטסה באיידל כרגע. ואז נחכה לגל של תעוזה ראשונית ובטח יהיה בסדר..
מהוידאו זיהיתי את הפנים שלך מחצרים ;)
סתם ככה, מעבר ל9.99$ שעלה הקיט, כמה השקעת על הסטאפ שעליו? חישבתי שהעלות המינימלית של בניית מסוק שכזה בלי סוללה ומקלט צריך להתחיל מבערך 50$, מעניין אותי אם אני צודק..
אתה צודק בין 50$ ל60 לא כולל את הגיירו 401
אתה יכול להרכיב אחד כזה קומפלט ב70דולר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tkolber
האם פרקת את כל החלקים והרכבת שוב עם LOCKTIGHT או שפשוט הרכבת את שאר החלקים שלא היו מחוברים?
פירקתי הכל גירזתי וחיזקתי כולל LOCKTIGHT הרכבת מסוק זול צורכת יותר צומת לב על הפרטים הקטנים וזה מה שמטיס מתחיל צריך לעבור:)
כל הכבוד ידידי אפשר גם להטיב בסכומים האלו ולא צריך להשקיע יותר מידי במיוחד למתחילים אהבתי ;)
היי היום בחטיבת הנגב נפגשתי במקרה את משה קסבי וזה סיפור מופלא בפני עצמו :)
טוב עוד ניסוי עם9.99 שלי והפעם הרכבתי את (spartan 66$ )על המגש התחתון ,ועל הזנב הרכבתי חיקוי של 9257 וכל מילה מיותרת :)שבת שלום
http://youtu.be/IbT3gNTwdh8
יפה אשר, תכננתי גם לבוא לשטח להגיד שלום אבל לא הסתדר. שמח לראות שנהנתם.
שישי הבא מקווה להגיע גם עם המסוק, בתקווה שהתיקונים יושלמו.
אם לא אז עם הפק״ל קפה ;)
בשמחה .אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן :)
אשר יופי של טיסה ואחה למסוק ב9.90