התייעצות למשלוח מחול לארץ
היי,
אני רוצה להזמין מחול רכב חשמלי על שלט.
זה הדגם -http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_44_1258/products_id/209102/n/Thunder-Tiger-EB-4-G3-1-8-Brushless-Electric-RTR-Buggy-w-24Ghz-Radio-Yellow
אני מעוניין לשלוח את זה למשפחה שלי בארה״ב ושהם יישלחו את זה אליי כמתנה עם ערך נמוך.
השאלה איך כדאי לעשות את זה הכי נכון על מנת לא להיתפס במכס.
מה הכי נכון לרשום בניירת ???
דעתכם חברים .
תגובה: התייעצות למשלוח מחול לארץ
לבקר את המשפחה בארה"ב או להפך ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ysayeda
היי,
אני רוצה להזמין מחול רכב חשמלי על שלט.
זה הדגם -http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_44_1258/products_id/209102/n/Thunder-Tiger-EB-4-G3-1-8-Brushless-Electric-RTR-Buggy-w-24Ghz-Radio-Yellow
אני מעוניין לשלוח את זה למשפחה שלי בארה״ב ושהם יישלחו את זה אליי כמתנה עם ערך נמוך.
השאלה איך כדאי לעשות את זה הכי נכון על מנת לא להיתפס במכס.
מה הכי נכון לרשום בניירת ???
דעתכם חברים .
טוב שנכנסת לפה לשאול את השאלה הזו, בתור מומחה לרמאות במכס - אני רושם שזה פצצה - הם פוחדים לגעת בזה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Flying_student
טוב שנכנסת לפה לשאול את השאלה הזו, בתור מומחה לרמאות במכס - אני רושם שזה פצצה - הם פוחדים לגעת בזה...
אם אתה כזה מומחה, מה באמת צריך לרשום ואיך הנכון לשלוח את זה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
תבקש שישלחו את זה ישר אליך ויצהירו 10$ על החבילה, ככה בטוח תקבל נקניקיה מהמכס ותוכל לספר לנו אם השמועות על פתיחת תיק וכפל קנס נכונות.
יש פה מישהו אחד רציני ?????
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ysayeda
אם אתה כזה מומחה, מה באמת צריך לרשום ואיך הנכון לשלוח את זה ?
אתה יכול לרשום חומר ביולוגי פעיל באישור אבולה בע"מ
אפשר לרשום NO2 ודריווטים פעילים ברמת ניקוי סבירה.
אגב, ראית את המדריך שלנו למס הכנסה? יש לנו גם אחלה טיפים לביטוח לאומי... ושים לב שבשוק, המוכר לא תמיד שם לב! בכלל, אני לא מבין את הלוגו של הטיסן בראש האתר - זה גנוב כאילו?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
תבקש שישלחו את זה ישר אליך ויצהירו 10$ על החבילה, ככה בטוח תקבל נקניקיה מהמכס ותוכל לספר לנו אם השמועות על פתיחת תיק וכפל קנס נכונות.
אייל - יש לך נפש שחורה! כבר כתבת, לא תתן לנו אחד מהפוסטים הציניים האלו שנזכור לשבוע לפחות?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
לפותח השירשור הנה טיפ שיעזור לך להתמודד עם המכס:
אם תעבור בבנייני מגורים תוכל לראות על חלק מהדלתות מדבקה של חברות שירותי עזרה ראשונה לקשישים.
אם תוריד להם את השאלטר בטח תצא הפיליפינית לחדר המדרגות, ואז תוכל בקלות לנטרל אותה ולהיכנס לשדוד את הדירה.
נסה לתזמן את זה יום-יומיים אחרי יום קבלת הקצבה של ביטוח לאומי, כך יהיה יותר סיכוי למצוא מזומן בבית.
אתה ברצינות חבר בפורום הזה מ2009 ומעולם לא הבחנת בעובדה שכאן לא ממליצים על מעשים פליליים?
תודה רבה, שבוע טוב