היי
יש לי שגיאה בעת הדלקת השלט
bacup error
יש למישהו מושג מה זה אומר?
וזה מלווה בציפצוף
תודה
Printable View
היי
יש לי שגיאה בעת הדלקת השלט
bacup error
יש למישהו מושג מה זה אומר?
וזה מלווה בציפצוף
תודה
הייתה תקלה בזמנו עם ההודעה הזאת שנגרמה כתוצאה של השארת השלט דלוק עד חיסול הסוללה או ניתוק הסוללה שהוא במצב פועל
כזכור לי יש צורך לשלוח אותו לתיקון בחו"ל
http://www.efly.co.il/forums/showthr...E7%E5-quot-%EC
די אין מצב לתקן בארץ
זה מטורף
לפני כמה שבועות גיליתי בשטח שהשלט שלי הושאר דלוק והסוללה נגמרה בו. כבר בשטח הכנתי את עצמי לכך שהלך לו השלט. הטענתי את הסוללה כדרוש (כאשר ליפו מגיעה ל-0 לא ניתן להטעין בשיטה הסטנדרטית), וחיברתי לשלט תוך כדי שאני מחכה להודעה שאומרת שאני מושבת להמון זמן... ההודעה למזלי לא הגיעה, ואחרי קריאה ברשת הבנתי את המשוואה הבאה:
בשלט יש סוללה פנימית. ברגע שהיא תקינה והשלט כבה באופן לא תקין אז הכל בסדר. ברגע שהסוללה לא תקינה והיה כיבוי לא תקני - תופיעה השגיאה הזו שרק במפעל מתקנים. ומאחר והיבואן המקומי רוצה סכום אבסורדי על מנת לשלוח את הנ"ל לחו"ל, אם אין לך קרובים שיכולים לקבל חבילה בארה"ב ולשלוח להורייזון אז אין לך הרבה דברים שניתן לעשות עם השלט.
לא ניתן לשלוח אליהם ישירות
[QUOTE=Flying_student;337948]לפני כמה שבועות גיליתי בשטח שהשלט שלי הושאר דלוק והסוללה נגמרה בו. כבר בשטח הכנתי את עצמי לכך שהלך לו השלט. הטענתי את הסוללה כדרוש (כאשר ליפו מגיעה ל-0 לא ניתן להטעין בשיטה הסטנדרטית), וחיברתי לשלט תוך כדי שאני מחכה להודעה שאומרת שאני מושבת להמון זמן... ההודעה למזלי לא הגיעה, ואחרי קריאה ברשת הבנתי את המשוואה הבאה:
בשלט יש סוללה פנימית. ברגע שהיא תקינה והשלט כבה באופן לא תקין אז הכל בסדר. ברגע שהסוללה לא תקינה והיה כיבוי לא תקני - תופיעה השגיאה הזו שרק במפעל מתקנים. ומאחר והיבואן המקומי רוצה סכום אבסורדי על מנת לשלוח את הנ"ל לחו"ל, אם אין לך קרובים שיכולים לקבל חבילה בארה"ב ולשלוח להורייזון אז אין לך הרבה דברים שניתן לעשות עם השלט.[/QUOT
מוזר לי שאתה כותב את זה.... אמור להיות לך ניסיון עם הסוגיה!
אין סוללה בDX7 פרט לסוללה הראשית ומכאן הבעיה.
שחר