תגובה: הגדרות פוניקס + פוטבה 12
צחי
אכן לא מומלץ לחבר שלט "מבצעי" לסימולטור
תקנה שלט אי סקיי מעפן ב-150 ש"ח..משו כזה ותטיס בראש שקט
חבל על הקרינה שתספוג בחלל קטן כמו החדר וכמו כן חבל על בלאי מיותר של הפוטנציומטרים של השלט.תרכוש שלט יעודי לסימולטור בעלות של 25-32$ .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שאול
חבל על הקרינה שתספוג בחלל קטן כמו החדר וכמו כן חבל על בלאי מיותר של הפוטנציומטרים של השלט.תרכוש שלט יעודי לסימולטור בעלות של 25-32$ .
שלט שמחובר לסימולטור לא משדר (לפחות בספקטרום).
היכן אני יכול לרכוש שלט יעודי לסימולטור (פוניקס), למיטב הבנתי החיבורים למחשב הם ספציפים עבור על חברה / שלט
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
צחי ניצני
היכן אני יכול לרכוש שלט יעודי לסימולטור (פוניקס), למיטב הבנתי החיבורים למחשב הם ספציפים עבור על חברה / שלט
שלט ייעודי לסימולטור מגיע עם חיבור USB פשוט, אתה מדבר עם התקן שמאפשר חיבור של שלט "אמיתי" לסימולטור.
שלט ייעודי לסימולטור עולה סדר גודל של 100-150 ש"ח, דוגמאת השלט של קופטרX שעובד מצויין עם פיניקס:
http://www.ehirobo.com/shop/product_...oducts_id=6156
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
SEVEN
הייתי בטוח שהפוניקס יכול לעבוד רק עם שלטים "אמיתיים" ובגלל זה טרחו לתת איתו את הכבל עם משהו באמצע שאין לי מושג מה הוא עושה
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
צחי ניצני
הייתי בטוח שהפוניקס יכול לעבוד רק עם שלטים "אמיתיים" ובגלל זה טרחו לתת איתו את הכבל עם משהו באמצע שאין לי מושג מה הוא עושה
תודה
נדמה לי שהיה צורך באמולטור בשבילו.
יש לי סימולטור מקורי שהגיע עם כבל אליו אני יכול לחבר מתאמים שונים בהתאם לסוג השלט שברשותי
עד היום היה לי את המחבר העגול של פוטבה ועכשיו יש לי את המחבר המרובע שלהם
האם השלט של קופטרX יתחבר לי ישירות לUSB ללא צורך בכבל המקורי שהגיע יחד עם הסימולטור?