יש אנשים מיוחדים בענף הזה
סיפור קצר .
לפני שבוע אחרי התחרות הרמתי את ה700 שלי ולאחר זמן קצר איבדתי תקשורת עם המסוק והתוצאה היתה לא נעימה בעליל כולל להבי סאב דנדשים מרוסקים ושאר ירקות.
אני יודע דבר או שניים על כיוון מסוקים ובניה אבל זה היה כל כך מבאס שנחלץ לעזרתי קודם עזרה נפשית מר אלי בוסקילה התותח !!!!!!!!!!!!!!!!
מי שמכיר אותו יודע למה אני מתכוון "מה קרה לך כפרצ'וצ אני דואג לך והמסוק יהיה יותר טוב משהיה"
היום לקחתי את המסוק ממנו אחרי כמה פינישים שעשינו ביחד ואין לי מה להוסיף ,כמה אני מאושר החתיך חזר אלי אחרי סילקון וכמה זריקות בוטוקס אבל יפיוף.
אני מנצל במה זו לפרגן לאחד הוותיקים בתחביב המטורף הזה .
מי שלא מכיר אישית ובטוח מי שמכיר יעיד אלי אתה נכס לתחביב הזה וחבר טוב לי ולרבים כאן הן בתחילת דרכם בהכוונה וסבלנות והן כחבר לתחביב
בתודה אישית כפיר
תגובה: יש אנשים מיוחדים בענף הזה
מי לא מכיר את אלי בוסקילה אחד המהנדסים היותר חשובים שיש לנו בארץ אם לא ה...!!!
בכל מקרה אלי אוהבים אותך :-) וניפגש בשטח.
הגיע הזמן להחליף שלט ,אני איבדתי שני מסוקים בגלל הדגם הספציפי הזה של השלט,יש כאלו ברי מזל שמטיסים עם דגם ולא קרה להם שום תקלה אך שמעתי לא מעט על איבודי קשר עם שלט זה
אני בא מעולם "הטיסנים" אך בהחלט הפורום הזה מבורך באנשים מיוחדים שתמיד יעזרו ללא היסוס כלל וללא תשלום כלל!
אלי - אתה נשמה!!!!!!!!
כל הכבוד!
אלי בוסקילה אחד ויחיד !!!
לא מכיר אישית אבל כל הכבוד, אכן, בתחום הזה יש אנשים שישמחו לעזור למי שצריך עזרה בלי היסוס, כן ירבו.
מצאתם את הסיבה לאיבוד הקשר?
כפיר כל אחד במעשיהו יקבל ההנאה בתחביב הזה לפי דעתי זה לרסק אחרת היינו מסתפקים
בסימולטור אם אני יכול לעזור בכל דבר שתרצה אל תהסס
בכיף אחי גם אתה תמיד מוזמן
אלי בוסקילה, כבר נשמע טוב. אלי יש לך לפחות עוד מעריץ אחד מבאר שבע :)
אלי בוסקילה אדם זהב!!!!
עוזר לכולם בלי חשבון ובלב שלם,הוא נהנה לעשות את זה.
הנה רק מקרה אחד מתוך הרבה מקרים שאלי עזר לי מכל הלב:
שבועיים לפני תחרות שהייתי צריך מסוק והמסוק שלי התרסק אלי נתן לי את שלו שתהיה לי תחלופה לאימון עד שאני אסדר את שלי.
בקיצור אלי בוסקילה הוא אדם מיוחד במינו!!!