תגובה: איך כדאי להביא את המנוע?
שיפרק את הכל לברגים וחלקים קטנים, שישים כל חלק במעטפה נפרדת וישלח לך לארץ, מה שלא מתפרק שינסר בצורה ישרה ככל הניתן.
את הסוללות שיפתח ויפרק את ההלחמות, ושישלח כל תא לחוד בתוך שקית חול בחבילה דרך שוויץ.
באותה הזדמנות אם תרצה רעיונות איך לרמות את מס הכנסה או איך לעקוץ זקנים בטלפון - זה בדיוק הפורום לנושאים האלה.
היה צפוי שתגיב פה עם תגובה כל כך רצינית.....
אתה לא מבקש עזרה בשמירה על המנוע והסוללות בזמן הטיסה לארץ, אתה מבקש עזרה בהסתרה שלהם מפני המכס.
גם אם כוווווווולם עושים את זה, זה עדיין לא חוקי ואתה לא תקבל עזרה כזו בפורום הזה.
תתחדש על המנוע, אם יש לאחיך קבלות על הקניות כדאי שישמור אותן בהישג יד.
אייל, אני אשמח לעצות איך לעקוץ זקנים בטלפון, חשבתי להוסיף תחביב חדש..יש לך הרבה ניסיון עם זה?
אייל,הבן אדם מבקש עזרה אז אם אתה לא יכול לעזור לו אל תגיב ואל תנסה להיות מנהל הפורום.
אייל אני לא מנסה להכנס איתך לעימותים ומי שמנסה להתווכח עם אנשים זה אתה!
כל פעם שאני רואה שאתה לא אוהב את השאלה ששואלים אתה מתחיל לענות בציניות,זה לא תורם לאף אחד,אולי לך כן אם אתה רוצה שיהיה רשום לך למעלה מצד שמאל כמות הודעות גדולה יותר תבקש ממנהל הפורום וכך תחסוך את התגובות שלך ואת "העזרה" שאתה תורם.
אם אמרת שאסף לא תורם לדיון הזה , אז מה אתה תורם ??!?!?
אייל אולי תחליף את השם שלך לאזרח שומר חוק?
לפי התגובה שלך אני מבין שאתה ישר כמו סרגל עם המכס?
אתה לא מכיר אותי כמה כבוד יש לי ואם אתה מדבר ככה בפורום על מישהו שאף פעם לא ראיתה כנראה שלך אין כבוד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
אם אתה לא יכול לעזור לי לנהל את הפורום או לעזור לו לרמות את המכס, מה בדיוק אתה תורם לדיון הזה? סתם מחפש להתווכח עם מישהו.
אני לא מחפש להתווכח עם אף אחד,אם אתה לא היית מגיב בשירשור הזה שטויות בלי לעזור לבן אדם,אני גם לא הייתי מגיב,אז כנראה שהכל התחיל ממך.
נ.ב- אני חושב שכדאי לך להחזיר לתמונה הקודמת:cool:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
הכל התחיל מהשאלה איך כדאי להבריח לארץ מנוע 50 סמ"ק
אם השאלה היתה "האם יש צורך להצהיר על מנוע 50 סמ"ק שנקנה בחו"ל, ומה גובה המס שאיאלץ לשלם?" לא הייתי מתייחס.
הכל התחיל מזה שהיית ציני,אני בטוח שהמון אנשים מסכימים איתי שיותר מחצי מהתגובות שלך בפורום הם ציניות עכשיו ראיתי גם בשירשור של דניאל דקל.
אתה עושה רק לעצמך נזק , אם זה כל כך מפריע לך תשתה כוס מים ותנשום עמוק.
שיצהיר במכס על המנוע,ממילא הוא עולה פחות מ1300 שח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hifly
שיצהיר במכס על המנוע,ממילא הוא עולה פחות מ1300 שח.
זה לא תקף כשאזרח נכנס עם טובין לארץ. ערך הטובין הכולל המותר לייבא הוא 200$ לאדם (לא כולל בשמים אלכוהול סיגריות וביגוד שאלה נתונים להגבלות מסוימות ולא כלולים ב-200$).