תגובה: SWASHPLATE בהוריקאן 425
כתבת פעמיים למעלה אני מניח שאתה מתכוון לקדימה ולצדדים...
בכל אופן תשנה את REV של הסרוו הבעייתי או גם של האחרים תשחק גם בתפריט של ה SWASH MIX עד לערכים שלילים/חיוביים... בסוף תצליח...
לא תסתדר... דבר איתי בפרטי יעזור לך ללא תשלום זה המחירון הקבוע שלי.;)
הבעיה היא שאם אני יעשה REV לאחד מהם זה ישנה בסופו של דבר את כולם כי הסרוו של הפיטץ משמש לעוד דברים אני חושב
1 קבצים מצורפים
זה לא רברסים הפיטץ בצד שמאל אלירון בצד ימין קובץ מצורף 64097
אבל פה מדובר על הוריקאן זה לא שונה?
ניסיתי וזה בכול זאת לא עזר
ערוץ ראשון בפוטאבה זה אלירון ,הסרבו מצד ימין כאשר אף המסוק לכיוון טיסה ואתה מסתכל מאחוריו
ערוץ שני אליווטור ערוץ שישי פיטץ סרוו מצד שמאל
בהגדרות סוואש שנצא התפריט הבסיסי הפרמטר של הסוואש צריך להיות sr-3 או משהו דומה אין לי בדיוק את הדגם הזה אבל בפוטבה התפריטים די דומים
ודבר אחרון אפשר לשחק עם הערכים של הסוואש באחוזים שלילי או חיובי זה משנה את כיוון תנועה הסרוואים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amijan27
ערוץ ראשון בפוטאבה זה אלירון ,הסרבו מצד ימין כאשר אף המסוק לכיוון טיסה ואתה מסתכל מאחוריו
ערוץ שני אליווטור ערוץ שישי פיטץ סרוו מצד שמאל
בהגדרות סוואש שנצא התפריט הבסיסי הפרמטר של הסוואש צריך להיות sr-3 או משהו דומה אין לי בדיוק את הדגם הזה אבל בפוטבה התפריטים די דומים
יש HR3 וזה בידיוק מה שאני ובכול זאת לא עובד כמו בתמונה
תהפוך את הסרוו הסורר->תשנה בסוואש ימינה שמאלה לשלילי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
michaelgl
תהפוך את הסרוו הסורר->תשנה בסוואש ימינה שמאלה לשלילי
אתה מתכוון לעשות REV לסרוואים?
אני לא מוצא איך אני משנה את הערך רק בסוואש.
יש לי אפשרות רק להפוך את הכיוון של הסרוואים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Scooter007
תסתכל בחוברת בעמוד 95. Swash AFR
Sent from my Nexus One using Tapatalk
זה עדין לא עובד לי זה כיאילו הסרוו של הפיטץ עולה והסרוו של ה AL יורד במקום ששניהם יעלו ואז נוצר הסיבוך הזה
1 קבצים מצורפים
אוקי הצלחתי ! ניתקתי את זרוע הסרוו של הפיטץ ואז עשיתי REV ועכשיו הכול עובד.
אבל....ברגע שאני מעלה מצערת ואני עוד אפילו לא בחצי הצלחת נתקעת בשתי היתידות שמצורפות בתמונה קובץ מצורף 64146
האם זו שאלה של הגבלת תנועה או מה?
אני לא מכיר מספיק את ההוריקן אבל תבדוק שהחלק שרץ על הציר ותחום על ידי המוטות הללו לא הפוך.
לא הוא מורכב כמו שהוא צריך ליהיות.
כשהמסוק היה עם שלט סאנווה אז הוא פעל בסדר זה חייב ליהיות משהו בשלט
מה הזווית של הלהבים במצב הזה?
תתאים את הערך של האחוזים בתפריט Swash ל PITCH .
זה הערך שקובע את המרחק שהSwash זז
אם הוא גבוה הוא ייעצר בחלק העליון
אתה עושה טעות ענקית . תפסיק לנחש ולנסות ללא מדריך או הכוונה מעשית מחברי הפורום הוותיקים שיודעים מה לעשות ולבסוף גם אולי תלמד ,אתה עלול באחוזים גבוהים לרסק במיידי ומקווה שללא פגיעה בנפש או רכוש .
אני אשמח לעזור לך או מישהו שקרוב אליך . או מישהו בתשלום ,העיקר לא לבד לפחות לא בהתחלה . זהו טיפ לחיסכון אדיר בכסף ובטוח בבריאות נפשית וגופנית
בברכה כפיר
,0528609803
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נולד לטוס
אתה עושה טעות ענקית . תפסיק לנחש ולנסות ללא מדריך או הכוונה מעשית מחברי הפורום הוותיקים שיודעים מה לעשות ולבסוף גם אולי תלמד ,אתה עלול באחוזים גבוהים לרסק במיידי ומקווה שללא פגיעה בנפש או רכוש .
אני אשמח לעזור לך או מישהו שקרוב אליך . או מישהו בתשלום ,העיקר לא לבד לפחות לא בהתחלה . זהו טיפ לחיסכון אדיר בכסף ובטוח בבריאות נפשית וגופנית
בברכה כפיר
,0528609803
תודה רבה קודם כול, כמובן שאשמח לעזרה ולהעלות את המסוק לבד בחיים לא הייתי עושה כי אני באמת לא יודע
אשמח להגיע גם לשטח הטסה כדי לקבל יעוץ :)
תבדוק באיזה מוד נמצא השלט .
השלט נמצא במוד של מסוק כמובן וגם מוד 2 שהמצערת בצד שמאל עם לזה התכוונתה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נולד לטוס
בברכה כפיר
,0528609803
+1
לפעמים הח׳ברה (גם אני מקרה הזה) רצים לענות ולנסות לתת פתרונות על דפי הפורום מבלי לבדוק קודם את הנסיון של השואל.
אם אכן זה מסוק ראשון שלך ואין לך נסיון בבנייה ובהטסה, הכי נכון להתייעץ עם מי שמכיר את ההוריקן ומנוסה איתו. זה גם הכי בטיחותי וגם ייתן לך מענה הכי נכון והכי מהיר
גיל צודק
לך לשטח ההטסה הקרוב לביתך, אני בטוח שמישהו יעזור לך שם