מזל טוב לאסף אלוש, נציגינו החדש ב- 3D מאסטרס הנציג הטרי של קבוצת GAUI, יתר הספונסרים בדרך...:rolleyes:
http://www.efly.co.il/forums/attachm...0&d=1333448391
Printable View
מזל טוב לאסף אלוש, נציגינו החדש ב- 3D מאסטרס הנציג הטרי של קבוצת GAUI, יתר הספונסרים בדרך...:rolleyes:
http://www.efly.co.il/forums/attachm...0&d=1333448391
מזל טוב אסף !!!
גרף השיפור שלך ברמת ההטסה הולך ונהיה תלול.
כל הכבוד !
אסף ילד תותח! עלה והצלח ושרק תמשיך כך! אני גאה בך רמת ההטסה שלך היא כלום לעומת רמת הצניעות והנתינה שבך! כל הכבוד לאבא שדוחף מאחורה
מזל טוב לאסף
כל הכבוד!
מזל טוב אדון אלוש היקר ;)
הגיע הזמן!
מזל טוב אסף ובהצלחה !
עוד ילד פלא לרשימה המכובדת של ישראל !
מזל טוב אסף!!!!!!
כל הכבוד לגיא על הקישור של GAUI לאסף - תרומה חזקה לענף!
המון מזל טוב לאסף ובהצלחה!
מהטיסות של אסף שראיתי- יהיו עוד לא מעט חברות שיעמדו בתור :)
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
אסףף מזל טוב כל הכבוד ושיהיה המון בהצלחה!
אין עליך מספר 1
אסף תתחדש ותהנה! להחזיק אותך חניך מדריך בטסט?
פשש איזה כיף לך יאאלה מתי אני מצטרף?:cool:
מזל טוב תותח! :cool:
מזל טוב תותח!!!! יאללה תרכיב את הקיטים ותחזור לאימונים!!!
אסף אני גאה בך תאמין לי כמו אבא ,אתה ילד מוכשר וחבר טוב ,מגיע לך וכמו שאומרים ההתמדה משתלמת.
נ.ב
חסר רק להתמיד בעוד מקום 1 :)
אסף כל הכבוד והמון מזל טוב על ההתקדמות הכלכך מהירה אני בטוח שהכלים החדשים יראו לך שאין צורך להגיע לקצוות בסטיקים כדי לקחת את המסוק לקצוות ופתאום הכל כבר ירגיש ויראה אפילו טוב יותר.
אני בטוח שרובנו מסכימים שהכל נראה כלכך טוב בעיקר בזכותו של גיא רוגלית- אמ לא ״ הוא״ דברים מסויימים, היו הולכים ״קצת״ יותר קשה בלשון המעטה, גיא תודה רבה אני בטוח שאתה תותי משה ואסף זה שילוב מנצח של תחביב כיף עם אנשים מובילים וטובים בתחום!
בהצלחה בתחרות!
:cool:
מגיע לך אסף תתחדש ותהנה!!!
ברכות לאסף ושאפו ענק למושך בחוטים והאיש מאחורי הקלעים, איש גדול מהחיים - מר גיא רוגלית, שבלעדיו כל זה היה נראה כמו חלום ולא כמו מציאות.
אסף - צפויים לך עוד המון אימונים קשים ומפרכים. תקשיב טוב למר מאמן ואני בטוח שתעשה אותו ואת אבא מאושרים.
יש לך עכשיו את אחד מהמסוקים הטובים בעולם ולפי מה שאני שומע עוד ציוד מהטוב בעולם עוד ימצא את דרכו אליך.
מחזיקים לך אצבעות ומאמינים בכל הצוות שיוצא השנה לחו"ל - המתחרים, המשפחה, והבוס הגדול . . . ;)
מזל טוב אסף מגיע לך
ההטסות שלך מהממות
בהצלחה עם המסוקים החדשים
תיתן בראש לכולם
מאתנו פסי ורון
מזל טוב אסף, הכישרון, על הדחיפה שאתה מקבל ועל תחילת דרכך כמקצוען בתחום!!
אח שלי כמה אני שמח בשבילך מגיע לך מכל הלב רק עלה והצלח :D
בעזרת השם שנה הבאה אני גם מצטרף לקבוצת GAUI
:p
מזל טוב, כל הכבוד לך, מאחלים לך בהצלחה ב3D אקספרט
מזל טוב, ילד מוכשר שיגיע רחוק כל הכבוד. מילה טובה לגיא שמקדם את התחום ומטיסים בארץ.
כולם כבר אמרו הכל
אוסיף את איחולי ההצלחה שלי לרשימה
שידוך מוצלח
ברוך הבא למשפחה אסף!!! :)
אני בטוח שתביא לנו הרבה הרבה כבוד - יש לך מכונות מדהימות, ואת כל הגב שאתה צריך, עכשיו נותר לך לעבוד קשה ולתת בראש כמו שאתה יודע!!!
מאמין בך!
תודה רבה לכולם על האיחולים!!!:)
ותודה גדולה לגיא רוגלית שעוזר ותומך בכל הדברים!