-
מיקאדו כרגע הכריזו על לוגו 700, 600SX ויחידת VBAR חדשה
-
תגובה: מיקאדו כרגע הכריזו על לוגו 700, 600SX ויחידת VBAR חדשה
רק תשאיר אצלי את הרייב, אני אשמור לך עליו אצלי ;)
-
מיקאדו זה מיקאדו!! איזה יופי של מסוק!!!
-
נראה מעניין ביותר.
יש תמונות יותר מפורטות של ה-600SX? לא כ"כ הצלחתי להבין מהתמונה מה שונה בו ביחס ל-600/600SE הקיימים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
HeliDraco
נראה מעניין ביותר.
יש תמונות יותר מפורטות של ה-600SX? לא כ"כ הצלחתי להבין מהתמונה מה שונה בו ביחס ל-600/600SE הקיימים.
עדיין לא, בטח יפורסם בשעות הקרובות
-
3 קבצים מצורפים
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirgo
בינתיים זה די נראה כמו ה-600SE ה"רגיל"
לא מאמין שהקאטץ' הוא בחופה... :mad:
-
יכול להיות שבמקרה הזה זה גימיק שיווקי אבל שים לב לראש, לקאונטר ברינג שמתחבר לציר ראשי וכמו כן הזנב בצבע המיוחד. על פניו זה בהחלט יכול להיות ברמה של חלקי שדרוג אבל אני מאוד אוהב את החופה :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirgo
יכול להיות שבמקרה הזה זה גימיק שיווקי אבל שים לב לראש, לקאונטר ברינג שמתחבר לציר ראשי וכמו כן הזנב בצבע המיוחד. על פניו זה בהחלט יכול להיות ברמה של חלקי שדרוג אבל אני מאוד אוהב את החופה :)
הראש נראה דומה מאד עד זהה ל-600 המקורי. אולי שינוי קטן ב-Head Block, אבל לא מעבר לזה.
הקאונטר -ברינג אכן יכול להיות שדרוג משמעותי לטיסות 3D קשות (והוצע כשדרוג בעבר), אבל לא הייתי מוציא דגם חדש של מסוק רק בגללו :)
אני מאד אוהב את הלוגו שלי (שהוא בכלל 500, אבל זו לא הנקודה), אבל אם מיקדו היו מחליטים לשפר את המסוק שלהם, היה אפשר להמליץ להם על כמה דברים חוץ מצבע הזנב ;)
רק נהיה מעניין יותר ויותר... :D
-
עדכנתי עוד תמונות, גם השוואה בגודל בין ה-700 ל- אקסטרים
http://helidaily.com/breaking-news-m...nd-a-new-vbar/
-
אני מצטער אבל אצלי האקסטרים הוא המטרה כרגע, ואני די נעול על המטרה... :)
דרך אגב - פיספסתם שם דבר חשוב - באחת התמונות יש VBAR חדש...
-
לא פיספסנו, קראתי שהורידו שם חלק מהרגישות למסוקי ניטרו עם מנועים חזקים...
-
אצל עדי לא ראיתי רגישות..;)
-
משהו יודע עם פרסמו כבר מחירים או מתי יפרסמו?
-
ה700 וה800 מדהימים
לפני הכריסמס יהיו פה כמה אנשים שיתקשו להחליט
אני חשבתי על x7 אבל עכשיו.........
-
-
קודם כל זה לוגו - רע זה בטוח לא יכול להיות, עם זאת יש כמה דברים שמטרידים אותי ב 700 שלהם...
נניח לרגע את עניין המחיר בצד (המסוק הרי מבוסס על ה 800 היקר מאוד שלהם), תכנון הפריימים שלהם נראה לי קצת לקוי...
במסוקי 700 חשמליים עתירי מתח והספק משקל הסוללה הוא אחוז די גדול ממשקל כל המסוק (וגם כבדות בפני עצמן בלי קשר למסוק).
במקרה ריסוק המומנט שסוכלה כזו מפעילה על הגוף הוא עצום, ולכן השכילו יצרנים מסויימים וזנחו את רעיון השלדה האחודה במקרה שהסוללות מותקנות בתוך גוף המסוק, או לחילופין התקינו אותן מחוץ לצידי הגוף בפתרון יצירתי אחר (דוגמאת הפיוז׳ן וה X7).
דוגמא למה שציינתי ניתן למצוא במסוקים כמו ה 7HV של קומפאס או הגובלין של SAB, שם הסוללות מותקנות בשילדה נפרדת מזו שהאלקטרוניקה מותקנת עליה ובמקרה המצער (שיגיע מתישהו) של ריסוק, רק החלק שילדה הזה נפגע ומוחלף ביתר קלות ובעלות נמוכה יותר מפריים שלם.
רק עניין של ראייה הנדסית לטווח ארוך, כמובן שאני לא מלין על איכות המסוק (גרמני אחרי הכול) - אני פשוט חושב שלא הניחו את הדעת מספיק לנושא שציינתי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
קודם כל זה לוגו - רע זה בטוח לא יכול להיות, עם זאת יש כמה דברים שמטרידים אותי ב 700 שלהם...
נניח לרגע את עניין המחיר בצד (המסוק הרי מבוסס על ה 800 היקר מאוד שלהם), תכנון הפריימים שלהם נראה לי קצת לקוי...
במסוקי 700 חשמליים עתירי מתח והספק משקל הסוללה הוא אחוז די גדול ממשקל כל המסוק (וגם כבדות בפני עצמן בלי קשר למסוק).
במקרה ריסוק המומנט שסוכלה כזו מפעילה על הגוף הוא עצום, ולכן השכילו יצרנים מסויימים וזנחו את רעיון השלדה האחודה במקרה שהסוללות מותקנות בתוך גוף המסוק, או לחילופין התקינו אותן מחוץ לצידי הגוף בפתרון יצירתי אחר (דוגמאת הפיוז׳ן וה X7).
דוגמא למה שציינתי ניתן למצוא במסוקים כמו ה 7HV של קומפאס או הגובלין של SAB, שם הסוללות מותקנות בשילדה נפרדת מזו שהאלקטרוניקה מותקנת עליה ובמקרה המצער (שיגיע מתישהו) של ריסוק, רק החלק שילדה הזה נפגע ומוחלף ביתר קלות ובעלות נמוכה יותר מפריים שלם.
רק עניין של ראייה הנדסית לטווח ארוך, כמובן שאני לא מלין על איכות המסוק (גרמני אחרי הכול) - אני פשוט חושב שלא הניחו את הדעת מספיק לנושא שציינתי.
יש בזה משהו, המסוקים של מיקדו בנויים לטוס ולא להתרסק :D
גם ה- 600 החדש שלהם לא משפר את החסרונות שיש לו בפריים- החיבור הקשיח של הסקידים, קושי ייחסי לחווט.
גם החיבור הדי מעצבן של הציר הראשי נשאר כשהיה...
מצד שני - די נגמרות לי התלונות כשהדבר הזה מתנתק מהקרקע :D
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
-
ואדים, בימינו אנו מעטות התלונות אם בכלל בכל מסוק מודרני שעוזב את הקרקע - בסוף זה מסתכם בניואנסים הקטנים שהופכים חבילה לטובה או לאו (ולא אני לא מדבר על המחיר).
מתוך היצע באמת גדול של מסוקי 700 - הבחירה בסוף כן תהיה מושתת על איך זה מתרסק ולא רק איך זה טס (בטיסה כל מסוקי ה high end טסים נהדר!)
-
לא מעניין אותי פריימים העיקר לחבק את המסוק הזה בלילה(LOGO800) :)
והכי חשוב שהוא יהיה אצלי לפני שהוא יהיה אצל אלעד!!! :p
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
liron mizrahi
לא מעניין אותי פריימים העיקר לחבק את המסוק הזה בלילה(LOGO800) :)
והכי חשוב שהוא יהיה אצלי לפני שהוא יהיה אצל אלעד!!! :p
יש לי הרגשה שאני אחבק לי LOGO 700 לפני....:cool: , סתם הרגשה...
-
לירון, אין דאגה, אני לא אראה כזה בחודש-חודשיים הקרובים..
האמת - מיום ליום אני אוהב את ה TDR שלי יותר ויותר..מרגיש כרגע פחות צורך להוסיף עליו משהו אחר..
-
אל דאגה חברי הטוב גם אני לא בזמן הקרוב מתכוון להביא אותו :)
אולי ב3D MASTER וגם אני בספק.:o
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
ואדים, בימינו אנו מעטות התלונות אם בכלל בכל מסוק מודרני שעוזב את הקרקע - בסוף זה מסתכם בניואנסים הקטנים שהופכים חבילה לטובה או לאו (ולא אני לא מדבר על המחיר).
מתוך היצע באמת גדול של מסוקי 700 - הבחירה בסוף כן תהיה מושתת על איך זה מתרסק ולא רק איך זה טס (בטיסה כל מסוקי ה high end טסים נהדר!)
האמת היא שהתכוונתי ל-600- במקרה שלי עלות החבילה של 700 צריכה לכלול גם דירה בגודל מתאים...;)
שיקול הריסוק הוא באנת שיקול חשוב, איכשהו מיקדו קצת מפספסים אותו.
נחכה לתמחור ולעוד תמונות ונראה אם אלה הניואנסים שדופקים...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
HeliDraco
האמת היא שהתכוונתי ל-600- המקרה שלח עלות החבילה של 700 צריכה לכלול גם דירה בגודל מתאים...;)
שיקול הריסוק הוא באנת שיקול חשוב, איכשהו מיקדו קצת מפספסים אותו.
נחכה לתמחור ולעוד תמונות ונראה אם אלה הניואנסים שדופקים...
נראה לי שמיקאדו יודעים בדיוק מה שהם עושים, הם היום החברה השניה במכירות אחרי אליין, יוצרים ביקוש מטורף ואנשים משלמים.