תגובה: מה קורה בהובי קינג?
דווקא שלחתי להם מייל לפני יומיים שנענה תוך פחות מ 24 שעות..
ניהיה ממש רע מה שהולך שם, עשיתי הזמנה לפני שלושה ימיים, שילמתי מייד בכרטיס אשראי, הוא עדיין רושם שלא שילמתי, הצ'אט לא זמין כמובן, ששלחתי מייל והם לא עונים. ובינתיים מוצרים שהזמנתי יוצאים מהמלאי ואני יצתרך סתם לחכות שנים עד שהמלאי יתחדש.
מה אפשר לעשות במקרה כזה?
פניתי אליהם אתמול בערב בגלל תקלה בהזמנה (שולם אך באתר נרשם שלא )
תוך שעתיים חזרו אליי עם התנצלות והודעה שהם תיקנו את הסטטוס
איפה פנית אליהם? כי למייל שאני שלחתי לשרות לקוחות לא קיבלתי תשובה:\
אני לא יודע מה כל התלונות
אני אתמול באמצע הלילה עשיתי הזמנה ותוך 5 דק' קיבלתי מייל שהסטטוס שולם
וב4 לפנות בוקר קיבלתי מייל מה"cheker" שלהם עם קוד משלוח.
אני לא יודע מה נסגר שם.
המיילים שאני שולח אליהם חוזרים, כבר פעמיים שאני מקבל את המייל הזה
This is an automatically generated Delivery Status Notification
THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.
YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.
Delivery to the following recipient has been delayed:
cs@hobbyking.com
Message will be retried for 2 more day(s)
מה אני עושה??יש דרך להשיג את המוקדם שלהם טלפונית או משהו כזה? או שהם סגורים? גם איתם וגם עם OKHOBBY יש לי בעיות אני לא מבין כבר המ נסגר עם הסינים..
למען ההגינות, קיבלתי תשובה מהובי-קינג בנושא שלי כשעתיים לאחר שפתחתי את הפוסט הזה. אולי כל הבלגן שיש שם זה בעקבות חילופי הבעלים? אם כן, כולי תקווה שזוהי תופעה חולפת והשירות המסור שלהם יחזור במהרה.
:cool:
מאיפה השמועה הזאת של חילופי בעלים? לא מצאתי שום דבר ברשת
לא יודע אם יש חילופי בעלים, זה גם לא ממש מעניין אותי למען האמת.
מה שאני יודע שרמת השרות ירדה ברמות מפגרות.
הצ'ט זה היה הדבר הכי שימושי שהיה בסיני הזה, ועכשיו אין, רק שרות הודעות מפגר שהם לא עונים בו באמת.
לסיפורי,
אחרי ההודעה הזועמת השנייה שנשלחה דרך האתר שלהם, סוףסוף ההזמנה אושרה. זה לפחות מה שקיבלתי במייל, באתר אני רואה בבול ובגדול שביקשו ממני תמונה של הכרטיס אשראי. דבר שלא היה ולא נברא.
וכמובן בגלל שהם טיפשים, שני מוצרים שהזמנתי לא במלאי, כי הם טיפשים.
אחד מהם מברג, לא קריטי במיוחד. והשני מהמוצרים החינמיים ליום אחד שלהם שכבר הספיק להמחק מהאתר!!! EDF89 with 2830kv Motor Assembled המחיר המקורי שלו היה באזור ה30 דולר.
אז שלחתי להם שוב מייל זועם, שזאת ההזמנה האחרונה שלי מהם ושאיאפשר לעבוד עם שרות כזה.
שימצאו פיתרון לחוסרים ויוציאו הזמנה, שיזכו את המברג ויחליפו לי את המנוע הזה במוצר חינמי של יום אחר שיש במלאי.
ושאם אין לה דרך לעזור לי שיזכו לי 100% מההזמנה כולל כל מיני תוספות של אחוז או שתיים על העובדה ששילמתי בכרטיס אשראי, לכרטיס האשראי ולא נקודות אצלהם. אין לי מה לעושת עם נקודות אצלהם בזמן שהם רק לוקחים כסף ולא שולחים מוצרים.
באמת שכברהזמנתי מהם לא מעט הזמנות, והיתי מרוצה בכל אחת, גם שקיבלתי בטריה תקולה הם שלחו לי חדשה והיה עם מי לדבר.
הם הפכו להיות גרועים ברמות מוגזמות
1+
הבעיה היא שעוד לא מצאתי אתר עם כל כך הרבה מגוון של מוצרים.
הסאגה ממשיכה. לאחר שהסרווים שביקשתי הוחלפו בכאלה שיש במלאי, ההזמנה שלי נשלחה למחסן, לאריזה (שלושה סימני "V" ירוקים). לפני מספר ימים שלחתי להם מייל לבדוק מה קורה, היות וההזמנה עדיין לא נשלחה. היום קיבלתי מייל הזוי שיש בעיה עם אחד מהמוצרים בהזמנה שלי, ככל הנראה חסר במלאי... איך זה יתכן הרי הכל היה במלאי נכון לביצוע ההזמנה??? בשיא ה"נחמדות" והדביקות הציעו לי שתי אופציות - 1. לבטל את ההזמנה ולקבל החזר (בצורת קרדיט באתר שלהם!!!???!!!) 2. למחוק את המוצר שלא במלאי, לקבל עליו זיכוי באתר ולשחרר את ההזמנה למשלוח. אציין גם שבמקביל למייל שנשלח אלי, שונה סטטוס ההזמנה בחשבון שלי למצב המתנה (שני סימני "V" ירוקים).
מה נסגר איתם? אני כבר תלשתי את כל השערות שאין לי... מה אני עושה איתם לעזאזל? אני די חדש בתחום הטיסנים. לכל הותיקים כאן, מה האלטרנטיבות הסבירות על הסיני?:confused:
דווקא אני די מבסוט מהם.
הזמנה שביצעתי ב-7.5, הגיעה אלי ב-17.5. לא רע בכלל.
על מה המהומה ?
שירות האונליין כבר חזר לפעול, ובאופן אישי מעולם לא היו לי בעיות איתם לאורך השנים.
גם בזמן שהזמנתי לישראל, וגם כיום שאני מתגורר באירופה.
בין שבוע לשבועים ההזמנה בבית !
רק מה, עבור מוצרים קטנים אפשר להקטין את האריזה... :p
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מושיק
1+
הבעיה היא שעוד לא מצאתי אתר עם כל כך הרבה מגוון של מוצרים.
קבל אתר עם מגוון של מוצרים ומשלוח סופר מהיר (שולם בתאריך 5.05.2012 והגיע לידיי בתאריך 16.5.2012)
http://www.sdshobby.net/
מחירי המשלוחים לי נראה הרבה יותר זולים מאובי קינג:o