המלצה לטיסן בלזה או מפיברגלס :)
שלום לכולם,
הגעתי לנקודה בה אני מרגיש שמוצה עסק המוקצפים מבחינתי ואני רוצה לחוות את החוויה האמיתית לדעתי, של הטסת בלזה/פיברגלאס...
אני מחפש המלצה לטיסן טוב עם מוטת כנפיים מעל 1.0 מ'. חשוב לי שיהיה מהיר כי עד עכשיו הטסתי טיסנים די איטיים.. (לדוג: ביקסלר/פאן קאב/AXN)
תודה לכל העוזרים.
תגובה: המלצה לטיסן בלזה או מפיברגלס :)
אני מציע שתחקור קצת את המחלקות המקצועיות דאוני שהייה, צוקים, אווירובטיקה מדויקת וכו', תקבל יותר מידע ותיכנס למשהו מעניין ומאתגר, אחרת אתה תמשיך לגהץ את השמיים...
אני חושב שהשאלה לא צריכה להיות בלזה / פיבר , השאלה לאיזה כיוון הטסה אתה נמשך יותר : אוירובטיקה מדוייקת ( F3A ) יש טיסנים גם מפיבר וגם מבלזה , פיילונים מהירים - גם וגם , תחליט שאתה מעדיף ג'ט מהיר - כנ"ל יש ויש .
אתה צריך להתגבש על אופי הטיסן ומשם תבחר בלזה או פיבר לפי כיסך ולפי הצורך - פיבר או כל טיסן מחומרים מרוכבים עולה יותר והתחזוקה יותר מורכבת , בבלזה יותר קל וכד' וכד' - זה כבר נושא לדיון אחר;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shaharg
אני חושב שהשאלה לא צריכה להיות בלזה / פיבר , השאלה לאיזה כיוון הטסה אתה נמשך יותר : אוירובטיקה מדוייקת ( F3A ) יש טיסנים גם מפיבר וגם מבלזה , פיילונים מהירים - גם וגם , תחליט שאתה מעדיף ג'ט מהיר - כנ"ל יש ויש .
אתה צריך להתגבש על אופי הטיסן ומשם תבחר בלזה או פיבר לפי כיסך ולפי הצורך - פיבר או כל טיסן מחומרים מרוכבים עולה יותר והתחזוקה יותר מורכבת , בבלזה יותר קל וכד' וכד' - זה כבר נושא לדיון אחר;)
יותר נכון מנכון.
אגב, גם בטיסני ארובטיקה (מדויקת או לא זה כבר תלוי במטיס :) ) יש טיסני קלקר לא רעים כמו ה-Rainbow, שמי שנחשף אליו - ממליץ.
דורי, אני הייתי מציע לך טיסן F3A לטיסות ספורט מדוייקות. שים מנוע חזק וגם תוכל להנות בטיסה מהירה.
בכל מקרה, יש לך את הטלפון שלי, אז תרגיש חופשי להשתמש בו.
תודה רבה לכל העוזרים@
אני מתחבר יותר למה שגיא אמר - אני מחפש את הכיוון של ה F3A
יש המלצות?
1 קבצים מצורפים
יש להובי-קינג שני טיסנים מאוד זולים ומאוד דומים.
האחד Rainbow והשני Firenza. שניהם מתחת למחיר של 50$
כולם רק מהללים את הטיסן הראשון - אני לא מוצא הבדלים בינהם.
שים לב, ה-Rainbow (נקרא אצלם Pattern sport flyer ) האדום משום מה יותר זול מהכחול :confused:
http://www.efly.co.il/forums/attachm...1&d=1337953620
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
umbo
הוא נראה מעולה!
קיט מומלץ??