כיוון מסוק הוריקאן וזריקת זנב
שלום חברים.
ביום שישי האחרון רציתי לעשות טיסה עם מדריך.
לבד המסוק טס יופי קודם שחיברנו את החניך מדריך מה שקורה זה שברגע שמעלים את המצערת הזנב נזרק הצידה כמו שאפשר לראות בסרטון. אני משתמש בגיירו קווארק וסרוו פוטאבה 9256
אני חושב שהמסוק אולי יצא מכיוון או משהו אשמח עם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואולי גם לעזור לי לכוון את המסוק.
אני משתמש בפוטאבה 10CG
תודה רבה חבריםhttp://www.youtube.com/watch?v=mC56V...ature=youtu.be
תגובה: כיוון מסוק הוריקאן וזריקת זנב
שלב א תוודה שהזנב מכוון בצורה מכנית (סרוו זנב במרכז ), ולאחר מכן לרחף במצב שומר זנב לא נועל זנב ולסגור או לפתוח את הלינקים של הפושרוד עד למצב שהמסוק לא יסתבסב (במהירות ראש מתאימה כמובן) לבדות שאתה בגיין לא נמוך מדי בזמן הכוון הנ"ל, לאחר מכן לרחף במצב נועל זנב ,ולכוון את הגיין הרצוי (הגיין רצוי שיהיה סמטרי
מקווה שעזרתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
paylot
שלב א תוודה שהזנב מכוון בצורה מכנית (סרוו זנב במרכז ), ולאחר מכן לרחף במצב שומר זנב לא נועל זנב ולסגור או לפתוח את הלינקים של הפושרוד עד למצב שהמסוק לא יסתבסב (במהירות ראש מתאימה כמובן) לבדות שאתה בגיין לא נמוך מדי בזמן הכוון הנ"ל, לאחר מכן לרחף במצב נועל זנב ,ולכוון את הגיין הרצוי (הגיין רצוי שיהיה סמטרי
מקווה שעזרתי
תודה לך הזריקת זנב קוראת רק בעלאה פתאומית של סלד
שתדע זה כרוך בכמה אפשרויות ,עקומת מצערת לא נכונה בנורמל או גיין נמוך מדי או חסר מהירות ראש בריחוף
תבדוק שרצועת הזנב לא רופפת
יש לי גם הוריקן והיתה לי בעיה של זריקת זנב
יצא מצב שהחלפתי אצל ליאור את הסרוו זנב והיום גם הרמתי אותו לאוויר
והוא היה יציב חבל על הזמן
אולי תבדוק דגם של סרוו אחר אצלי זה עבד
בהצלחה
אצלי זה סרוו של פוטאבה חדש עם גיירו קווארק יכול ליהיות הגיירו באמת לא מכוון כראוי?