תגובה: להבים לראש פלייברלס dfc
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
אליין כבר לא מוכרים את ראשי הפלייברלס ה״רגילים״, אז אני כנראה קופץ ישר לעולם הdfc. עבור ה500 שלי... ברור שהכי טוב לשים לראש שכזה להבי פלייברלס, אבל השאלה היא האם לשים לראש הזה להבי קרבון רגילים של אליין בעייתית ברמה של הגברת הסיכון לבום סטרייק או משהו דומה? ברור לי שלהבי פלייברלס יביאו ביצועים טובים יותר, השאלה עד כמה זה קריטי לרמת ההטסה הנוכחית שלי- FFF ספורטיבי, קצת רולים, פליפים, פירואט טראוול וכדומה. מערכת הפלייברלס המיועדת היא 3GX שתעודכן לגרסא 2. הגיר והפניון - סטוק
אם אלן לא קיבל בום סטרייק אז אפשר להיות רגועים
http://www.youtube.com/watch?v=sWO8nQqnZsQ
היי גיל אני חושב שברמת ההבנה אתה קצת לוקה בחסר..
אין קשר בין הבום סטרייק ללהבי 3G או רגילות.
אלא לסל"ד שלך... עם ראש DFC השאיפה היא לסל"ד גבוהה קצת יותר כדי להמנע מבום סטרייק.
זה הכל...
אני מטיס כרגע את ה600PRO שלי עם ראש DFC ולהבי 600D שהן בהגדרה אינן להבי FBL והמסוק עובד ברוך ה' ללא תלונות בכלל!
השאיפה היא לעבור ללהבי FBL אך זה לא בסדר העדיפויות שלי כרגע..
ההבדל העיקרי כאן בין להבי FBL ללהבי FB הוא מרכז הכובד ואולי הקשיחות של הלהב.... זה הכל.
בקיצור שיהיה לך בהצלחה, תבדוק שה- Anti rotation נמוך מספיק כדי לא להפריע לך לשדרג לראש הנחשק :)
אגב, קיט ההסבה לבד לא יספיק לך ל 500, אתה חייב להזמין את הגריפים החדשים!
לא לשכוח ;)
ההבדל בין להבי פלייברלס ללהבים הרגילות הוא במשקל ובאיזון.
עדיף להטיס מסוק פלייברלס עם להבים מתאימות וזה לא משנה אם מדובר ב dfc או בראש רגיל.
הטסה עם להבים רגילות תגרום למסוק פלייברלס להיות פחות יציב, יותר קופצני, יותר זריז, פחות מדוייק - אבל לא באופן שלא ניתן להטסה. סתאם פחות נוח, ומגלים את זה כשמטיסים בפעם הראשונה עם להבי פלייברלס.
לכן ההמלצה שלי אם יש ואפשר , לקנות מראש להבי פלייברלס. אני אגב ב 550 שלי עובד עם להבים רגילות כי פשוט לאליין אין להבי פלייברלס בגודל הזה. כבר ראית איך המסוק שלי טס..
היי גיל, אכן את ה 3GX מתקינים ללא פח מתחת.
יש לי דו"צ מעולה בשבילך.
אכן נראה כאיךו מעוז ה3GX נמצא אצלנו, יוסי ואריאל נותנים בראש ומכוונים אותם מתוך שינה...
אני לאחר החלטה לבדוק מערכות נוספות עברתי למיקאדו.
אני הרבה יותא מאשמח לפגוש אותך ואף מחכה לארח אותך אצלנו בשטח לטיסת מבחן/כיוונים ל 3GX שלך.
לא תתחרט כלל וכלל.
גיל תתחדש
אני באותו המקום רק עם 550
3gx מחכה במגירה
ראש DFC + גריפים בדרך מלפני שבוע
בכל מקרה הבורר אמר לי שאת הדוצ הכי טוב יש למכירה באופיס דיפו
כנראה שהוא אפילו אותו סוג כמו המקורי
דק עם ציפוי אדום
הדו"צ המומלץ ביותר (מנסיון עם כמה וכמה מסוקים והמלצה של מומחים אמריקאים) הוא מסוג 3M 3010 (הוא שקוף כמו ג'לי עם פס אדום עליו).
עולה כ35 ש"ח בכל רשתות ה"עשה זאת בעצמך" למיניהן. שתי שכבות (ללא מתכת) עושות את העבודה בצורה מופלאה ב550 שלי עם ראש DFC.