תגובה: מנוע מסתובב ללא שליטה
משהו לא עושה לי היגיון עם החיבור שלך...
איך נוצר מצב שבו אתה יכול לשלוט על המנוע דרך השלט אך לא
לשלוט על כל שאר האלקטרוניקה???
משהו פה הזויי לי מאד.
על כל פנים החיבור שלך לא נכון ולא בטיחותי לאור מה שסיפרת פה.
אני מבקש תשובות לעניין , למרוח לי תשובות כמו "טעות בחיבורים" כבר נבדק העניין זה לא המצב , חגאי מה אתך?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
giliav
אני מטיס עם אורורה ואין קשר לspc. הspc בסך הכל נותן כניסת מתח ישיר. למקלט לחיווי של מתח הסוללה בשלט. אני תמיד משתמש בו כי הוא מעולה.
נשמע לי שלא תכנת מצב fail safe במקלט וזה מסוכן מאוד!
אצלי גם אם אני מכבה שלט באמצע עבודה של המסוק הוא ״יודע״ לכבות מנוע וליישר להבים.
חפש במדריך איך לתכנת fail safe במקלט או תן קפיצה לאשדוד ואעזור לך בכייף לתכנת את זה.
גילב נשמה פיל סיב קשור למשדר שכבה או איבד קשר אם המקלט , פה העניין הפוך המשדר דלוק המערכת במודול כבויה
לא חייב להיות טעות בחיבורים, ה SPC נותן מתח למקלט ללא מתח לסרוואים, לא יודע איך זה מחובר אצלך, אבל האם ישנה סוללה שמחוברת בצורה נפרדת ל SPC? תראה את החיבורים שלך ונוכל לעזור.
למרות זאת יש פה בהחלט טעות אנוש - אני תמיד בודק שהמערכת התאפסה לפני שאני מפעיל מצערת, בודק כיוונים נכונים ותנועת זנב, בנוסף לכך להכניס לאיידל אפ על הרצפה.. לדעתי האישית זאת טעות.
1 קבצים מצורפים
הנה דוגמה לחיבור נכון ע"פ החוברת:
Re: מנוע מסתובב ללא שליטה
מדובר בBEC עם מפסק במצב מנותק כך שהסרוואים לא מקבלים מתח ולכן אין שליטה,
המקלט אופטימה שמוזן מתח ישירות מהסוללה 6 תאים דרך שקע SPC עובד מרגע חיבור הסוללה כמובן הרי זו אחת ממטרות הSPC
הבקר מחובר לסוללה הראשית ונדרך עם חיבור הסוללה
מכיוון ששני הרכיבים מקבלים מתח וחולקים אדמה הבקר עדיין מקבל פקודות מהמקלט למרות שאין מתח לסרוואים
במסוק חשמלי שבו נעשה שימוש בSPC חובה אבל חובה להשתמש בBEC ישיר ללא מפסק כדוגמת ה CC BEC Pro!!!
אם בכל זאת רוצים מפסק לBEC אז חובה לחבר את הג'מפר לשקע הSPC ולוותר על הטלמטריה ועל ההגנה מפני brounouts (ניתוקי מתח קצרים)
אין לי מסוק כזה משוכלל ...
ולכן אצלי אין בעיות כאלו, אבל הנקודה של להכניס את המסוק לאיידל על הקרקע כשהשלט לא ביד לתקן משהו במקרה ו ...
נראה לי שגוי מאד.