תגובה: mini titan 3500 ש"ח
ברוך הבא לפורום,
אם אתה מעונין במשהו חדש בתקציב שלך,
יש לאליין את הRTF הבא : http://www.flying-hobby.com/shop/ali...y-p-10094.html
יש שם קיט TREX450 מאובזר בכל האלקטרוניקה
שלט פוטבה 6 ערוצים - ה-KDS שלט נחות לידו.
מטען וסוללה למסוק.
אני לא חושב שיש עסקת RTF טובה יותר מזו בשוק.
בנוסף יש אין ספור מקורות לחלקי חילוף גם בארץ בחנויות שונות ומאנשים בפורום וגם בחו"ל.
שלום נריה,
קודם כל אני אשבח אותך על ההתקדמות הזהירה וחיפוש תמיכה לפני צעד חשוב,
אתה הולך כנראה לראות פה איזה קרב רב של המלצות, החשובה מכולן אולי תהיה שתעשה חיפוש בפורום על המילים "מסוק חדש" ותגלה היסטוריה של הצעות ודעות שבסופו של דבר יעזרו לך להבין דברים בסיסיים שאיתם תוכל לבחור מסוק מתאים.
ככלל, ככל שהמסוק יותר גדול הוא יותר יציב וכמסוק 6 ערוצים ראשון הרוב ימליצו לך לא ללכת על מסוק 450 (יש כאלה שכן אבל הרוב לא) אלא על מסוק 500 ומעלה.
אני לא מכיר את המסוק הזה ספציפית אז לא אוכל להמליץ או לא עליו,
אבל,
בתקציב שלך תוכל לקנות הוריקאן (מסוק גודל 500 שאפשר לשדרג ל550) ואפילו איזה TREX500 יד שניה,
RTF אומר שהשלט כלול ואני לא מכיר את KDS, אני מטיס עם FUTABA 7C והרבה פה ימליצו על DX7/8 או אורורה9 הכי חשוב להבין שבמסוק 6 ערוצים השלט מאד חשוב כי כל החוכמה נמצאת בו ולכן הייתי הולך על שלט איכותי ושיש אותו להרבה אחרים כך שתוכל לקבל עזרה (אותו דבר לגבי המסוק!!)
סוללות (ממליץ על ZIPPY) ומטען תוכל לקנות במחירים סבירים מהסיני
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/index.rc
כשתחליט על המסוק נוכל לעזור לך איזה סוללות ומטען מומלצות (גם על זה תריץ חיפוש ותגלה עולמות)
יש פורום מוכרים קונים ב EFLY שתוכל לראות מה הולך (מסוקים, רדיו וכו) ותוכל לקנות יד שניה ממישהו שגם יוכל לעזור ולהמליץ
http://www.efly.co.il/forums/forumdi...6-מוכרים-קונים
בהצלחה
חגי
אני רק אחדד לפותח השירשור , בתקציב של 3500 ש"ח אפשר להשיג ציוד יותר טוב כדי להתקדם מאשר המסוק שהמליצו לך עליו.
וכמו שכתב חגי, יש לו מעט ציוד יד שניה שאתה יכול לקנות וכל שהמסוק גדול יותר, הוא יהיה יציב יותר ויהיה לך קל להתקדם איתו.
ברוך הבא לפורום ולתחביב הממכר הזה.כמו שגיא אמר זה מסוק מצויין ואם תרצה תוכל לקנות אותו גם בארץ כולל שלט במחיר של 3500 ש"ח אם אני לא טועה,אני יכול לייעץ לך בתור אחד שהתחיל לפני שנה בערך להטיס,אתה חייב לעבוד הרבה מאוד בסימולטור לפני שאתה מרים מסוק כזה לבד לאוויר אתה צריך לקחת שיעורים עם מדריך מיומן שהתחבר אליך לשלט עם כבל חניך מדריך ויוכל לשלוט לך במסוק במקרה שתעשה טעות,זה יגרום לך לחסוך הרבה מאוד כסף בעתיד על ריסוקים,מאיפה אתה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyro
אני רק אחדד לפותח השירשור , בתקציב של 3500 ש"ח אפשר להשיג ציוד יותר טוב כדי להתקדם מאשר המסוק שהמליצו לך עליו.
וכמו שכתב חגי, יש לו מעט ציוד יד שניה שאתה יכול לקנות וכל שהמסוק גדול יותר, הוא יהיה יציב יותר ויהיה לך קל להתקדם איתו.
...
הטירקס 450 עוד פופולרי?
אין לי ספק שאני אצטרך חלקי חילוף בשנה הקרובה לפחות, אני אוכל למצוא אותם בארץ עוד שעד אז המסוק יעלם מהחנויות?
אני אקרא על מסוקים חדש, תודה על העצה =]
לגבי מסוקים יד שניה, זה בטוח?
אני מתכוון, המסוק מורכב מהרבה מאוד חלקים, הסיכויים שהם יתבלו במסוק יד שניה גדולים יותר מזה שהם יתבלו במסוק יד ראשונה.
ובהתחשב בזה שאני קונה מסוק לכמה שנים ולא מסוק זמני שבעתיד אני אחליף אני חושב שעדיף מסוק יד ראשונה.
אני חושב שאני אסתדר עם מסוק 450, המחיר שלו נמוך משמעותית ממסוקים 500-550.
אני גר בישוב חשמונאים, לייד העיר מודיעין.
יש לנו בישוב מגרש דשא גדול מאוד עם מרחב הטסה מעולה.
חוץ מזה שהוא נמצא לייד כביש ראשי זה מקום מושלם.
ד"א, אני אשמח אם זה יהיה פחות מ 3500 =]
אבל אני מוכן לשלם בתמורה לאיכות.
תודה רבה, נריה.
חוץ מהמחיר, מה ההבדל בין terx 450 ל terx 450 pro V2 ?
http://www.flying-hobby.com/shop/tre...fm1u8qdrkqb2g6
כן, ה450 עדיין פופולרי...ויש חנות בירושלים שהיא היבואנית של אליין בארץ, ככה שנשמע לי פתרון טוב בשבילך.
להביא מחו"ל את ה-450 RTF גם עם תשלום מיסים מלא , יצא לך ~2500 ש"ח...
נשמע מעניין...
זה מסוק שאני אוכל להינות ממנו בשנים הקרובות או שאני
אצטרך להחליף אותו במסוק חדש בעוד שנה?
אתמצת את העניין
המוסק שהוצע לך הוא אחד הגרועים שקיימים, והמחיר בשמיים
קרא בתשומת לב את ריכוז המידע בחתימה שלי, זה יעזור לך להתמקד על הרכישה הנכונה
אם אמרת מסוק 450 יש לי שני כיוונים להמליץ לך עליהם
1- KDS 450 Q- מסוק חדש בשוק של KDS ואני אומר מניסיון שהוא לא רע למתחיל. חלקי חילוף ב 2-3 דולר, אומנם השלט לא משהו בשמים
ויש טובים יותר אבל מה KDS יש תמיד מאיפה להתקדם.(עדיין יש לי את השלט הישן שלהם והוא לא רע עד כדי כך לדעתי, אבל מסכים שהוא לא משהו בשמים)
2- מיני פרוטוס- היתרון הגדול של המסוק הזה הוא שהוא בכלל לא צריך חלקי חילוף. ראיתי צמד מסוקים כאלו מתרסקים ריסוקים שהיו משתקים כל טירקס
בצורה קטלנית ובמיני פרוטוס יש צורך רק ליישר להבים ועלות חזרה לאוויר, סביר להניח שתחליף ציר או ספינדל פעם או פעמים בשנה בלחץ, אבל כל חלק יקר בהרבה
משל אלין ובתמורה לכסף הוא לדעתי לוקח בגדול ואל תשכח שיש אופציה בקיט לפלייבר\פלייברלס מה שנותן אופציה לשדרוג עתידי. לגבי הרכבת הקיט- אל תדאג בקשר לזה,
אני מתנדב לעזור לך (יש לי המון זמן אחרי ה-20 ביוני והרבה רוח של נתינה)
אני מעדיף לקנות מסוק מורכב וללכת על בטוח, למרות שבתחילה חשבתי שיהיה מאתגר לבנות אותו לבד =].
עודד, קראתי לפני שנרשמתי לפורום את הרבה מהאשכולות כאן, ראיתי שאתה מתנגד רציני של המסוק הזה
ובכלל של החברה הזו. אבל רוב האשכולות היו מ 2008-2010 והנחשתי שמשהו השתנה.
כדי ליהיות בטוח פתחתי את האשכול וטוב שפתחתי.
יש לך מסוק אחר להמליץ לי במקום המיני טיטאו? ( terx 450 ?)
עמית, יש לך מסוק 500 במחיר סביר להמליץ לי עליו?
ככל שהמסוק גדול יותר ככה המקומות שבהם ניתן להטיס אותו קטנים יותר.
אני אחפש מאמרים על היתרונות והחסרונות של מסוקים גדולים יותר ואני אשכול את ההצעה.
תודה =]
נאור, ראיתי אפשרות של ה KDS, הוא מאוד זול ומפתה, אבל כמו שאמרתי, אני לא רוצה מסוק להתחלה אלא מסוק קבוע.
למרות שאיך שזה נשמע פה אני לי סיכוי לעמוד בפיתוי ולא להתקדם ולקנות עוד מסוקים, אבל בכל זאת אני רוצה מסוק שיאתגר גם מטיס מקצועי.
ה KDS זול מאוד ביחד למחיר שלו, אבל הוא מסוק רגיש להתרסקויות וה 3D שלו מאוד אדיש.
החלטתי להשקיע קצת יותר ולמצוא משהו יותר רציני, גם אם אצטרך להטיס חודשיים בסימולטור בלי לגעת במסוק.
המיני פרוטס כבר עובר את התקציב שלי בהרבה, ולא מצאתי עליו המלצות מיוחדות בניגוד לטירקס =]
למרות שראיתי כמה סרטונים שלו ביוטיוב וה 3D שלו הדהים אותי.
נריה.
הייתי יורד מהרעיון של המיני פרוטוס. הוא לא נפוץ במיוחד בארץ וזה תמיד חיסרון. וגם לפי מה שאני שמעתי זה כלי מאד עדין, לא יודע מאיפה באה חוות הדעת שזה מסוק עמיד (אני לא אומר שזה לא נכון, רק מנוגד למה שאני שמעתי עליו). בקטגוריית המתחילים נפוצים הTrex 450 וה500, וההוריקן 425 שזה למעשה מסוק 500. אני ממליץ לך להתחיל עם Trex 500, ישמש אותך לטווח זמן מספיק הלאה וכמובן עם מערכת רדיו מתאימה. לי עלתה הכניסה לתחום עם Trex 500 ומשדר אורורה 9 קצת יותר מ4000₪ כולל הכל- משלוחים, מסים (שילמתי מעט מאד יכול היה לצאת יותר), סוללות וחלפים ראשוניים; זה מעבר לתקציב שלך..אבל כשתכנס לתחום תגלה שעיקר ההוצאה על מסוקים היא בהמשך ולא בהתחלה ;) בתקציב שהקצבת יש לך לדעתי שתי בחירות ראויות- Trex 450 או ההוריקן. כאן, אני אישית הייתי ממליץ על חבילת הrtf של אליין עליה המליץ לך גיא. ההוריקן טוב יותר למתחילים אבל לדעתי ה450 הוא גם כלי טוב להתחיל ממנו, החלפים זולים בהרבה, והוא ישמש אותך לדעתי יותר זמן מההוריקן... אני לא כל כך שומע על מטיסים שממשיכים להטיס הוריקן מעבר לשלבי הבסיס. אבל האוזניים שלי מוגבלות למה שאני שומע :).
יש יתרון גדול בלקנות מסוק כקיט ולהרכיב לבד - זה גם חלק גדול מההנאה מבחינתי, ממלא סיפוק לראות כלי שהרכבת בורג-בורג טס באוויר, וגם מלמד אותך להכיר כל בורג ושייבה במסוק, וזה חשוב גם לתיקונים בהמשך וגם להבנת אופן העבודה של המסוק. אבל לפעמים יש הצעות טובות ביד 2. אני יודע על כמה הצעות טובות כרגע בלוח יד 2 אוכל להמליץ לך בהודעה פרטית (אין לי שום אינטרס בעניין)
בהצלחה! וכמו שנאמר לך טוב מאד שאתה משקיע זמן לשקול את הנושא וללמוד את השיקולים. קניות פזיזות בתחום שלנו עולות לא מעט גם בכסף וגם בתסכול
תסתכל על התקציב שלו, מה אתם ממהרים ישר להמליץ על 500, מי שילם לכם כדי להמליץ על אותו גודל אותו סיפור כל הזמן.
״מעט יקר לתקציבו״ ? מה זו העדינות הזאת, יקר פי 2 מתקציבו, חלקים פי עשר מיכולתיו אני מעריך.. וממש לא מסוק בגאז׳.
אורי-כאן ....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
standBy
תסתכל על התקציב שלו, מה אתם ממהרים ישר להמליץ על 500, מי שילם לכם כדי להמליץ על אותו גודל אותו סיפור כל הזמן.
״מעט יקר לתקציבו״ ? מה זו העדינות הזאת, יקר פי 2 מתקציבו, חלקים פי עשר מיכולתיו אני מעריך.. וממש לא מסוק בגאז׳.
אורי-כאן ....
אתה טועה ידידי
הוריקאן 425 לא רק שנכנס בתקציב הזה, אלא שהתמורה שתקבל גבוהה יותר מכל מסוק אחר שהומלץ כאן ונכנס בתקציב הנ"ל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עמיתקופטר
ראית פעם את ישראל אסולין עם 2 מסוקי 700, מסוק 600 ועוד מסוק 450 עם שלט, סוללות דלק ומטען על הקטנוע? עד שלא ראיתי את זה לא האמנתי לסיפורים.
אני בכ"א לא מתכוון להתקע עם מטר-מטר וחצי בין הרגליים. אנכית זה מפריע, רוחבית זה מסוכן.
אם השיטה שלו שונה, אשמח לדעת איך.
אבל שוב זה לא קשור, מסוקים בגדלים האלה לא קומפקטים, חלקי חילוף יותר יקרים ועוד פירות שהתקציב שלו לא מאפשר.. ועוד הוא מתח אותו.
אם אין לו בעיה עם כל מה שהזכרתי שיקח גם 700 ואפשר להתעלם מהודעותי. הרושם שאני קיבלתי הוא שתהיה לו בעיה.
גם אני לא ראיתי איך הוא דחף את כל זה לקטנוע, אז עד אז..
אני אחשוב שוב על הרכבת המסוק בעצמי.
אבל אני אצטרך גיבוי קטן מהצד למקרה שיהיו דברים שאני לא מבין
כדי שאני לא יהרוס אותו.
אני שמח לקבל כל עצה שתוכלו לתת =]
תודה עמית על היעוץ שאתה מביא כאן.
להוריקן יש חלקי חילוף זמינים בארץ?
או שאני אצטרך להזמין מחו"ל מראש? (במידה ואני אקנה אותו)