שימון מיסבי מנוע סקורפיון
באתר של סקורפיון מומלץ לשמן את מיסבי המנועים שלהם כל 5-10 טיסות. בשרשור הבא קראתי איך: http://www.efly.co.il/forums/showthr...9%F8%F7%F1-600
אני מזמין את השמן הייעודי של סקורפיון, השאלה במה אפשר לשמן עד שיגיע? בכל זאת 3 שבועות ממוצע למשלוח וחבל לי לסכן את המסבים בהטסה ללא שימון, המסוק נקנה יד שנייה כך שאינני יודע מתי שומנו לאחרונה. טפטוף של כמה טיפות שמן מכונות תפירה עם מזרק ומחט - תופס לבינתיים?
מתנצל אם השאלה מטופשת, אין לי נסיון עם מנועי סקורפיון, במנועים של אליין אין המלצה לשמן עד כמה שידוע לי.
תגובה: שימון מיסבי מנוע סקורפיון
קפוץ אלינו, "נלווה" לך כמה טיפות. ;)
כן, שמן מכונות תפירה מתאים
גם לי יש את הבקבוק של סקורפיון בהוד השרון אם אתה רוצה
1 קבצים מצורפים
תשמנו תשמנו שלא יקרה לכם דבר כזה P:
במנועים של אליין אין צורך לשמן את המסבים (MX500) ??
ואים אני כן רוצה לשמן זה יכול להזיק או להועיל ??
ממולץ תמיד לשמן את המיסבים, גיל אני ממליץ לך על הדרך להזמין זוג מייסבים למנוע אם כבר אתה מזמין את השמן....
האמת שאני לא זוכר מה לגבי מנועי אליין למרות שאני מאמין שזה אותו דבר....
תזמין מhelidirect יש להם הכל והמשלוח 99% ממהזמנות שלי הגיעה תוך 6-7 ימים
דרך אגב- גם אני הזמנתי לא מזמן את אותה ההזמנה למנוע שלי בפיוריון ואני דואג לשמן אחת לשבועיים(10 טיסות בערך)
האמת שכן הם אכן יותר יקרים...
למרות שגם המשלוח של readyheli דיי מהיר
ואם כבר אז כבר שימנתי מייסבימנוע ;)
עצה- טפטף גם עלהציר הראשי, על המייסבים שלו ועל הסוואשפלייט- לא מזיק זה בטוח. ואל תשכח בזנב על הדרך
1 קבצים מצורפים
אגב שמנים ... קניתי היום את השמן הנ"ל ... אמרו לי שזה שמן מכונות תפירה ... האם מישהו יכול לאשר את השמן הזה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guylederer
אגב שמנים ... קניתי היום את השמן הנ"ל ... אמרו לי שזה שמן מכונות תפירה ... האם מישהו יכול לאשר את השמן הזה?
זה שמן למנו 2 פעימות, לא חושב שזה מתאים