תגובה: עד כמה אנו מכורים??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Friman
לפחות שעה ביום מעביר בנטו בקריאה וכתיבה בפורום (2500 הודעות בשנה - לא הולך ברגל..), בד״כ עוד שעתיים שלוש בשבוע סימולטור, שלוש עד שש שעות הטסה בשבוע, אם יש ריסוקים לתקן או שידרוג להתקין או כלי חדש- עוד איזה 10-15 שעות עבודה על זה בלילות. אז במצטבר כמה זה יוצא? בין שעתיים לשלוש שעות ביממה שמוקדשות לתחביב בממוצע..? זו בהחלט התמכרות רצינית. ועל כסף עוד לא דיברנו פה בכלל... תעשה סקר כמה מהחברים פה הפסיקו לקנות בגדים מאז שנכנסו לתחום כדי לחסוך למסוק חדש..;)
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
אני אחד מהם:D
אין ספק שגם סקר כזה צריך להיות ואני מניח שיקרא "עד כמה היית קמצן בכדי להגיע למסוק חדש?"
פעם הייתי מטיס כל בוקר לפני העבודה ואז עוד הטסה או שתיים בערב, בסופ"ש רוב היום מוקדש לזה..
עד לפני חצי שנה בערך הייתי מבלה כמה שעות כל יום בהתעסקות בתחום.
לגבי חיסכון - למזלי התחתנתי עם אישה טובה והיא זו שקונה לי את הבגדים...ולפעמים גם מסוקים...;)
בזמן של לימודים בערך 2-4 שעות תלויי במבחנים
ובחופש 6-8 שעות (הרוב סימולטור בשניהם)
התחום הזה באמת ממכר 5 שעות בסימולטור ביום.
שיש שבת רק של הטסות וכל הזמן הפנוי חושב רק על מסוקים :D
היייתי מכור קשה בשנה הראשונה בלימוד של התחום הרבה שעות קריאה פורום ושיחות עים מי שרק רצה
שעות סמולטור תיקונים שידרוגים סיכום להערכתי ממוצע שעתיים ביום
אני בכלל לא מכור, אפילו לא טיפה
ואם אתם לא מאמינים, אני אכתוב את זה שוב ושוב, בכל כניסה שלי לפורום. עכשיו, בעוד שעה, בעוד שעתיים, בחצות, לפנות בוקר, מחר,ומי שלא השתכנע אני אשכנע אותו בשטח ביום שישי, בשבת, רק תגידו מתי :D
ניראה לי שלקחנו מהאישה שעתיים מהילדים שעה מהנכדים רבע שעה וכל מה שחסכנו מהמשפחה התחביב מקבל!!:o
לגביי מכור זה כבר קללה לצערי:o
בהתחלה התלהבתי , אבל אחרי שטעמתי קצת FPV הבנתי שהטסה בגוף שלישי זה כבר לא מספיק לי.
מה גם שמסוק דורש ממש הרבה השקעה של זמן הטסה וסימולטור , לא מתאים למי שבא לו להטיס פעם ב...
מי מכור? אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה, אני פשוט לא רוצה. :cool: