http://www.youtube.com/watch?v=6D22_rHwP6k
צילום לא משהו וטיסה לא משהו אבל מקום יפיפה שדות עמק יזראעל
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=6D22_rHwP6k
צילום לא משהו וטיסה לא משהו אבל מקום יפיפה שדות עמק יזראעל
אחלה שקיעה
עשתה לזנב מצב רוח לריקודים ;)
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
חברים וכל אלה שמעלים סרטונים ביקורת בונה אנא מכם אם אתם מעלים סרטונים שיהיו באיכות סבירה כדי שנוכל לראות משהו אחרת זה מאבד מהטעם
וכולנו רוצים לפרגן פה אחד לשני!
שתיהיה שבת שלום
תעשה משהו בקשר לזנב יש לך שם בעיה\כיוון לקוי
;)
כן יש לי איזה בעיה עים הזנב קצת רוקד לא תמיד גיירו מכוון טוב ומקובע טוב עים פלטה מתכת של אליין
כל הצירים הוחלפו זנב ראש ראשי
נראה לך שאתה מזהה משהו
כיוון מכאני לקוי או וויברציה .
תבדוק מכלול זנב
להבים מאוזנות?
ציר ראשי תקין ללא עיקום?
מצב סחיפת הזנב במצב לא שומר ?
צירים ראשי ספינדל זנב חדש אין רעידות בגוף מכלול זנב שפצתי סידרתי לא חדש אבל נראה בסדר להבים חדשות אליין (פלסטיק)
לא יודע אני ילך לחבר מיקצועי שיסתכל בכל אופן תודה רבה
איזה ג׳יירו זה, GP780?
תשים לב שהחוט של הג׳יירו משוחרר ולא מעוגן לגוף
גיין אני מניח שניסית להוריד קצת?
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
החוט נראה לי בסדר חופשי והגיין גם ניסיתי הוא בנקודה האופטימלית
איזה ג׳יירו זה? ה780?
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
כן GP780
נראה לי שזה חופש בזנב תזיז את להבי הזנב עם היד ותראה עד כמה הם רופפים אם כן והרבה אז.. כי התנודות הם קטנות ולי לפחות זה נראה כמו משהו מכאני
יום טוב :)
אים הבנתי אותך נכון זה 12 ממ" חור אמצעי מבין השלוש .
יש קצת חופש בגריפים זנב אני יודע שזה מקובל (אוחזי להבים )
יש כל מיני פרמטרים שיש לקחת בחשבון כי להגיע לסטאפ אופטימלי עבור הזנב - מיקום הבול על ההורן, להבי זנב, מהירות ראש, הגדרות גוברנור / גרף מצערת, מתח היציאה של הBEC לסרבואים. כל זה בהנחה שהכיוונים המכניים תקינים ושאין לך ויברציות ממקור של תקלה כלשהיא. אני יכול לרשום לך כאן פירוט של כל הפרמטרים הללו שיש אצלי ב500- אלו פרמטרים שעבדו לי טוב גם עם ראש פלייבר עם GP780, גם עם ספרטן קווארק וגם עם הפלייברלס של 3Gx. הזנב שלי יציב כמו סלע ;). אבל השינויים הללו ישפיעו לא רק על הזנב אלא על כלל התנהגות הטיסה של המסוק שלך. לכן אני לא חושב שזה יהיה אחראי סתם לכתוב רשימת ערכים, וגם שלא הייתי רוצה שמישהו אחר ישתמש באותם הערכים ״על עיוור״ מבלי להבין על מה ולמה. בקיצור, דבר איתי בה״פ.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
גיל אני לא מבין גדול בכל הכוונים שלט,בקר,מתח,במכני אני עושה הכל לבד בפעם האחרונה היה אצלי ישראל אסולין
וכיוון לי את המסוק אני ילך למישהו שמבין שיסתכל ואני יעדכן מה עשיתי בכל אופן תודה רבה לך על האכפתיות אין כמוך :rolleyes::rolleyes:
הבעיה נפתרה הזנב והמסוק בובה באדיבותו של אבנר התותח ידע עצום בתחום השלט רחוק
ומומחה במיוחד במסוקים .
תודה רבה אבנר :):)
ספר מה הייתה הבעיה שנלמד כולנו
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
אני קצת מתבייש אבל גם זה קורה סגרתי חזק מידי את הלהבים של הזנב .:mad::mad:הבורג הזה שמחזיק את להבי הזנב תמיד הדאיג אותי .
שאלתי ואמרו לי שלא שמים לוקטיט במקום הזה כי יש "ניילוק" סוג של פלסטיק שיש בתבריג שמונע מהבורג להיפתח וחשבתי והירגשתי שאצלי הבורג חלש מידי או נחלש עים הזמן.(נשחק הפלסטיק בתבריג)
והתפקיד שלו והחלק שהוא מחזיק והמקום בתנועה הם קריטים אז שמתי קצת לוקטייט וסגרתי כניראה חזק מידי (בדיאבד מסתבר שכן) מה שמנע כניראה מהלהבים להיפתח למקום שלהם .
בקיצור הברגים שוחררו והרווחתי מפגש עים אבנר שבאדיבותו כיוון לי כבר את כל המסוק טיפה טראקינג וגרפים קצת בשלט והמסוק כמו סכין לא זז מ"מ שוב תודה לאבנר ולניל שעזרו
היום היטסתי פצצה