3D MASTERS 2012 - זה מתחיל !!!
זהו, עוד שנה עברה, וכבר שבוע הבא זה מתחיל שוב: 3D MASTERS 2012 !!!!
תקראו לזה אליפות העולם , תקראו לזה תחרות של הטובים שבטובים, אותי זה מרגש כל פעם מחדש !
השנה הזו עברה מהר מאוד, בין הקמת מחלקת מסוקים ה-F3N בארץ וכבר 2 תחרויות ארציות ואירוע PAM XTREME , ביקורים ב-IRCHA ובטיוואן, הזמן טס !...וגם אתר קטן כזה...הלידיילי...
כמות המסוקאים בארץ גדלה, כמות המסוקים גדלה, כמות שטחי ההטסה הצתמצמה..., מותגים חדשים תפסו נתח שוק...GAUI, COMPASS ועוד...וכן גם אליין עדיין פה ולא יעלמו כל כך מהר :cool:
אפילו הפורום קצת נרגע :)
זו הייתה שנה בהחלט יפה.
יום שני הקרוב קבוצה קטנה של ישראלים תעלה על המטוס ובתוכם 2 נערים בני 14 שרוצים להראות לכל העולם שאנחנו על המפה, אז תחזיקו אצבעות חזק , חזק!
שיהיה בהצלחה, תותי ואסף !
גיא
תגובה: 3D MASTERS 2012 - זה מתחיל !!!
מיהם כל האנשים שעולים על המטוס לתחרות?
נערים? אלו גברים קטנים אני עד להקרבה המוערכת של חברה רק בני 14 ממש טירונות 07 ,זה לא פשוט בכלל המון השקעה ומוטיבציה אין סופית להוכיח ,אני מאמין שיהיו בשורות מאוד משמחות בתחרות השנה.
אסף,תותי אני גאה לומר אתם מטיסים פשוט תענוג לעיניים וגיא אתה לא עשית מטיסים יצרת מכונות 3 D רצחניות ומשומנות היטב.
המון הצלחה (וחבל שלא מתאפשר לי להגיע לתחרות)
שיהיה בהצלחה לתותי ואסף, למשפחת גולדשטיין ומשפחת אלוש, ושיהיה בהצלחה גם למאמן - גיא רוגלית האחד והיחיד.
למי שלא יודע ולמי שלא שמע - כמו בשנה שעברה גם השנה גיא הגדיל לעשות ובמשך החודש האחרון אימן את תותי (והשנה נוסף גם אסף) מבוקר ועד ערב.
כל כך הרבה השקעה שלא נותר לי אלא להוריד את הכובע ולומר תודה !!!
השקעה כזו היא לא עניין של מה בכך, והתוצאות נראות לעין. בשנה שעברה תותי הגיע לגמר בזכות האימונים עם גיא, וכולנו מקווים שתצליחו לשחזר את ההצלחה ואולי אפילו קצת יותר מכך (פודיום . . . ;))
ההצלחה של תותי ואסף שייכת לא פחות גם להורים התומכים - משה גולדשטיין ובנצי אלוש - אז גם לכם - המון בהצלחה.
גם בזמנים הקשים וגם בשעות היפות הייתם שם לתמוך ולעזור - אני בטוח ששניכם מלאי גאווה.
מחזיקים לכם אצבעות ומתפללים לטוב ביותר.
בהצלחה לכולם :cool:
אני קורא ומתרגש כבר לפני שנסענו.
איפה בעולם תמצאו אדם שמשקיע כל כך ביצור אלופים. קשה לעבוד אתך אתה דורש אותך מעניין רק עבודה.
לי נשאר רק להגיד תודה על ההשקעה , אין כמוך.
את התוצאות אנחנו רואים בשטח באימונים - שני דינוזאורים קילרים שהולכים להראות מי זה גיא.
כל מקום שהשניים יביאו זה הגאווה שלך - מגיע לך.
Re: 3D MASTERS 2012 - זה מתחיל !!!
בהצלחה חברה, כולנו מתרגשים ומחזיקים אצבעות אז לא לשכוח לעדכן כמה שיותר מהר (-;
עבדתם קשה כולכם בהשקעה מדהימה ומאמץ לא קטן, אז בלי הרבה שטויות (אם מי אני מדבר) תראו לעולם שאתם כאן.
כל הכבוד ושיהיה לכם בהצלחה
חסר לכם שאתם חוזרים בלי גביע
בהצלחה מחזיקים לכם "להבים" (אצבעות):cool:
חבר,'ה מיהם כל הצעירים שמתחרים???? שמות..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן אפרייאט
חבר,'ה מיהם כל הצעירים שמתחרים???? שמות..
כתוב למעלה כמה פעמים...
אסף אלוש 14, מגדרה ,בקטגורית EXPERTS
איתן "תותי" גולדשטין , מלהבים , בן 14 (השבוע) בקטגורית MASTERS
רשימת המתחרים המלאה:
http://3dmasters.org.uk/2012Entrants.htm
כדי לחמם את האווירה...זה היה שנה שעברה:
http://vimeo.com/27444684
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyro
מזל טוב לתותי ונקווה שהשופטים יתנו לך מתנת יום הולדת יפה
ולאסף, שראיתי אותך בפאם אקסטרים הרמה שלך הייתה לאקספרטס, בF3N חשבתי שהרמה שלך מתאימה למאסטרס, ואחרי שראיתי את טיסת הכיף
שלך נדהמתי אז אני בטוח שתוכל לזכות במקום יפה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyro
מרגש לראות את תותי ואסף ברשימה הזו,כל הכבוד על העבודה שאתה עושה באמת אין הרבה אנשים כמוך.
המון בהצלחה!!! לתותי ואסף מחזיקים לכם אצבעות ובטוחים שתתנו לכולם שם בראש ותייצגו את מדינת ישראל בגאווה,בשבילנו אתם כבר כוכבים ולגיא כל הכבוד על העבודה שאתה עושה עם החבר'ה הצעירים האלה,אני בטוח שלא ירחק היום שהם יחזירו לך ובגדול.