תגובה להודעה: helikraft חזרו למוטב
ואני כתבתי להם שאם תגיע החבילה באמצאות EMS אני אסרב לקבל אותה והיא תשלח חזרה. הם עצרו את החבילה לפני שיצאה מטיואן ושלחו לי אותה בדואר רגיל. ( זה כמובן אחרי שרשמתי להם בהזמנה לא לשלוח באמצאות EMS )
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניר לקריף
בקיצור, שלחתי להם מייל עצבני שאני לא מתכוון לקנות שם יותר...:mad:
אני ממשיך לרכוש שם, אחלה שירות (אני מקווה) :)
סתם...בשביל להוציא את הדברים מהקשרם.
(Sorry זה נורא הצחיק אותי...לא יכולתי להתאפק) :D
אורי
האמת, שאחד הדברים שאני זוכר ש-HELIKRAFT מצטיינים בהם כבר שנים הוא השירות.
לא ברור לי למה הטעות הזו של שליחה ב-EMS במקום בדואר חזרה פעמיים, אבל אני בטוח שהם יעשו שיעורי-בית ויתקנו.
אגב, ניר, זה שהם ספגו עליהם את המסים ש-EMS גנבו ממך זה מה שנקרא שירות חכם. הרי הם בעצם יחזירו לך אותם בקניה הבאה וככה הם ירוויחו אותך ואת כל מי שקורא את ההודעה להרבה שנים...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ori_lavee
אורי
האמת שאני קורא את זה עכשיו זה מצחיק גם אותי...
מזלך שחזרתי מהשטח עכשיו, אז אני רגוע!
וחוץ מזה נראה לך שאני לא אקנה שם, סתם רשמתי להם את זה...אחלה אתר, אחלה שירות אני לקוח שלהם המון המון זמן!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alonj
האמת, שאחד הדברים שאני זוכר ש-HELIKRAFT מצטיינים בהם כבר שנים הוא השירות.
לא ברור לי למה הטעות הזו של שליחה ב-EMS במקום בדואר חזרה פעמיים, אבל אני בטוח שהם יעשו שיעורי-בית ויתקנו.
אגב, ניר, זה שהם ספגו עליהם את המסים ש-EMS גנבו ממך זה מה שנקרא שירות חכם. הרי הם בעצם יחזירו לך אותם בקניה הבאה וככה הם ירוויחו אותך ואת כל מי שקורא את ההודעה להרבה שנים...
אהבתי שרשמת גנבו!!!
אגב, אתה צודק ב-100% הלוואי ובארץ היו מיישמים את שיטת ה"שירות החכם" שציינת פה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ori_lavee
אורי
קנה בחנות בארץ. ואז אנחנו נצחק.
ניר בוקר טוב,
אז אני רואה שמה שסיפרת לי הסתדר לך :) לגבי המשך קניה האם בכל הזמנה צריך שרירים או שהם החלו לעבוד טוב עם משלוחים רגילים?
אתה זוכר מיסבים למנוע ...אין להם במלאי כרגע .
מנסיון עשיר איתם אחד האתרים הטובים שיש שרות מעולה ומחירים הכי זולים שיש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אליקופטר
ניר בוקר טוב,
אז אני רואה שמה שסיפרת לי הסתדר לך :) לגבי המשך קניה האם בכל הזמנה צריך שרירים או שהם החלו לעבוד טוב עם משלוחים רגילים?
אתה זוכר מיסבים למנוע ...אין להם במלאי כרגע .
מנסיון עשיר איתם אחד האתרים הטובים שיש שרות מעולה ומחירים הכי זולים שיש.
את האמת, כמה שאני שונא את EMS ההזמנות האחרונות שלי מהאתר היו דרך EMS מפני שהזמנתי חלקים שאני יודע שהם גם כך יעצרו במכס וגם כי הייתי צריך אותם בזמן סביר.
את ההזמנה המדוברת, זה פעם ראשונה שאני מזמין מהאתר הזה דרך דואר רגיל...
שמע, הם החזירו לי 40 ש"ח לחשבון (למרות שביקשתי קופון בסך 40 ש"ח) והבטיחו לי לעקוב ביתר קפידה אחר ההזמנות שלהם.
שלום לכולם
אני עובד איתם מעל 10 חודשים ללא EMS אלא דואר רגיל [B]א ב ל בדואר רגיל אין לך אחריות על המשלוח וזה מצוין בעת ביצוע ההזמנה
אז תשימו לב